tanikaa -> RE: Koliko časa naj vre golaž? (23.1.2007 12:36:09)
|
Kalbo nima pojma. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Kak mu naj verjamemo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Jaz delam golaž v ekonomu tako. Najprej dobro prepražim čebulo v teflonski posodi po Kalbotovem receptu. Hladno olje, sol, sam jaz ne dodam vina, ker sem ozdravljeni alkoholik [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Ma ne, hecam se. Zaradi tega ne dodam vina, ker ga prej spijem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ne, tudi to ne. Enostavno zato, ker ga je moje dete, za katerega pa še ni alko. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] No, v glavnem ko je čebula konkretno razdinstana, dodam ornk hladno vodo (tak ene 0,5 dcl) vode, počakam da celotna voda izpari. Potem dam zraven na koščke narezano meso, dodam papriko, začimbe in tisti fanta za golaž in paprikaš. Prilijem vodo in tudi deci vina [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Dam vse skupaj v ekonom, pokrijem in počakam da ekonom začne sopihat. Potem malo zmanjšam ogenj in pustim da ekonom sopiha 15 minut. Potem vzamem dol z ognja in pustim tak še 15 minut. Potem odprem ekonom. In golaž je gotov.
|
|
|
|