trixi -> RE: Koliko časa naj vre golaž? (23.1.2007 13:00:11)
|
Midva sva z mojim [sm=love.gif], ki je mimogrede res super kuhar, včeraj imela debato o kuhanju golaža. Je reku da kaki je to golaž iz ekonom lonca, smisel golaža je, da se res dolgo kuha, da voda izpari(jap, mi zalivamo z vodo), vse uno tadobro pa ostane notri.Z vinom je pa tako, enim paše okus, jaz ga pa takoj začutim in mi ni glih- kako naj rečem, da ne bo izpadlo grdo-mi smrdi, evo.Razne umetne začimbe ala vegeta, začinka, zmešnjave za to in ono smo pa že zelo dooooolgo nazaj vrgli ven iz naše kuhne.Drugače ga pa več al manj kuhamo podobno kot Kalbo, saj veste - male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|