|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
28.9.2007 13:24:43   
eva1
Nč -bom probala od začetka,če ne bom kaj pozabla!

tale recept od Aje32 za zamašen nos je zakon-sploh materina dušica! Fiziološko pa kar v 5 kubično brizgo pa v nos-2-3x na eno spiranje, pol pa spumico ven povlečt!

LUNA-a sem jst kej zamudila-a si slučajnouser posted image ...da malo reklame naredim, kako je res luštno z dvema majnima, sploh sedaj ko je Alja že tako "velika" in se skupaj igrata:
user posted image

user posted image

user posted image

Punce zdej pa je že skoraj res čas, da vas spoznam...če se drug teden dobite v LJ, pridem zraven(rezen v sredo ne morem-imam z aljo sistemacki, pa v četrtek imam jza zobaraj)...sicer pa sem še vedno za da se dobimo 1x v CE!

Tiste ki ste že šle kej pogledad v C&A v CE-dejte mal poročat-je kej pametnega, pa cene? Tok bi šla mal v šoping...

Aja32-ej naš Lukec tut tok sanja-to je noro...danes je bila ena noč po dolgem času, ko ni nič govoril ponoči! Včeraj je ob 2h ponoči se kregal, da to je njegova čokolada, pa brcal na vse strani...pa skoz ma ene borbe ponoči...ful podoživlja stvari ki so mu dogajajo čez dan!

Alja je pa sedaj vsa pogumba-se kr spusti od kavča do mize, pa če ji uspe da ne pade je vsa presrečna ponavadi pa zagrne da kr odmeva po bajtiuser posted image user posted image ..babika moja

jah no, zdej pa grem počasi kuhat,pol pa po Lukca v vrtec!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
28.9.2007 13:57:51   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: eva1
LUNA-a sem jst kej zamudila-a si slučajnouser posted image ...da malo reklame naredim, kako je res luštno z dvema majnima, sploh sedaj ko je Alja že tako "velika" in se skupaj igrata:

Ne nisem...user posted image
Joj punce, noro, noro, pr Nextu začnejo z razprodajam u soboto.Evo vam mal lušte nardim...
NEXT

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
28.9.2007 14:14:41   
Aja32
No, jaz imam filing da se bo naša pupa ubila... user posted image user posted image user posted image Non-stop se dviga in ji valda ne znese, pa čofne... Že včeraj sva tri buške nabrale, danes pa še eno... In jo morem spustiti izpred oči... Ob vsako, ampak res vsako oporo se dvigne... Za znoret...  Čisto po Lukcu se je vrgla...

Aja32-ej naš Lukec tut tok sanja-to je noro...danes je bila ena noč po dolgem času, ko ni nič govoril ponoči! Včeraj je ob 2h ponoči se kregal, da to je njegova čokolada, pa brcal na vse strani...pa skoz ma ene borbe ponoči...ful podoživlja stvari ki so mu dogajajo čez dan!

Ja, pri nas je živa štala ponoči... Res ne vem kaj ga daje... Da ne govorim zdaj o tem, da sem jaz edina oseba, katera obstaja v njegovem življenju... Non-stop bi se cartal, če vidi, da držim Najo v naročju, takoj zleze tudi on... Še na stranišče me ne pusti, dobesedno. Pride za mano in tolče po vratih...Oh, upam, da je to samo prehodno obdobje... Saj bo - zdaj vem, zakaj pravijo, da so mamini ljubčki teli naši škorci z lulčki... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
28.9.2007 14:15:36   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Ne nisem...user posted image
Joj punce, noro, noro, pr Nextu začnejo z razprodajam u soboto.Evo vam mal lušte nardim...
NEXT

user posted image user posted image user posted image user posted image - hvala...

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
28.9.2007 16:27:35   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

No, jaz imam filing da se bo naša pupa ubila... user posted image user posted image user posted image Non-stop se dviga in ji valda ne znese, pa čofne... Že včeraj sva tri buške nabrale, danes pa še eno... In jo morem spustiti izpred oči... Ob vsako, ampak res vsako oporo se dvigne... Za znoret...  Čisto po Lukcu se je vrgla...

