Ciril
|
Lep pozdrav zbrana druzba - borci za cimvecjo plodnost :) Za vse vas, ki ste tako ali drugace strokovnjaki na tem podrocju, ali pa boste to se postali imam par vprasanj, ki me matrajo, ker, kot kaze, se zna zgodit da bom v letu 007 delezen novega druzinskega clana.... Pa vendar, pojdimo pocasi. Z zeno sva ze nekaj casa imela mal v mislih nastimat eno malo strucko, pa nekak ni in ni slo. Dogajalo se je, da so zenski dnevi zamujali, izostajali in podobno, delala sva teste, in jih tedensko metala negativne stran, saj zaboga noben ni hotel pokazati nosecnosti. Nakar, glej ga zlomka BC mini pokaze . Ker se nama je vse skupaj zdelo malcek nenavadno, verjetno zato, ker sva bila ze tako navajena na negativen rezultat, sva seveda cez 15 minut uporabila se drugi BC mini, in na najino veliko presenecenje, ponovno . Sreca je bila seveda nepopisna, in dan se je nadaljeval. Ko sva sla popoldne mimo trgovine, pa sva kupila se CB, ker naj bi bil po nekih trditvah nekih strokovnjakov, pa tudi po izkusnjah znancev nekako najbolj siguren..... Najbrz posebna razlaga, da je bil rezultat tudi tukaj pozitiven (se pravi sva v testnem oknu zagledala en velik +) ni potrebna. Pocakala sva par dni(4), in naredila se en CB, in ponovno je bil +. Pocutim se kot sponzor proizvajalcev testov nosecnosti, ampak mi je zato prav malo mar, saj nama je kot kaze uspelo, in bova zgleda se letos postala srecna mlada starsa. Vendar pa, ker ima zena pregled pri zdravniku sele cez en teden, in ker to ZLO tezko cakava, saj sva zagledala ze pred 10 dnevi, sva strasno zivcna in nehote se v podzavesti poraja strah....: kaj pa ce sploh nic ni. Nekaj simptomov nosecnosti je opaziti (predvsem slabost, ter spremembe na prsih), vendar ti niso ne vem kako izraziti (razen v oklepaju omenjenih!). In zdaj, ko sem vam raztolmacil svojo zgodbo, vam kradel cas, in izpadel mal paranoicen vas vprasam, dragi "sotrpini".... koliko je moznosti, da 4je testi zapored (po domace receno) zajebejo? hvala, lep pozdrav, in srecno vsem!
|