Barbid -> RE: Januarčki in januarčice 2007 (8.3.2007 19:52:37)
|
Živjo Spet se malo oglašam, ker me je že Luna vprašala, kaj se dogaja , da me nič ni. Naša Lana je še vedno boga, sem ji v pon. šla v lekarno kupit svečke, tko da je šla na blato, v torek je normalno kakala, zdaj pa spet ne. Jaz sploh ne vem, kaj ji je. Pregled imava 20.3, moram takrat zdravnici razložiti celo dramo in upam, da ni kaj resnega. Mogoče je vse skupaj, krčki pa prehod iz mojega mleka na Novolac IT. Saj jo dojim, tko da se malo pocrklja, ostalo si prej načrpam v flaško, da imam kontrolo koliko poje, ker ko se doji, se kakšnih 5 minut aktivno, potem pa začne kar nekaj "cufati". In če imam krčke in ne kaka, je posledica to, da jo več ali manj prenosim, ker ko gre pančkat, jambra-ker jo tišči trebušček in potem se zgodi, da nimam 7 x svojega mleka in ji včasih dam dodatek (enkrat ali dvakrat v 24 urah, pa 5 x moje) Zoja: a tvoj nima nobenih težav glede zaprtja , ko pišeš da se doji in da tudi kdaj dodajaš ? Meni je v lakarni rekla, da je lahko zaprtost posledica mešane hrane. Kako je pri vama ? Kar se pa spanja tiče, smo pa več ali manj vsi na istem: dopodlne mi še spi, kakšne 3 urce skupaj, popoldne... kjej pa..... skoz neki gleda, pa z njo se moram pogovarjat, pa božat jo, pa jo dam že spat, pa spet kliče, in tko zgleda nekje od 14 do 18 ure, pol pa že od utrujenosti zaspi in se zbudi nekje okoli polnoči. Jaz jo ne budim, ko spi - spi. (tko kot pravijo v ZD, čez dan 2 ure, ponoči 4 - to ne pride v poštev, če pa noče podnevi spati) Itak se zbudi, me pokliče, ko je lačna in takrat dobi za jest, ne glede na to, kolk je spala. Se mi pa zdi, da je malo shujšala, saj med vidkenom, ko je bla tolk zaprta, ni hotla jest, samo stokala je. Pa še to: sem imela prvi pregled: mal me je potipala, pa je rekla, da je šla maternica lepo nazaj, pa bris je vzela - to je itak standard, ko pa sem jo vprašala glede ZAŠČITE, pa sm ji omenila da bi imela mat.vložek ali špiralo, me je z enim stvkom utišala: ZAŠČITA: KONDOM Ko bom pa prenehala dojiti, pa dobim tabletke. Glede na to, da sem imela carski rez, ne priporočajo ponovne nosečnosti prej kot čez 3 leta. Ej, sm bla čist "majhna" - brez besed. No, takle mamo, bi rekli gorenci ! Kaj mi drugega preostane kot kondom, ali pa če bi šla k pušenjaku po recept za Depo inekcije, a kaj ko se jih lahko kupi samo v italiji ali avstriji. No, da bi pa kar tako -brez zaščite, pa se ne upam, ker to če dojiš ni 100 % zaščita, še enega pa nebi imela. (za enkrat).... Toliko za enkrat, da bodte vedele, kako zgleda pri nas - to novo življenje ! Pa čestitke ob prazniku, čeprav jaz več pričakujem (od mojega dragega), da me bo presenetil 25, ko bo MATERINSKI DAN - prvič mamica ! Pozdravček do naslednjič..... Lepo se imejte Barbi
|
|
|
|