Pri nam isto-vsane ob vsaki opori in potem bi kr za Lukcem tekla...se dobesedno spusti in hoče it in čofne na tla-samo čakam, kdaj si bo kej razbilauser posted image user posted image user posted image Grozn res..prov jo vidiš kako bi tekla za Lukcem če bi znala..najprej se spusti z eno roko, pol pa bi kr šla,če bi lahko

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
28.9.2007 19:11:08   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

IZVIRNO SPOROČILO: zima07
Ne vem, zakaj bi bila kaksna omejitev glede fizioloske...Jaz ji dajem cisto po potrebi-ko je fino prehlajena tudi veckrat na dan in to kar velike kolicine, pac toliko, da res dobro scistim nosek...potem se potegnem ven z narhinelom , no sedaj smo nabavili pa crpalko za na sesalec in gre tudi noro dobro ven...V sobo, kjer spi ji ponoci postavim najvecji pisker prevrete vode s kamilicami ali zajbljem (pokrito prinesem v sobo in postavim ob posteljo, potem sele odprem), lahko pa das v vodo tudi olje 31 od Justa...Aja32 svetuje tudi mazanje po prsih in hrbtu ter nogicah z materino dusico od Justa,...Aja, pa ce hrope, ga lahko malo potapkas po hrbtu in prsih, da se odlepi sluz in se dobro izkaslja...Pa dvignjen vzglavnik za lazje dihanje....PA...ne spomnim se vec...user posted image

Kje si dubla tole?Sm slišala da je ful fajn, za oboje!

Just kozmetiko ti lahko kadarkoli narocim pri moji prijateljici, pumpico sem pa narocila pri "Riji" na sosednjem forumu...

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
28.9.2007 20:46:41   
ajja

sicer pa sem še vedno za da se dobimo 1x v CE!

Tudi jaz!user posted image

se kr spusti od kavča do mize, pa če ji uspe da ne pade je vsa presrečna ponavadi pa zagrne da kr odmeva po bajtiuser posted image user posted image

To mi je pa čisto znano, trenutno ima naš princ na glavi zaradi takih podvigov eno veliko rdečo buško.user posted image
Poleg tega pa smo danes imeli prave dirke, ni dovolj samo hoja, on bi kar tekel. In od takega celodnevnega divjanja je zvečer tako utrujen, da niti flaše ne more spraznit, spi pa danes že dobro uro.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
28.9.2007 21:14:03   
zima07
Luna06, imas ZS user posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
29.9.2007 9:20:14   
bucka01
Ma tile vaši otroci so fenomeniuser posted image al je sam naša taka trma da noče nič plazit.
Pri nas bi gospodična samo sedela al se pa nosila pa po postelji se mi kotali.
Pa ne vem al naj bom srečna (ker mi ni treba tolk pazit nanjo) al ne.
Včeraj sem jo dala na tla se je začela tako zverinskouser posted image dreti da je takoj imela dve ogromni svečki iz nosu, ni bilo govora da bi se premaknila.
     No pa saj od kolegice tamala je zdaj 1 leto stara pa se tudi ni plazila ampak je začela sedaj kar hodit.
Sam ful mi je hecno ko jih vidim škratke kako so stabilni ob opori.

No pa še glede zobkov, izgleda da bo pred enki zgoraj na svet prikukala leva dvojkica.
No sedaj gremo pa na zajtrk danes bo jedla kruh pa sirček namazan pa čajčka bo pila to ima rajši kot keksolinouser posted image .
Čaw-Čaw

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
29.9.2007 11:15:14   
zima07
Ma tile vaši otroci so fenomeni al je sam naša taka trma da noče nič plazit.

Nasa se tudi ne plazi-ampak-puzauser posted image ...kot vojak se vlece po tleh in povsod pride...sicer se postavlja na vse stiri in naredi kak korakec, potem pa trebuh dol in gremo...gre hitrejeuser posted image ..Postavlja se pa tudi ne kaj dosti na nogice..no, malo ze proba, ampak zaenkrat je bolj sigurna na tleh, pa mami ji tud noce nic pomagatuser posted image -ti, ti, grda mami!!!user posted image

LP!

