sandra123 -> RE: Pofočkajte se!!! (1.8.2008 14:47:45)
|
Samo, da se malo pofočkam [sm=smiley1.gif]...sem še vedno 3v1 - l.daisy - zgleda, da grem po tvojih stopinjah [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...torej v čet. me je dr. v P še spustil domov, jutri imam spet kontrolo v P - ker je on dežuren (moja G se je točno dogovorila z enim dr. v P, da me je prevzel v popolno oskrbo in tudi on mi bo delal CR)...imela bom CTG, UZ, da malo premeri moja [sm=duda.gif][sm=duda.gif], pa še pogledal bo, kako je s plodovnico - zaenkrat je imata še oba dovolj... Zaenkrat so moji CTG-ji neka neskončna ravnina z občasnim hribčkom....Mala dva sta še vedno ful živahna, na CTG-ju čisto ponorita, elektrode zbrcata vsak na svojo stran [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], tako, da je že prava umetnost, da se posname dober CTG [sm=smiley1.gif]...No, če mi bo uspelo, bom čez vikend še doma, v pon. pa me čaka sprejem v P z vsem....jutri naj bi tudi izvedela, kdaj bodo naredili CR....Ker moja [sm=duda.gif][sm=duda.gif] veselo šibata proti 3000 gramov, je rekel dr., da ne misli več odlašati s CR....Mene na momente kar malo zvija od nervoze [sm=smiley1.gif]....čeprav imam počasi že dovolj vsega - teža trebuha je že konkretna, komaj se še iz postelje spravim - počasni smo, ni kaj[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]... Lep pozdravček vsem, upam, da se bom še kaj pofočkala čez vikend, drugače pa držite pesti zame in za moja [sm=duda.gif][sm=duda.gif]....Se slišimo [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|