adriana_m -> RE: Januarčki in januarčice 2007 (18.2.2007 21:54:43)
|
Hojla tudi tukaj se javljam prvič po porodu, danes sem šele uspela prelistati malo vaše poste. Vidim, da je trgovanje s kapljicami steklo v polni meri. Mi smo danes stari 14 dni - VSE NAJBOLJŠE David :)! V petek 16.2.207 smo se že prvič kopali, popek se je izredno hitro zacelil,..se je poznalo, da si je naš mali vzel čas v trebuščku. Malo suho kožo je imel, sicer pa zdrav kot dren. Zdaj ima edino pikice na ritki, čakava do torka, sicer švignemo k pediatru? Ali je potrebno imeti že urejeno zavarovanje oz. kartico? Previjanje je še vedno bojni ples afriškega bojevnika, sesanje je postalo njegova služba, hobi in še honorarno delo. Tudi mene že bolijo dojke za zmešat se.. Ponoči kar spi, ampak je to predvsem sad trdega dela podnevi. Sicer pa se da precej pogruntati kako je treba z njim...Zaenkrat ne razmišljam, da bi si nočne ture omilila z aptamilom, že itak imam preveč svojega mleka, prave bombole, ki jih je treba črpati redno, sicer je panika in potem pojeta tuš in sintocynon.Črpalka od Aventa sploh ne vleče, ne vem ali je tovarniška napaka (ne šalim se) ali jaz nimam pojma o tehniki, ali ne znam sestaviti. Skratka romala bo nazaj v Ariel... Moji kilogrami so se razpolovili po porodu, ostalo jih je še 10+ (od 20+), vsak dan pa kar leti dol, ker mi moj kuha tako kot sebi in meni se zdi prav dietno, jaz sem skozi lačna. Nočne ture do hladilnika so se v primerjavi z nosečnostjo sicer zmanjšale vendar vseeno pade še kaka banana in jogurt npr. ob 5.30. Sedaj me pa hrbet boli zaznoret, ne vem katera je pisala, da si more štorkljo nabavit, da si omili bolečine, jok od tega šele pridejo! sam s to štorkljo je tudi ena veselica, ne vem kako naj ga namestim notri, da ne bo stlačen kot sardela.. Čišča počasi bledi, do prvega seksa je še daleč, je pa kaki dan taka kriza, da mi gredo kar neumnosti po glavi...Seveda ne bi niti slučajno reskirala, imam še nekaj šivov in bo treba lepo počakat še 4 tedne...ufff. Ena je pisala o krčkih in vetrovih kot, da je to različna stvar? Ali je to res različno? Ali ni eno vzrok, drugo posledica ali kako že? No skratka našega tudi dajejo, vendar se ati z njim pogunca na žogi in je potem ok - ne morte verjet a? res edino to mu pomaga. Sedaj pa bo dovolj, ker mi bo hrbet odpadu. Bodite v cvetju, fotoalbuma nisem naredila, ker sem se odločila, da bom bolj vohrna pri razkazovanju našega lepotca, tako kot sta bila Tom Cruise in njegova. zdaj se pa smejte! Berem vas redno, da se kaj naučim, ampak moram reči, da ste res že krepko pred nami, nekatere kar za mesec dni, kar se kar pozna, no ampak še gre. Bomo na obeh frontah malo poročali pa bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] . ZOJAB me veseli, da sta se s tvojim pobotala. ga je otroček odtajal, a? Očki so vglavnem čisto preč od sreče, ko vidijo svoje sončke, a ne?
|
|
|
|