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
29.9.2007 15:19:20   
Aja32

Nasa se tudi ne plazi-ampak-puzauser posted image ...kot vojak se vlece po tleh in povsod pride...sicer se postavlja na vse stiri in naredi kak korakec, potem pa trebuh dol in gremo...gre hitrejeuser posted image ..Postavlja se pa tudi ne kaj dosti na nogice..no, malo ze proba, ampak zaenkrat je bolj sigurna na tleh, pa mami ji tud noce nic pomagatuser posted image -ti, ti, grda mami!!!user posted image

LP!

Saj ji jaz tudi nočem nič pomagati - si pa sama... Naja bi tudi šla kar za našim Lukcem... Samo gleda ga in seveda vsako stvar, katero Luka naredi, hoče ponoviti tudi ona...

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
29.9.2007 22:35:53   
Barbid
Hay

se pa dogaja tu na RR - komaj sem vse uspela prebrati.

Sploh ne dohajam stvari, ne na RR - v sredo sem uspela še nekaj napisat, potem pa se računalnika sploh nisem dotaknila, vse do danes, ko sem za Lano "vlekla" dol ene pesmice.

Ta teden sem izkoristila vsako minutko zase, ker je imel moj službo dopoldne in sem jih takoj po kosilu pustila same, da sem jaz spet malo zadihala "svobodo". A kaj, ko me je pa ostalo vse počakalo..... ful cujn za opart, še več jih je in jih bo za zlikat, ampak danes sem jaz glavna na računalniku, pa  namesto da bi se šla malo odpočit, še kar bluzim po njem.  user posted image

Mogoče bom jutri kaj uspela naredit, ker baje bo v prihajajočem tednu spet lepo veme, kar pa pomeni, da se bova  z Lano spet potepali.

Meni čisto odgovarja torek Čolnarna - bom pa vsaj spremljala RR, če že ne pisala, da bom vedela kam pridt.  user posted image .

Spanje: sem že pozabla, kaj je to celo noč spanja. Lana se zbudi dvakrat v noči. Ne me vprašat zakaj, nimam pojma   - najprej sem mislila da so zobki, pa niso, prve enikce je dobila septembra, zdaj pa še nove pošiljke user posted image , pol sem mislila da jo zebe, sem jo dala v spalko, zdaj so itak že začeli kurit, pa se še kar vedno zbuja - tako da, sem se že navadila.....user posted image , zjutraj pa je itak prva stvar ena velika user posted image  šalca kave. 

Plazenje: no Lana sploh ne ve , kaj to je , moja gospodična lepo sedi - tiste k hodite v čolnarno veste kako to zgleda......
in ko pade, pokliče....., user posted image mema, mama, tatatatam....,
buške ma pa glih tko k tvoja Naja - Aja32,
zato ker Lana se kar zvrne, kot bi jo veter podru, pol pa itak ,da je jok..... user posted image .

No, zdaj pa grem pogledat, če je Mula že kaj novega dol potegnila  (emule), pa mogoče mi uspe še nocoj pridt do postelje, če se ne bo princeska prej zbudila.
Sicer sem dala rolete dol, ker  LUNA v sobo sveti, a ni glih garancije....user posted image

Lahko nočko in lepo nedeljo

Barbi

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
29.9.2007 22:44:26   
zima07

LP!

Saj ji jaz tudi nočem nič pomagati - si pa sama... Naja bi tudi šla kar za našim Lukcem... Samo gleda ga in seveda vsako stvar, katero Luka naredi, hoče ponoviti tudi ona...

Saj pravim...Brina pa sama se ni tolk sigurna, da bi se dvigala...no, vcasih ze, ampak ponavadi jo vidim in jo animiram z igracko ali knjigico na tleh...Vztraja pa zaenkrat se ne prevec...ufff, kaj vse nas se cakauser posted image ..

