LUNA06
|
Evo me...učeri nisem uspela nič napisat. Uff, kje naj začnem??? Čestitke ZojaB in zima07 za !!!!Mimgrede, zima sem vidla da maš dans pregled.Držim pesti! Pri nas smo še kar Ok, Mark ima sicer spet vnetje ušes, to je v bistvu edina bolezen (poleg noric), ki nas je doletela v dveh letih.No zdaj gre že na bolje.Je pa Svitkota šele zdaj začelo ornk zvijati, tda ceu dan prejoka, sploh nimava več enga normalnega obroka, če mu dam flaško še nekak poje, pri meni pa kar jokca in jokca.Zdaj bi moglo bit že skoraj mimo, saj je danes star tri mesece. Ljubosumja pri nas ne poznamo, je Mark verjetno še premajhen za to.Že v porodnišnici je biu ful veseu dojenčka.Doma ga vedno skrbi, če joka, mu reče 'ne oka ita' (ja govori še vedno ful slabo), pa dudo mu daje, pa lupčka.Super je res.Sam mal je treba še pazit, kej je tok živ in nepredvidljiv, pa grob seveda. S spanjem mamo še vedno probleme.Mark drugače že dve leti spi v svoji sobi, sam problem ima, da ne more zaspat, to pa so muke, traja tud dve ure, tolko časa prihaja ven iz sobe.Malo se mu je poznalo, ko sem pršla iz porodnišnice, da je ponoči prihajal k nama, no zdaj je že bolje, pride bolj poredko.Ni pa blo nobenga problem, tud je pršibu k nama, ker je Svit itak spal v zibki in je komot pr nama nadaljeval spanec.Sva pa prejšnji teden dala tudi Svita že zraven spat, pa je čisto Ok.Običajno se enkrat na noč zbudi, vendar ga Mark ne sliši.Tako da kar se spanja tiče kar gre, sam zvečer traja da Mark zaspi, Svit je bolj hiter. So bli vaši otročki kaj za maškare?Naš Marki je biu Bacek Jon, Svit pa žabica. Pozdravček!
|