družinski problemi (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

astoria -> družinski problemi (21.1.2007 19:01:09)

Nevem kako naj vse razložim upam da me boste vsaj malo razumele.
Živeli smo pri tašči, njena hči ki je poročena v sosednji kraj je bila vedno tam. Mene je motilo da sem ji morala kuhati njej in  njenemu otroku. Zato sem enkrat to povedala.naj povem da je soseda sestra moje tašče ki ima hčer in ne more imeti otrok. Ima 42 let moja svakinja pa 41let. potem ko je prišlo do nesogljasi sva si midva z možem uredila v kotlovnici zasilno stanovanje. Ampak vsem sva še vedno šla na živce. Ko sem rodila nihče ni prišel pogledat hčirke niti kako drugače pokazal da se je rodila. Potem je pa en dan počilo smo se na smrt skregali in po hitrem postopku odselili na moj stari dom. Jaz vidim da moj mož tukaj trpi in bi rad šel nazaj ampak je trmast kot njegova mati oba se obnašata kot da jih ni. Zato vas prosim da mi svetujete kaj naj storim da bi izbolšala odnos in da bi šli nekdaj nazaj. Najbolj osovražen človek sem pa jaz

Anonimen -> RE: družinski problemi (21.1.2007 19:04:40)

Jaz ne bi šla nazaj,srečni ste lahko kjerkoli,le da boste skupaj.

Zakaj bi pa ti kaj naredila,saj sta bila oba zato da gresta.

Anonimen -> RE: družinski problemi (21.1.2007 19:05:52)

Najprej pišeš kako ti je bilo pri tašči hudo,potem se pa želiš vrniti tja.Zakaj?
Ali želiš biti žrtev ali ti pa niso storili dovolj hudega.Res ne razumem,kaj sploh želiš.

astoria -> RE: družinski problemi (21.1.2007 19:13:01)

moj mož se tukaj ne znajde pogreša prijatelje še vedno imava isto službo in vsak dan narediva 100km. tukaj imava samo spalnico ker je majhno stanovanje. vse to njega obremenjuje ker so sklenili da bo hiša njegova ima prostor ima vse in on se ne more sprijazniti s tem dejstvom da sedaj živi tako rečeno samo v sobi

Anonimen -> RE: družinski problemi (21.1.2007 19:23:19)

Ali imate raje veliko prostora in ugodnosti,pa nobenega miru in osovražene odnose,ali malo prostora pa mir in srečno življenje.Bosta že zmogla,pomembno je,da se razumeta in da živita z otrokom v miru.
Tam ste se kregali in videla si,da je stanje nevzdržno zato ste se odselili.A zdaj bi šla pa nazaj,ker se mož ne počuti dobro.Njemu mora na prvem mestu biti družina,šele nato prijatelji in ostalo sorodstvo.
Pogovorita se z možem in najdita čimboljšo rešitev.

Primoza -> RE: družinski problemi (21.1.2007 19:24:27)

Pojdite na svoje, pa čeprav v minimalno garsonjero za začetek.

lea23 -> RE: družinski problemi (21.1.2007 19:37:30)

raje živim na svojem, kot pri svojih ali fantovih starših. pa se s taščo in z mojimi starši odlično razumeva.
razumem da si nekateri to ne morejo privoščit, ampak ni mi jasno če so sklenili da bo hiša od tvojega moža zakaj potem niste notri? sami. al naj bi bila njegova po materini smrti? nevem no. jaz bi šla v podnajemništvo za teh nekaj let dokler pač hiša ne bo njegova. 100 km stran se definitivno nebi vozila v službo!

Anonimen -> RE: družinski problemi (21.1.2007 19:45:52)

Pa ne boš šla nazaj v kotlovnico!