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
30.9.2007 11:53:54   
lora16
dober dan! kakšen prekrasena dan! verjetno ste vse zunaj in uživate s svojimi malčki. tud midve sva hoteli ven pa mi je takoj po preoblačenju zaspala zdaj pa čakam, da se zbudi da šibava ven. no prej še nekaj pojest, kakšni 2 žlički mi bo mogoče uspelo spravit zali v usta, haha. včesih poje cel krožnik včasih pa čisto malo.
včeraj sva šla z možem ven in jo je pazila svakinja. ponavadi se do 3eh ne zbudi in so jo že večkrat pazili in je pridno spančkala. včeraj pa se je okoli 11ih zbudila in jokala, ampak jima je baje uspelo  kar hitro zaspat. me prav veseli, da jo lahko tudi kdo drug uspava ponoči in da ni kakšne panike.
hmm kaj naj še napišem imam čas ker se moja princeska noče zbudit, kljub temu, da je spala do pol 9ih. nič pametnega mi ne pade na misel....

želim vam prekrasno nedeljo. lp š

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
30.9.2007 11:56:51   
zima07
Oooooooooooooooo, Lora16!!!!

Ka, jo bosta pa mahnili? Imata ocija prostega? Nas gre na tekmo, tako da gremo okoli 14:30 z babi na Roznik... Brina tudi spi, jaz pa pospravljam...Vmes pa, ko mi pade koncentracija, pridem na RR user posted image

Lepo nedeljo vsem skupaj!

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
30.9.2007 12:00:05   
bucka01
No tudi jaz čakam da se princeska zbudi iz lepotnega spancauser posted image  potem pa jo mahnemo na Tolminski konec natančneje proti Javorci.
Vreme je kot nalašč za take izlete.
No uživajte še naprej!user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
30.9.2007 12:05:38   
lora16
ojla zima! greva v tivoli sva zmeneni s punco od golmana, imajo baje tud psa pa gre mal na okoli. grem vadit angleščinouser posted image . naj bi šle okoli 13 15. hmm če bi šli peš bi se lahko vrnili prek rožnika. te pokličem okol pol treh pa bova vidli kakšna je situacija.user posted image  fajn pospravi papa!

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
30.9.2007 21:13:46   
zima07
Halooooooooooooooo punce, kje ste vse? Saj ni vec soncka zunajuser posted image ...

Je pa res samo za nekaj dni zalegla moja kritika...Dajte kaj napisat no...da ne bom samo marcevk bralauser posted image ...

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
30.9.2007 21:15:03   
lora16
ja kje pa ste januarčki?
danes imam pa jaz pisateljsko žilico.
se tok dobro počutim, zala spi od 7 30 jaz imam pa vse zlikano in pospravljeno, ja to se res ne zgodi velikokrat. zdaj pa kar ne vem kaj bi, namreč sama pred tv mi ni najbolj zabavno. no si bom že kaj pametnega domislila.
lep pozdravček š

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
30.9.2007 21:18:35   
lora16
haha zima a sva istočasno pisali sporočilouser posted image ?
ste uživali na rožniku?

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
30.9.2007 22:26:50   
LUNA06
Halooooooooooooooo punce, kje ste vse? Saj ni vec soncka zunajuser posted image ...

Je pa res samo za nekaj dni zalegla moja kritika...Dajte kaj napisat no...da ne bom samo marcevk bralauser posted image ...

Kuku!
Ja sončka res več ni, je kaj drugega.Me je user posted image  danes peljal v Kavala na večerjo, imava 1.obletnico poroke.Bilo je super, sam čist preveč.
No čez dan pa smo bli v Trstu, kupovali obleko za birmo.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
1.10.2007 0:39:18   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: lora16

haha zima a sva istočasno pisali sporočilouser posted image ?
ste uživali na rožniku?

Jaaaaaaaa, full lusno je bilo....folka pa tolk, da se ti zmesa...bogi natakarji...

P.S. V albumu 3 fotke iz Colnarne, ki mi jih je poslala Lora16...Geslo Brina...

< Sporočilo je popravil zima07 -- 1.10.2007 0:40:09 >

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
1.10.2007 8:56:56   
Manca12
Oj.

