RE: družinski problemi (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

VERONICA -> RE: družinski problemi (28.1.2007 13:21:27)

Tvoje pisanje sem zasledila že na enem drugem forumu. Čestitam vami da ste se odselila proč. Zdaj ponovi samo še enkrat vajo (proč še od tvojih) in na konju sta.

P.S.
Kaj ti bi v kotlovnici čakala da tvoja 42-letna tašča umre? Pustita ji naj si sama rihta svoje življenje.

Anonimen -> RE: družinski problemi (29.1.2007 7:26:05)

a se rada mucis,najprej zase poskrbi

astoria -> RE: družinski problemi (30.1.2007 19:45:51)

naj vam sporočim veselo novico. Dobila stanovanje, od staršev bom oddaljena 25km od tašče 15 km. Preselim se v roku enaga meseca. Kot da sanjam končno sama s svojo družino

baguSka -> RE: družinski problemi (31.1.2007 14:17:00)

cestitke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

in vso sreco!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

tehnofil -> RE: družinski problemi (1.2.2007 16:09:16)

Ne se sekirati. Odločitev tašče do sina je njena in  samo njena. Tudi odnosi sin-mati so njuni in jih morata sama urediti. Tvoje je da vplivaš na moža v smislu pomiritve. Da "gladiš" namesto da "razmetavaš". V ostalo se ne vtikaj.

To, da mama ne mara sina in vnukov je čisto izključno in njena odločitev in njena krivda. ŽENA (SNAHA) NIKOLI NE MORE NAREDITI NIČESAR, DA BI ZA TO MATI NE MARALA SINA IN VNUKOV. Je ni takšne stvari.
.

mika -> RE: družinski problemi (2.2.2007 13:36:41)

IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

Ne se sekirati. Odločitev tašče do sina je njena in  samo njena. Tudi odnosi sin-mati so njuni in jih morata sama urediti. Tvoje je da vplivaš na moža v smislu pomiritve. Da "gladiš" namesto da "razmetavaš". V ostalo se ne vtikaj.

To, da mama ne mara sina in vnukov je čisto izključno in njena odločitev in njena krivda. ŽENA (SNAHA) NIKOLI NE MORE NAREDITI NIČESAR, DA BI ZA TO MATI NE MARALA SINA IN VNUKOV. Je ni takšne stvari.
.

ko bi jaz tako razmišljala preden sem sem se vpletla. sicer sem se pa iz tega naučila ravno to, kar je napisal Tehnofil

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]