LUNA06 -> RE: Januarčki in januarčice 2007 (20.3.2007 11:39:48)
|
Ojla! Kako ste kej zadovoljne s temle snegcem? Mene u bistu ne moti tok, edino na sprehod ne mormo, to je pa malo zoprno.Tko da bo treba skočit še kam na obisk, da hitreje mine.Sem bla ravno včeraj pri sodelavki.Njen sin je 14 dni mlajši od našga Marka. Smo se zdej odločli, da bomo nardil kar osebno izkaznco za Marka, zdaj ko vem da se da v vse države EU.Sam moram ga it slikat.Bom počakala do aprila in potem nardila use naenkrat. Kaj pa ostale, je že katera naredila dokumente? Tudi mi smo bili včeraj brez elektrike, pa danes jo tudi ven meče že celo dopoldne.Ne upam dat prat, pa tud likat raj ne začnem... Široko povijanje smo že davno ukinli, na začetku sem ga povijala še ponoči, zdaj pa tudi to več ne.Mu dam samo še povijalko, če nima bodija, da bi držal majčko in pleničko.Sem imela pa včasih ful težavce kaj mu oblečt, ko ej blo tako toplo zunaj.No zdej moram pa nazaj najdt zimsko vrečo, ki sem jo že oprala in pospravla. Petraz sm vidla, da si tud ti že pospravla kombinezonček od Anžeta.No verjetno si ga zdej spet prvlekla vn. Mark tudi gleda TV, je kar dolgo tiho, če je prižgan.Ma po moje še ne vidi kaj se tam dogaja, vidi samo barve, ki se premikajo in to ne more ne vem kako škodit. Glede mleka pa ne vem kakšnega imam.Mu pa včasih dodajam, ker meni res zmanka, enostavno se mali dere, potem pa probam stisnt, pa ni niti kapljice.Sem ful fouš tistim, ki imajo mleka preveč.Ravno včeraj sem gledala sodelavko, ima ful mleka.To pomeni par minutk na eni dojki, par na drugi in sta fertik.Pri nas pa traja, ker stoka zravn, ko tako počasi teče.Sem si oblubla, da bom danes pa spila use kar bom vidla, tudi pivo.Ne vem pa, če je hrana tud nujno potrebna za mleko.To pa ne bi rada, da bi mogla ful jest, že tko tele kg ne grejo nč dol, sm ful razočarana.Ampak ne bi rada zarad tega nehala dojit, da bi lahko šla na dieto.Z aprilom začnem hodit u fitnes, je tle pri nas neomejen obisk, pa še ful poceni. Adriana_m doma imam kar nekaj ogledal, na vratih in na omarah.Tam se tudi gleda.Najraje pa ima tisto ki mu ga držim nad glavo, ko je nagec na previjalni.Se tako reži sam sebi, prou naglas se pogovarja sam s sabo.Na žalost pa nimam nobene stvari nad previjalno, da bi lahko kaj gor obesla.Pa ogledala tud ne bi upala, ker če tisto pade dol, se lahko razleti na miljon koščkov. Sem ga pa danes dala spet v igralni center in mu je že bolj ušeč. Drug vikend pa dobimo gugalnico, komi čakam.Me prav zanima, če bo hotu bit notr. Barbid kako je blo na pregledu? Si našla senčnik za avto na ebay-u? Jaz sem včeraj našla Novalac za 7,35.Tako, da če ga še kateri rabi, si gre lahko anrdit zalogo u lekarno u Zalog.Tam je res poceni. Aja še to, a maš mogoče tud kej Tuševih zvezdic in kod s čajev 1001 cvet? Pridne bodte, pa hitro pište, da ne bo dogčas tukaj gor, ko ej tako slabo vreme!
|
|
|
|