Boleče dojke (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

pika74 -> Boleče dojke (14.9.2004 8:03:35)

....

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=15847&msg=117397&idk=91

Evo, pa sm ga najdla :bravo::bravo:.

Lep in sončen dan vsem skupaj :):):):):):).

Lp,
Pika74
:metulj:

anadejka -> Boleče dojke (14.9.2004 8:04:59)

Ej pikaaaa a res?!?!Ful dobr!!!:bravo::bravo::bravo:Dej povej kje bo srečanje,k sm sigurn že tam!!!!Morva se spoznat,to bo zanimivo!!!!Hiiiiii komi čakam!!!!:bravo::)-:bravo:

pika74 -> Boleče dojke (14.9.2004 8:08:46)

men se zdi, da bo Čolnarna al pa Kratochwil al kako se že napiše :ups:.

Najbrž se bomo natančno zmenle tik pred 29.9.

:metulj::metulj::metulj::metulj:

anadejka -> Boleče dojke (14.9.2004 8:10:33)

Ajaaaa...o.k.pol se zmenmo pa nekje na sredini da bo za vse punce dobr.Npr.nekje v Ljubljani,kaj praviš sam potem bi mogoče skor mogla odprt novo temo PIKNIK RR,da bi čimveč punc videlo.Tooooo bi nam blo lušn na pikniku,a?:bravo:Sam pika veš....maš pa res dobr šesti čut.Mogoče se pa celo poznave;).

anadejka -> Boleče dojke (14.9.2004 8:12:04)

O.k,hi hi zdej pa zgleda istočasno piševe,k skos mal zaostajam.:)

pika74 -> Boleče dojke (14.9.2004 8:14:26)

jaja. sej bom mogla počas nehat :(.

Tlele hitim z enimi poročili, pa sm že neki zabluzila... se morm mal skoncentrirat pa djewat 8)8)8).

Ne mi zamert, če bom mal mrknla ;).

Sej v duhu sem skoz na RR:).

Lp,
Pika74

pika74 -> Boleče dojke (14.9.2004 8:56:13)

evo, pa mi je ratal narest poročila :bravo::bravo: huh.

ja, mogoče sva se že kdaj vidle... al pa sva celo sosedi, pa ne veva 8)8). to bi blo zanimiv a?

Lp,
Pika74

anadejka -> Boleče dojke (14.9.2004 9:08:30)

Hja to bi blo zanimiv;).Jest sm drgač z Martinj hriba.
Vidim da se ti že dolgo časa matraš za svojo pikico,sigurno si že veliko prestala.Pol maš tut sigurno istega G kot jest,no ja če hodiš v Logatc(Dr.Ilija Tašev).Jest sm bla zadnč prvič pr njemu,pa se mi je zdel kr uredu,pa tut od drugih sm slišala same pohvale.Kakšno pa je tvoje mnenje?
Če boš mela kdaj popoldne kej lufta se res lohk zmenve da se spoznave pa za kšno drinko:bravo:.Veš zdej k sm "nova" kle v logatcu,nimam glih dost prjatlc,pa to pogrešam.No ja če hočeš.
LP...andrejka:rozica:

pika74 -> Boleče dojke (14.9.2004 9:28:27)

ja, tokrat me je pa 6. čut pustu na cedilu ;). Nisva sosedi. Ampak tud ne prou zlo deleč:bravo::bravo:.

Pijačo lahko nardiva kadarkoli. Mogoče za vikend al pa kakšen sprehod... karkoli.

Tud jest sm hodila k temu G. Pred kratkim pa sem se odločila za spremembo. Nekak nisva bila več na isti valovni dolžini. Sej ne dvomim v njegovo strokovnost. In sigurn je velik preštudirou, da je pršu do tega naziva. Sam, ko enkrat začneš dvomit, pol je čas za spremembo. Če si zadovoljna, potem ga kar obdrži. Važno je, da si ti OK in nič drugega. Niti ni važno, kaj drugi mislijo. In važno je, da ti rata :duda:!

Držim pesti :miska:!

Lp,
Pika74

anadejka -> Boleče dojke (14.9.2004 9:41:36)

Joooj Pika veš kok me veseli :)
A se zmenve v soboto popoldne al pa v nedelo zjutri,lahko greve na kšn sprehod okol skirce,al pa sam na kšno pijačko.Odvisn kašn bo vreme.Ti povej,men je vseen,sam da greve;).
Ja sej ne vem še kakšn je ta G,to bom še vidla.Zakaj pa vidva nista bila na isti frikvenci?...No pa sej mi boš lahko na sprehodu vse povedala.

Lepe pozdravčke.........andrejka:rozica:

pika74 -> Boleče dojke (14.9.2004 9:50:47)

SKIRCA je zakon :bravo::bravo:. Ti bom dala mobi na privat pa se zmenva za soboto al pa nedeljo tm pod Skirco pa bova mal podebatirale - a prou ;).

Lp,
Pika74

anadejka -> Boleče dojke (14.9.2004 9:58:53)

Ja Pika ,zmenjeno!!!
Sam še to mi povej kako na privat ,ne vem kam nej grem pogledat.:zmeden:

anadejka -> Boleče dojke (14.9.2004 10:00:58)

Aaaa sej je kul,sm že najdla nabiralnik.O.K.ti kr pošl jest bom pa teb pa se v soboto slišve,važi?!:angel:

pika74 -> Boleče dojke (14.9.2004 10:49:47)

važi :miska:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]