mika -> RE: družinski problemi (21.1.2007 21:48:31)
|
ampak vseeno je njegova mati jaz se počutim krivo za to da je zavrgla sin in živi samo za hčer. zato bi rada da gremo nazaj saj konec koncev je le njegova mati. al sem že jaz tolk na koncu da nevem več kaj je prav in kaj ne a veš kaj je prav? prav je da boste vi srečna in zadovoljna družina, neglede na to kje boste živeli. tudi jaz sem se potisnila tja, kjer me sploh ni bilo treba, ker sem razmišljala enako kot ti. moj mož se s taščo ni pogovarjal dve leti. svojo vnukinjo je videla prvič pri 11 mesecih. sama sem jo klicala, da bi se s sinom pobotala. na začetku je bilo še nekak, sedaj pa vedno nova razočaranja. nimaš pojma kako mi je žal. takrat je bil vsaj mir, ker ni bilo stikov, sedaj pa posluša grozote, ki jih ona počne. glej, če je ona mati, kot se spodobi, bo imela s sinom normalen odnos. če pa vas kakorkoli izsiljuje, pa bejžte čimdlje. s tem, da se bi nazaj selili, si boste zagrenili življenje. ne bo bolje kot prvič, samo slabše bo. tašča bo spoznala, da z izsiljevanjem doseže svoje, tako da bo hotela vse doseči na ta način.
|
|
|
|