eva1
|
Hej ! Pa kje ste vse..sej bo tale naša tema čist pozabljena, če nobena nč ne piše ..dejte žensko no, naklofajte kaj, da bom imela kaj za brat ! pri nam je stanje trenutno ok..jutri grem spet v službo, sem bila na bolniški, ker sta bila oba bolna! upam,da se bo vremo kmalu kej izboljšalo, ker ni čudno da je veliko otrok bolnih, k je pa sam en dež, veter, pa vmes kakšen dan 20 stopinj, pol pa spet mal zebe , mislim, kr neki...hvala bogu da bo kmalu konec aprila! Alja je en velik sonček...pa pravi mali razgrajač..drugače še vedno ful pridna, zadnje dni je začela kr neki govorot-sicer jo moreš mal zastopit,,ampak ji gre super...Luka(uka), če rabi obrista nos(se dere osa, osa..pol pa moj "nesojeni " možek reče, Alja ni osa, ni, ni ose..mislim ), pa oka pomeni soka(da bi pila), pa bejz, pa kaka(papa)...tko prov fletkana je! luka..ja Luka pa en mamim cartek..vsako noč pride k nama v postlo, pa se stisne k men, pa reče "akij me" pokrij me, pa zaspi k polhek zraven mene..je pa res ena velika ribica(po horoskopu)-občutljiva in rabi veliko objemčkov in topline! aja, alja je itak trmasta, da dol padeš...če ni kaj po njeno-seveda ona hoče sama jest-tut juho(-sicer ji gre dobro, že kr obvlada, ampak če ji hočem pomagat zna tut iz trme krožnik na tla zabrisat , pa bog ne daj če kaj ne doseže...se vrže po tleh in dere k jesihar...še dobro da sem to že 1x skozi dala, se sedaj sploh nič ne obremenjujem s tem...zdej vem, da bo minilo..sicer še nakaj časa ne, ampak čez leto bom pa upam,da že na konju No januarčice-je že kakšna nosečka med nami??? pa javite se kej , pa upam,da se vidimo sedaj ko bo lepše vremo...da se otroci malo spoznajo med sabo! Aja pa seveda bom ful vesela, če bo katera glasovala za naju, za sanjsko poroko-številka 18 sva uživajte, pa pišite kaj!!!!
|