|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
22.11.2007 10:28:27   
bucka01
Luna06 katero zobno pasto si kupila in kje ker jaz si jo kar ne upam še da bi jo uporabljala.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
22.11.2007 11:19:52   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: bucka01

Luna06 katero zobno pasto si kupila in kje ker jaz si jo kar ne upam še da bi jo uporabljala.

Smo kupli kar u kompletu.Uno ščetko k je za na prst in zobno pasto Firstteeth, je od 3M naprej.Bom pol popoldne slikco prpopala.
Aja, kupla sm pa u lekarni.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
22.11.2007 11:39:32   
bucka01
Hvala ti, potem pa še jaz skočim pogledat če jo majo slučajno tudi v naši lekarni.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
23.11.2007 12:16:35   
lora16
ojla!
mi pa umivamo zobke s ščetko od nuka in brez zobne paste. no ravno miruje ne, haha. ampak nam uspe mal podrgnit.

lp š

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
23.11.2007 13:24:32   
LUNA06
Ja naš pa prou miruje, ne morš verjet.In pol k nehava, hoče še kar.Lora16 očitno nimate prave ščetke in zobne paste user posted image .

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
23.11.2007 14:08:10   
Aja32
Hvala bogu, naša oba pustiti, da čistimo zobke... Še prav zanimivo jima je... Luka ima poleg svoje ščetke, še eno veliko, potem pa si hoče že na vsak način sam umivati zobe... user posted image user posted image user posted image

Me smo bile danes dve uri in pol na sprehodu... user posted image user posted image user posted image Jo je izgleda zrak čisto uničil - je prejle zaspala kot hrček. Sem mislila, da bo zdržala dlje - sem ful hitela z lasanjo, da jo bo ja pojedla, predno gre spat, pa mi ni uspelo... No, bo pa kasneje, ko se zbudi....

Lp A

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
23.11.2007 20:03:29   
eva1
Punce imam eno prošnjo..če se kateri da sam neki pogledat, naj mi piše na ZS! 

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
24.11.2007 10:07:08   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Punce imam eno prošnjo..če se kateri da sam neki pogledat, naj mi piše na ZS! 

No smo že rešili! hvala za pomoč user posted image

Drugače pa pri nam nič kaj novega! Ati spi, je iz nočne tamaladva pa se malo igrata, malo nagajata in oba zatopljeno gledata v Nodija! Luka tut približno pri 10 mesecih ni gledal risank, Alja pa k pribita sedi in gledauser posted image user posted image user posted image -sicer pa se vsak dan 100x vrti, tako da ni čudno, da ji je že všeč!

Sem gledala par dni nazaj napoved za drug teden je bil sam sneg napovedan-sem se že veselila, zdej pa spet ničuser posted image -jaz bi pa kr zdej mela, ko sem še doma...pol k se bom mogla vsak dan vozit, pol si ga ne želim!

Kje v Lj se da na kašni kavici dobit, pa da se lahko otroci igrajo in puzajo..pa ne zunaj, ne!

Luna-je že kaj novegauser posted image user posted image user posted image ...se velikokrat spomnem na to..itak pa vse zadnja zvem, tako da upam,d a nisi jezna, k tko firbcamuser posted image
A še katera dela na novem user posted image ?

jaz pa čakam in čakam na M, da si grem potem mireno vstavit pa user posted image noče pridt...user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
24.11.2007 15:38:41   
eva1
Spet jst..imam kr monologe danesuser posted image ..uglavnem, naša mala čebelca ima spet vročinouser posted image ..že ponoči se je ful nekaj zbujla, zajokala pa nazaj zaspala, tudi čez dan ni taprava, čeprav kaj veliko ji pa tudi ne fali! Trenutno se igra, vročino ima 38.3, zbijala nisem še nič..bomo vidli, kaj se bo izcimilo iz tega-upam,da nič hujšega! je normalno, pije tut veliko...sploh ne vem, upam da je kakšen zobek kriv in da ne bo treba spet okoli zdravnikov hodt! Joj, držte pesti za naša bučkouser posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
24.11.2007 18:55:01   
zima07
ojla!
mi pa umivamo zobke s ščetko od nuka in brez zobne paste. no ravno miruje ne, haha. ampak nam uspe mal podrgnit.

lp š

Enako, tudi pri nas user posted image  user posted image ...