Res najbolje, da si najamete kakšno garsonjero, če lahko. Ne vem pa zakaj je tvoj fant tako nesrečen pri vas. A zato ker ni doma, zato ker niste na svoje?

mama54 -> RE: družinski problemi (21.1.2007 20:23:02)

moj mož se tukaj ne znajde pogreša prijatelje

Kaj tvoj mož nič ne  pomisli  na tebe?Kako si se ti počutila,ko sta živela pri tašči.Njemu bi morala biti na prvem mestu ti in vajin otrok.Kaj misliš,da bo za tebe kaj boljše,če se selite nazaj.Krepko se motiš,še slabše bo.Oba pa pomislita na otroka,kakšno življenje bo imel,če bodo na dnevnem redu prepiri.Kako se bo otrok počutil ko bo gledal nesrečno mamico.Mislim,da je tvoj dragi kar precej egoista.Želim ti,da se pametno odločita.Raje živim v eni sobici,da se imamo radi in imamo svoj mir.

Anonimen -> RE: družinski problemi (21.1.2007 20:27:09)

Ja zakaj pa samo gledate ali ste pri vas al pri njih ? Kaj pa na svoje ?

astoria -> RE: družinski problemi (21.1.2007 20:29:17)

hvala za vse odgovore. ampak  vseeno je njegova mati jaz se počutim krivo za to da je zavrgla sin in živi samo za hčer. zato bi rada da gremo nazaj saj konec koncev je le njegova mati. al sem že jaz tolk na koncu da nevem več kaj je prav in kaj ne.sem že razmišljala da ji napišem kakšno pismo a nevem kako ker vem da jo vsi pumpajo

mama54 -> RE: družinski problemi (21.1.2007 20:29:56)

JA ZAKAJ PA SAMO GLEDATE ALI STE PRI VAS AL PA PRI NJIH? KAJ PA NA SVOJE?

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

mama54 -> RE: družinski problemi (21.1.2007 20:33:31)

zato bi rada da gremo nazaj saj konec koncev je le njegova mati. sem že razmišljala da ji napišem kakšno pismo a nevem kako ker vem da jo vsi pumpajo

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Brez besed.

lea23 -> RE: družinski problemi (21.1.2007 20:39:19)

ma kakšno pismo, ne delaj neumnosti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] počakaj da se vse ohladi.
se mi zdi da sta že dovolj stara in odrasla da ne potrebujeta več bit s starši 24-8 ur na dan, torej 16 urna dan [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: družinski problemi (21.1.2007 20:43:39)

moj mož se tukaj ne znajde pogreša prijatelje

Ja koji faktor si pa ti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

A živi s tabo ali s svojimi prijatelji [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

mika -> RE: družinski problemi (21.1.2007 21:48:31)

ampak vseeno je njegova mati jaz se počutim krivo za to da je zavrgla sin in živi samo za hčer. zato bi rada da gremo nazaj saj konec koncev je le njegova mati. al sem že jaz tolk na koncu da nevem več kaj je prav in kaj ne

a veš kaj je prav? prav je da boste vi srečna in zadovoljna družina, neglede na to kje boste živeli.
tudi jaz sem se potisnila tja, kjer me sploh ni bilo treba, ker sem razmišljala enako kot ti. moj mož se s taščo ni pogovarjal dve leti. svojo vnukinjo je videla prvič pri 11 mesecih. sama sem jo klicala, da bi se s sinom pobotala. na začetku je bilo še nekak, sedaj pa vedno nova razočaranja. nimaš pojma kako mi je žal.
takrat je bil vsaj mir, ker ni bilo stikov, sedaj pa posluša grozote, ki jih ona počne.
glej, če je ona mati, kot se spodobi, bo imela s sinom normalen odnos. če pa vas kakorkoli izsiljuje, pa bejžte čimdlje. s tem, da se bi nazaj selili, si boste zagrenili življenje. ne bo bolje kot prvič, samo slabše bo. tašča bo spoznala, da z izsiljevanjem doseže svoje, tako da bo hotela vse doseči na ta način.

