Barbid
|
Hay se pa dogaja tu na RR - komaj sem vse uspela prebrati. Sploh ne dohajam stvari, ne na RR - v sredo sem uspela še nekaj napisat, potem pa se računalnika sploh nisem dotaknila, vse do danes, ko sem za Lano "vlekla" dol ene pesmice. Ta teden sem izkoristila vsako minutko zase, ker je imel moj službo dopoldne in sem jih takoj po kosilu pustila same, da sem jaz spet malo zadihala "svobodo". A kaj, ko me je pa ostalo vse počakalo..... ful cujn za opart, še več jih je in jih bo za zlikat, ampak danes sem jaz glavna na računalniku, pa namesto da bi se šla malo odpočit, še kar bluzim po njem. Mogoče bom jutri kaj uspela naredit, ker baje bo v prihajajočem tednu spet lepo veme, kar pa pomeni, da se bova z Lano spet potepali. Meni čisto odgovarja torek Čolnarna - bom pa vsaj spremljala RR, če že ne pisala, da bom vedela kam pridt. . Spanje: sem že pozabla, kaj je to celo noč spanja. Lana se zbudi dvakrat v noči. Ne me vprašat zakaj, nimam pojma - najprej sem mislila da so zobki, pa niso, prve enikce je dobila septembra, zdaj pa še nove pošiljke , pol sem mislila da jo zebe, sem jo dala v spalko, zdaj so itak že začeli kurit, pa se še kar vedno zbuja - tako da, sem se že navadila..... , zjutraj pa je itak prva stvar ena velika šalca kave. Plazenje: no Lana sploh ne ve , kaj to je , moja gospodična lepo sedi - tiste k hodite v čolnarno veste kako to zgleda...... in ko pade, pokliče....., mema, mama, tatatatam...., buške ma pa glih tko k tvoja Naja - Aja32, zato ker Lana se kar zvrne, kot bi jo veter podru, pol pa itak ,da je jok..... . No, zdaj pa grem pogledat, če je Mula že kaj novega dol potegnila (emule), pa mogoče mi uspe še nocoj pridt do postelje, če se ne bo princeska prej zbudila. Sicer sem dala rolete dol, ker LUNA v sobo sveti, a ni glih garancije.... Lahko nočko in lepo nedeljo Barbi
|