Eva1, drzim pesti za vaso pikico user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  !!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
24.11.2007 22:34:57   
lora16
ojla!
a ste si prebrale o skutah LM. baje naj bi bile okus banana zanič. seveda jo je zala danes zjutraj jedla in mi je blo res nekaj čudno, pa sem poskusila pa se mi je zdelo ok. no za 1x še ni problema. bomo videli kaj bo?!

lp š

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
26.11.2007 10:07:32   
LUNA06
Kje v Lj se da na kašni kavici dobit, pa da se lahko otroci igrajo in puzajo..pa ne zunaj, ne!

To se me "lublančanke" nonstop sprašujemo, pa ni nikjer kaj hudo zanimivega. No, je v Nami, sam tam je kriza s parkiranjem.Zadnič sva ble z Ajo32 v slaščičarni v BTC-ju je tud bla ena malenkost (sta se pol kr zaigrala tam notr), drugače pa Barbic pravi, da se marčevke dobivajo v Koloseju, da je tam tudi. Bomo preverli.Bosta pršle kej u LJ al kako?

Luna-je že kaj novegauser posted image user posted image user posted image ...se velikokrat spomnem na to..itak pa vse zadnja zvem, tako da upam,d a nisi jezna, k tko firbcamuser posted image
A še katera dela na novem user posted image ?

Ne nič novega, očitno bo pri drugem trajalo malo več časa, ne bo tako kot Mark ratalo v prvo.Nisem jezna, sej če bi bla pa ne bi povedala ne user posted image .
Ja tudi mene zanima, če se bo še ktera podala v nove boje?

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
26.11.2007 10:12:19   
LUNA06
Evo še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Aljo in ostale bolančkote.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
26.11.2007 13:22:37   
Aja32
Dober dan...

Evo, nas po dolgem času... Čez vikend nam je spet štekal PC, tako da se je user posted image ukvarjal z njim in ugotovil, da je šel disk k vragu... Poleg tega je še v petek crknila miška in smo šli v nabavo. No, saj  ni čudnega, če pa škrata non-stop udrihata po njej... user posted image user posted image user posted image

Drugače spet slabo spimo  - glavna nočna ropotulja je seveda Naja. In zdaj ne vem - ali jo dajejo zobki, ali pa se je res razvadila, da sva v momentu pri njej, samo da malo zajoka. Namreč nočem, da zbudil Lukca, tako da sem v sekudni pri njej. In posledično mislim, da naju tudi malo izkorišča glede tega.

Včeraj sva si z user posted image po dolgem času privoščila savno. Popoldne sva dala v varstvo škorca in sva si vzela čas zase. Je bilo tako fino. Je bila čista relaksacija...

Kdaj se kaj vidimo? Kaj pravite na jutri? Vreme izgleda, da bo lepo....

Lp A

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
26.11.2007 15:53:12   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Kdaj se kaj vidimo? Kaj pravite na jutri? Vreme izgleda, da bo lepo....

Mi mamo jutri sistematski za vrtec, je ravno taka smotana ura, 13.30, da ne morva ne prej ne pol u lj.Sva pa za sredo.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
26.11.2007 16:21:41   
lora16
kaj pa četrtek? mi imamo v sredo plavanje potem imam jaz kosilo s kolegicam pol apše cepljenje ob 16ih.
luna kakšen sistematski mate? a to je to, ko zdravnica izpolni tisti list, ki smo ga dobili v vrtcu?
lp š

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
26.11.2007 17:40:23   
LUNA06
Ja to je to!
Joj za četrtek pa dvomim.Imam razgovor za novo delovno mesto v službi.