Anonimen -> RE: družinski problemi (21.1.2007 22:00:46)

al sem že jaz tolk na koncu da nevem več kaj je prav in kaj ne

Bolj bo tole, bi rekla. Poglej, ti nisi čisto nič kriva, če se ena mati odreče svojemu sinu. Pa katerakoli mati je že to. Kar tam ena, ki je ne poznaš, ali pa ta. S tem ti nimaš čisto nič. To je čisto samo njena stvar. Ne rečem, če bi bil on kriminalec ali kaj jaz vem kaj, potem bi bila tudi njegova. Še vedno pa ne tvoja. Ti nisi čisto nič kriva za odnos, ki ga imata mati in sin. Ne se pustiti vleči za vrvice v tem gledališču, ne njej, ne njemu.

srki -> RE: družinski problemi (22.1.2007 7:16:23)

Ne bi šla nazaj, rajši se stiskam v neki sobi, kot pa da se vsak dan vrstijo prepiri za prepirom. Saj tvoj fant ali mož ima lahko stike s sedanjimi prijatelji, lahko pa si poišče tudi nove. Vsak rabi čas, da se prilagodi novemu okolju, če se otroci, se bo pa tudi on.

Anonimen -> RE: družinski problemi (22.1.2007 10:04:17)

Stran od enih in stran od drugih. Bodite VI zlata sredina.

Pajaca -> RE: družinski problemi (22.1.2007 13:58:34)

To da hočeš nazaj je men itak čist adijo pamet.

AMPAK povej mi zakaj hudiča si mogla kuhat za svakinjo??? To mi ni logično. a pa niste mel svoje kuhinje al kaj??? K men je pogoj za to da kjerkoli živim, da imam svojo kuhinjo in svojo kopalnico! K da bi jaz kuhala za svakinjo???? Halo mi še na misel ne pride. Pač enostavno ne skuhaš. Pa greš magar ven na pico, al pa rečeš da maš premal.

Pa še to, jaz sem se tud preselila stran in sem si našla pač nove prijatelje. Pa še vedno sem obdržala stare. Če imaš voljo potem ni panike.

Če se pa mama odpove svojmu otroku zarad snahe je pa ena koza.

Sita -> RE: družinski problemi (22.1.2007 20:09:28)

Ne imej občutka krivde!
Uredita si tako, da bo najbolje za vaju - tako dolga vožnja na delo tudi ni v redu. Ali poiščita nove službe ali pa pojdita nazaj, vendar na svoje in še zmeraj dovolj daleč od tašče (da ne bo mogla do vas v copatih).

Anonimen -> RE: družinski problemi (22.1.2007 22:18:38)

takega suženjstva pa že dolgo nisem slišala. Končno si svobodna, ti pa želiš nazaj v suženjstvo. Pa kaj se je zgodilo s tabo, kje je tvoja hrbtenica. presekaj te vaše popkovine.

P.s. Nisej jezna nate, samo streznit te želim

HALOOOOOO!!!!

astoria -> RE: družinski problemi (25.1.2007 22:07:00)

saj tud sama nevem več kaj je prav. Tukaj živimo v eni sobici mož mi očita da prej smo imeli vsaj dva prostora.Oče je bolan in vidi samo samo sebe in vsi mu moramo biti na razpolago 24 ur. Jaz sem najbolj osovražen človek karkoli spregovorim je narobe ker nihče ne razume da sem morda po 8 urah in 100 km ter celo noč dojenja utrujena.Še vse bi najbrž prenesla če bi imela svoje prostore da bi vse skupaj drugače splanirala tako mi pa vse splanirajo drugi. jaz že dolgo nisem od ljubljenih ljudi slišala lepe besede. kaj naj storim da si po dolgem času naredim lepo življenje zame in za mojega sončka

astoria -> RE: družinski problemi (25.1.2007 22:18:18)

sem pozabila zakaj pismo, da bi sprejela sin nazaj ker zanjo je sedaj samo hči in njeni otrci. Oče jim je umrl in po smrti naj bi hči dobila staro hišo ki jo tudi je moj mož pa novo a se je odpovedal ampak je rekel da jo bo vzel po materini smrti. vse sorodstvo ki sem vam povedla zanj pa taščo pumpa proti meni ker moja snaha se ne razume s taščo kaj ne razume celo zmerja jo s kurbo in celo udarila jo je čeprav živi pod njene streho.vnuki pa spolh ne smejo k njej.najbrž je veliko napak a vas prosim ne mi zamirt ker sem čist na koncu z živcmi. najlepša hvala za odgovore

Anonimen -> RE: družinski problemi (26.1.2007 20:02:40)

astoria..jz s strinjam s Splišni!

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>