Mi smo bili pa včeraj na izletu v Postonjski jami. Oba sta ful uživala. Žak je na vlakcu kar onemel in si ogledoval kapnike. Tjaša je že "velika punca" in ne pusti, da jo držiš za roko, ne v jami ne na cesti ne...... Sva se potem še 1x skregali, ker je itak čez prehod za pešce ne pustim same in obe trmi, nobena ne popusti, potem pa mami valda trdno zgrabi in ko je enkrat dost pregovarjanja in cesta preblizu, pol je pa jok seveda user posted image  in je mami lumpa in je že tukaj vzrok za "fajt" in je ati spet zlati.
Če ima kdo namen iti, je fajn vzeti voziček-marelo s sabo. Mi smo malo nosili Žaka malo pa Tjašo. Oba sta bila potem že precej zaspana. Še to, notr je 8 stopinj. Dobro je, da imajo vsaj otroci kaj na glavi, ker kar kaplja not. Tjaša pravi, da dežek pada user posted image

Za torek velja Čolnarna.

Kdaj pa v CE??

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
1.10.2007 9:32:28   
Aja32
Dobro jutro - no, zame samo jutro, brez dobro...

Luka je spet bluzil ponoči in posledično sem zelo slabo spala... Blagor mojemu user posted image - njega nobena stvar ne zbudi, tako da je spal celo noč, jaz imam pa ful slab spanec in slišim vse... Tudi kadar se Luka v svoji sobi samo preobrne na drug bok... Ma ja, saj bo... Druga je že pred menoj...

V soboto sem naročila avtosedež za Lukcauser posted image user posted image user posted image , tako da bo naša princeska lahko sedela v Lukčevem zdajšnjem sedežku... To bo fajn. No, zdaj jo vsakih toliko časa že dam (kadar greve same kam, pa Lukca ni)... In je ful fibrčna - non-stop gleda kaj se dogaja...

Včeraj smo imeli na obisku sorodnike s Štajerske , popoldne smo šli na malo daljši sprehod. Luka celo ni trmaril in je sprehod uspel v celoti...user posted image Edino Naja ima zdaj obdobje, ko bi kar splezala iz vozička in šla na tla...

Luna06 - ste fajn kupovali v Trstu?

A gre katera z menoj ta teden do CE v C&A - moram it pogledat za zimske pajace - za oba... Lansko leto smo kupili Lukcu v Celovcu v C&A zimski kombinezon (ful luštn), pa ga ni oblekel niti enkrat... Naji bo pa ta prevelik (86), tako da ji moram kupiti novega (a meni težko palo user posted image user posted image user posted image )... To je pravzaprav edina stvar, katero še rabimo za prihajajočo zimo - no, mogoče še kakšen body ne bi škodil. Aja, pa potem zimski čevlji... Pa imamo vse...

Se jutri vidimo? Sem ful vesela, ker bo spet lepo vreme... user posted image user posted image user posted image  

O, moj taveliki škrat pa v četrtek praznuje 2 leti... user posted image user posted image user posted image Sploh ne morem verjeti... Zdaj že izgleda pravi fant... Ravno danes zjutraj, ko sem bila v kopalnici, je hotel, da mu dam gel na lase... Prejšnji torek se je postrigel, pa ima fino frizurco - ravno tako, da lahko malo šmikira... Potem mu pa rečeš, da je lep, pa začne na vse pretege ploskat, pa se smejat... user posted image user posted image user posted image

pa, pa A

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
1.10.2007 9:39:36   
LUNA06
A gre katera z menoj ta teden do CE v C&A - moram it pogledat za zimske pajace - za oba... Lansko leto smo kupili Lukcu v Celovcu v C&A zimski kombinezon (ful luštn), pa ga ni oblekel niti enkrat... Naji bo pa ta prevelik (86), tako da ji moram kupiti novega (a meni težko palo user posted image user posted image user posted image )... To je pravzaprav edina stvar, katero še rabimo za prihajajočo zimo - no, mogoče še kakšen body ne bi škodil. Aja, pa potem zimski čevlji... Pa imamo vse...

JAAAAAAAAA

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

izberi ime
petra_1310

Katero ime med spodnjimi ti je najbolj všeč?

Kim (16%)

Hana (27%)

Zala (38%)

Danaja (9%)

Ida (9%)

Število vseh glasov: 291

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!