ronja
|
HIhi, Sita, pa smo si res podobni... Midva bi jih tudi mela 5 - 3 svoje in 2 posvojena, če si že lahko zmišljujem, ker je toliko sirot na svetu, pa da lahko dala dom še kakemu. To je seveda idealno, če bi šlo - finančno in s papirji, o tem res nič ne vem, ker delam komaj na prvem (fant je svoje pri tem že opravil, zaenkrat, junija ga čaka nadaljevanje )... Pri 3 je baje problem, da dva potegneta proti enemu, zato bi bilo mogoče boljše 4 ali 5, hihi Sem pa rekla, da če mi bo vsakič takole slabo in če mi bo celo slabo, da bom skoz bruhala, bom še malo razmislila o teh številkah... Tudi midva bi bila zelo vesela dvojčkov... Ampak rajši dvojajčne, če si že lahko zmišljujem, tu kjer je vse hipotetično to bi tudi delno rešilo tiste probleme s slabostjo - iz ene slabosti dobite dva , hehe Je pa hec, sploh si ne predstavljam, da fant ne bi hotel met več otrok... (no, ko smo pri športih, fant je košarkar in 5 bi bilo kar ok + on bi bili že ekipa, hehe) Sem že od vedno take izbirala, hihi noben od naju ni edinec in si nikoli ni želel bit in tudi svojim otrokom ne privoščim bit edinček/ka, ker je tak fajn, če imaš brata in sestro. Verjamem pa, da je to finančni zalogaj... Če pomislim samo, koliko poje en pubertetnik - se spomnim brata... Pa hrana niti ni glavni strošek... Ampak ne rabiva hiše za 5 otrok, malo večje stanovanje, ko bojo veliki, dokler bojo mali, bo tudi slabih 40 m2 ok, zato pa so pogradi
|