|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: je? ni? JE!
26.1.2007 14:06:37   
Ciril
IZVIRNO SPOROČILO: buča

čestitke tud z moje strani...user posted image
ampak tolk testov..sm kr brala,pa brala,pa šla spet en stavek nazajuser posted image user posted image od nikogar še nisem slišala,da bi uničil toliko testovuser posted image user posted image user posted image
drgač pa...je moj tud čist neumen na otročke,pravi,da jih bova imela najmanj triuser posted image ..koliko jih bo pa Bog dal pa bomo vidluser posted image

Kot receno... pocutim se kot sponzor firme ki proizvaja te teste.... Sicer je pa tko... Bog ma pri tem bl mal zraven, je bolj kot ne to stvar ki jo mora uredit par sam, brez neke tretje osebe, pa tut ce je to Bog, se mi zdi, da nima u moj spalnc kej pocet user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.1.2007 11:00:31   
buča
user posted image user posted image user posted image a potem nisi čist sproščen?user posted image user posted image sj to sm se jest mal zezalauser posted image midva sva bla ta mesec tko pridna,zdej sem pa že mal tečnauser posted image pa moj takoj reče,evo,si že tečna,boš spet tardečo dobla,spet nau nčuser posted image

(odgovor članu Ciril)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.1.2007 17:48:30   
puhica13
Ciril,
kapo dol, bi rekel Katanec(malo po moško), da si se nam pridružu. več moških bi se moralo takole udeleževat takih in drugačnih zadev pred in v nosečnosti. Pa sej večino si jih, vendar šele po tem, ko jim poveš,da si noseča. Pa pohvaljen si, ker hodiš kupovat BC, mojega ne morem na noben način pripravit, da bi ga šel kupit, mu je preveč nerodno user posted image  user posted image  user posted image .

Želim vama zdravega otročička, mamici  pa zdravo in lepo nosečnost!

P.S. sedaj jo moraš pa skoz crkljat.

LP

(odgovor članu Ciril)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.1.2007 18:42:49   
ElaM
Čestitke, kle se javlja ena, ki je uničila 3 teste.user posted image  Sam se je splačalo.user posted image
V glavnem, zdaj pa fajn razvajaj ženičko, k nosečnice si to zaslužjo!!user posted image

:)

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 29
28.1.2007 21:56:29   
Ciril
res sm daso a? :)
ravno tako kot ona, si tudi jaz zelim, da bi koncno zibala, saj sva kljub najini mladosti (25,22), dala skos vse faze, ki so nekak potrebne, da ves a si za skp a nisi, a bo laufala zadeva s familijo a ne bo, ceprav je zivljenje bolj kot ne igra na sreco. Skratka, skupaj sva si zelela vseh teh dogajanj, skupaj sva to naredl,a in skupaj bova skos to tut sla. CB je sla iskat sama, jaz sem sel le po folno kislino :). Je oa tko.... razvajanja je blo precej pred tem, je zdaj, in bo tudi v bodoce, treba ga bo kasneje transparentno porazdelit med zeno in strucko, saj veste, kako zenske vcasih znate bit tecne brez vsake potrebe ;).... hvala vsem za lepe zelje!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.1.2007 17:01:37   
girly
yup, to je to! user posted image

čestitke!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.