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
26.11.2007 21:56:04   
zima07

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

A to znotraj stare sluzbe, ali cisto drugje? Drzim pesti... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
26.11.2007 22:02:43   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: zima07

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

A to znotraj stare sluzbe, ali cisto drugje? Drzim pesti... user posted image user posted image user posted image user posted image

Znotri iste, ampak ful bolš, bolša plača in bolši delovni čas.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
26.11.2007 22:22:10   
zima07
Znotri iste, ampak ful bolš, bolša plača in bolši delovni čas.

Uuuuuuuuuuuuuu, potem pa se posebej trdno stiskam pestke user posted image .........

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
27.11.2007 10:21:56   
Aja32
Hoj...

No, jaz tudi v sredo ne morem... Imam že en dogovor in ga ne morem nikakor prestaviti. Kaj pa če bi se potem dobile v petek?

Lp A

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
27.11.2007 18:47:23   
lora16
ojla luna srečno držimo pesti!!
ja aja32 midve sva za!!!

lp š

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
27.11.2007 19:40:43   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Hoj...

No, jaz tudi v sredo ne morem... Imam že en dogovor in ga ne morem nikakor prestaviti. Kaj pa če bi se potem dobile v petek?

Lp A

Midve sva tudi ZA!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
27.11.2007 20:39:50   
visnjaaa

[jaz pa čakam in čakam na M, da si grem potem mireno vstavit pa user posted image noče pridt...user posted image

Ej sister ka pa če si mal nosna?  hi hi huser posted image user posted image user posted image
To bi pa blo nekaj...hi h hi..pa mireno že imaš doma......user posted image user posted image user posted image

OOOOOOO sej ti ne privočim, ker trije ...to je norhaus....neeeeee kr menzo lepo dob in mireno not.....men se bo en dan utrgal od teh mojih pankrtov.....živce mi bojo spil.user posted image

Miha že cel večer hod v dnevno  sobo in govori, da ne more spat, Ana je enkrat žejna, drugič lačna.....pol je spet MIH PRŠU IN JE REKU, DA NE MORE SPAT.....in pol je Ano srat prtisnl.......ja pol pa sta Nejca zbudila in jojjjjjj POPIZDILA BOM.

Za povrh je pa še un **** od mojga moža tako tečen, da mam res vsega polno ****.

Grema ven ta vikend...prid k men, kr jaz se ga bom drgač kr sama nažrla,  ker to je pa že višek vsega.

lp

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
27.11.2007 20:47:32   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

[jaz pa čakam in čakam na M, da si grem potem mireno vstavit pa user posted image noče pridt...user posted image

Ej sister ka pa če si mal nosna?  hi hi huser posted image user posted image user posted image
To bi pa blo nekaj...hi h hi..pa mireno že imaš doma......user posted image user posted image user posted image

OOOOOOO sej ti ne privočim, ker trije ...to je norhaus....neeeeee kr menzo lepo dob in mireno not.....men se bo en dan utrgal od teh mojim pankrtov.....živce mi bojo spil.user posted image

Miha že cel večer hod v dnevno  sobo in govori, da ne more spat, Ana je enkrat žejna, drugič lačna.....pol je spet MIH PRŠU IN JE REKU, DA NE MORE SPAT.....in pol je Ano srat prtisnl.......ja pol pa sta Nejca zbudila in jojjjjjj POPIZDILA BOM.

Za povrh je pa še un **** od mojga moža tako tečen, da mam res vsega polno ****.

Grema ven ta vikend...prid k men, kr jaz se ga bom drgač kr sama nažrla,  ker to je pa že višek vsega.

lp

O lejo, lejo..sej pa ni tko hudo nouser posted image user posted image user posted image user posted image

Nč bat, baje bo 1x bolje..samo počakat je treba..ja nč bat nisem noseča-upamuser posted image user posted image user posted image ..če sem me itak kr v polje peljejo, ker se mi user posted image user posted image user posted image mam čist dost te dva moja sončka!

Lej kaj sem jaz danes ustvarjala
user posted image

No sami iščem še kakšno luštno fotko..

ja najbolj pa se bojim, da bova midve v naslednjih 10 letih šle kdaj same venuser posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?