pika74 -> Boleče dojke (13.9.2004 12:42:52)
|
aja, andrejka76, še neki sm hotla dodat. Tud mene G ni nič posebej obravnaval med jemanjem klomifena. Nekateri predpišejo spremljanje z ultrazvokom - to pomeni, da se z UZ opazuje rast foliklov..., pri drugih (npr. pri meni) pa se samo predpiše klomifen in potem od 5-9. (ali pa malo drugače - pač glede na dolžino ciklusa) dne ciklusa to lepo papcaš in seveda veselo :sloncek::sloncek::sloncek: v plodnih dneh. To je nekako mislim, da 5 dni po zadnji tabletki (ampak nism čist zihr). Skratka med ovulacijo se je treba kar mal potrudit s :sloncek::sloncek::sloncek:. Pol pa če rata - je juhu, če pa ne, pa tud ni panike. Pri meni so sedaj na vrsti nove preiskave in prva med njimi bo HSG. Pol pa naprej, če tud HSG ne bo nič pametnega pokazal. Skratka, ne se preveč sekirat punce, ker bo ratal. Tist stres pa panika samo škodita vaši lepoti. Jest vem, da nam bo vsem ratal. Pri tej medicini madona. Ma ni hudič, da ne. Ane ;);). Pa še neki, pri meni so pred kratkim odkril da mam PAP III (pa se tud ne sekiram). Drug pon. imam pregled in kar bo pa bo. Punce, glavo gor;);) pa zobe na sončenje 8)8)8)8). Lp, Pika74 :metulj:
|
|
|
|