|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
27.9.2007 20:38:31   
ajja
Kaj me čvekamo tako malo ali druge tako zelo, da smo spet na drugi strani?user posted image user posted image

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
27.9.2007 20:47:47   
atena777
Ooo nama rules! Mi smo bili pa v trgovskem centru na Vrhniki, bistveno manjša igrala, ampak tudi lušno: http://babyleon.moj-album.com/album/9354605/?os=9531835

Ste pa pridne tiste,m ki hodite na telovadbo. Jaz sem se zaenkrat odločila za pilates in sem najprej mislila, da od tega pa ne bom utrujena, a sem se zmotila. Sredi noči ko je Urban začel jokcat, se mi nikakor ni dalo vstat.

Pilates in trebušni ples sta najboljša vadba za "ženske stvari" po porodu. Jaz hodim na oboje. In moram reči, da je trebušni ples še bolj naporen.Sem čist hin vsakič, ampak rajš to kot kegla delat user posted image .

Zima07 prosim za informacijo; ali so te shooshooes ekvivalentne robeez po tvojem? Jaz sem sedaj naročila ene v trgovini na Vrhniki, samo za ven v voziček, da ga v noge ne bo zeblo, tudi iz semiša, samo so še enkrat cenejše kot shooshooes. Me res zanima. Ali imajo čisto mehek podplatek, ali je le malo trše usnje?

aja32 kje v Koloseju točno pa imajo blazine?

Natali07 prosim, če lahko malo več napišeš o tem kako boš dobila podaljšanje, lahko tudi na ZS. Hvala!

Uživajte v jeseni user posted image

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
27.9.2007 20:52:59   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: ajja

Kaj me čvekamo tako malo ali druge tako zelo, da smo spet na drugi strani?user posted image user posted image

Oboje, povprečna januarka ima dve user posted image user posted image . Povprečje malo dvigujejo staroselke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pol so pa tu še migranti user posted image  user posted image user posted image user posted image .

ha ha, zdaj pa tolmača za kitajščino!user posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
27.9.2007 22:11:02   
eva1
Atena-še dobro da nam dvigujem povprečje z user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce a še katero user posted image grize med dojenjem-mene zadnje časa skoz grize, sej vem, da ji zobki vn rinejo, ampak to je noro,sploh ne vem kva naj nardim! Samo zjutraj ne grize, pol pa na vsak podoj(pred spanjem in zvečer) po 2-3x, dokler jo nimam dost in ji ne dam več! Katasrofa-pa to ornk ugrizne, pa ne spusti za eno lepo-če se bo tk nadaljevalo bom kr nehala, čeprav je tko lepo dojituser posted image Mogoče kaši predlogi...oz..kva naj da bo nehala grist?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
27.9.2007 23:01:42   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

punce a še katero user posted image grize med dojenjem-mene zadnje časa skoz grize, sej vem, da ji zobki vn rinejo, ampak to je noro,sploh ne vem kva naj nardim! Samo zjutraj ne grize, pol pa na vsak podoj(pred spanjem in zvečer) po 2-3x, dokler jo nimam dost in ji ne dam več! Katasrofa-pa to ornk ugrizne, pa ne spusti za eno lepo-če se bo tk nadaljevalo bom kr nehala, čeprav je tko lepo dojituser posted image Mogoče kaši predlogi...oz..kva naj da bo nehala grist?

Jaz moji recem: NE in jo odstavim..za nekaj trenutkov...potem je naprej...in ponavadi ne ugrizne vec...ce pa...ponovim vajo...Tako so mi svetovale izkusene mame...Zaenkrat gre...

Atena: Lahko recem samo na oko...Moja necakinja ima te ShooShoos copatke..so mehke, ne drsijo, se ji ne sezuvajo...ce so cisto identicne pa ne vem...nisem obojih naenkrat primerjala...takoj, ko jih dobijo, jih grem iskat, pa se lahko potem zmeniva, da jih pogledas...sicer je pa Ursa (iz mojskratek.com) itak na tvojem koncu-Fuzine..pa jo lahko poklices in prosis, ce jih prides lahko pogledat...

Nocko! user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
28.9.2007 6:41:51   
Urša08
Jutro!

Joj punce jaz vam tko zavidam ko vam vaši user posted image pustijo spat. Moj pikec je čist jutranji tip, ampak jaz bi še tko spala. In sedaj je ves naspidiran in šiba po stanovanju gor pa dol. jaz sem si pa taveliko user posted image skuhala, da se mal zbudim.
Nam gre že 7 zobk vn in moram potrkati (tok, tok, tok) da zaenkrat brez večjih težav. Mam pa na sumu še en zobek ker se tok slini, pa ponavadi dva naenkrat vn pokukata.

Kaj boste kej počele na ta deževni dan? Mene čaka gora cunj za zlikat, tko da mi ne bo dolgčas user posted image user posted image user posted image .

papauser posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
28.9.2007 8:30:12   
LUNA06
Atena-še dobro da nam dvigujem povprečje z user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

He, he, pa jaz tudi z user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
28.9.2007 8:30:12   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: zima07

Jaz moji recem: NE in jo odstavim..za nekaj trenutkov...potem je naprej...in ponavadi ne ugrizne vec...ce pa...ponovim vajo...Tako so mi svetovale izkusene mame...Zaenkrat gre...

O zioma, ko bi vedla kok se mi smeji ko jo "kregam"-me sploh ne šlivi, pa ko rečem ne ,pusti, še bolj stisne..pol pa se tako naglas zasmeji, kot da je blo ne vem kva smešnega!

Trenutno še spi-že zvečer se ni veliko dojila, ker me je 2x ugriznla, pa sem jo dala stran, sedaj pa imam joške ko balone-upam,da se čimprej zbudi, pa da se podojiva(upam,d a bo vsaj zdej ok)!

CEljanke-kako je stanje v CE-je vse ok? Bi mogla it v šoping...sam se mi kr ne da ob tem vremenu,pa še ceste me skrbijouser posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
28.9.2007 8:36:20   
LUNA06
Dobro jutro!

Joj kako me zebe.A že kurte kje?Študiram da bi rekla fotru, da bi lahko vsaj zutri mal vklopl centralno.Sej men ni tok problem, se lahk obleče, Marka pa zihr zebe, pa nemogoče ga je skoz oblačt in slačt, ker je tok živčen zraven.

No zdej še panča, priden!JE imeu zvečer probleme za zaspat, smo prišli ob pol enajste domov, je spau eno uro v avtu, pol pa nikakor ni mogu.Smo mu uštimal flaško razredčenga keksolinota, pa sploh ni hotu.Še zmeri ful majo poje.

Smo pa bli na obisku pri mojem "dobavitelju Nexta" in zaenkrat pravi, da mu ni problem nosit.user posted image  Tko da bomo kar izkoristil, sploh če bomo meli drugo leto še enega cukrčka.

Ja v Nami je pa res fino.Sploh ne vem za noben drug podoben plac.Edino zoprno je tam parkirat.No ja, lahko bi se usake tok tud tam dobile.Me prav zanima če se nam bo uspelo tudi potem med službo kej dobit.

No uživajte!Grem urezat kroj za pikijeve hlačke in brezrokavnik, sem učeri kupla blago.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
28.9.2007 8:55:57   
lora16
ojla!
joj pa je res hladno. ponoči spi v pižami in bodyu brez rokav,v vreči se mi še bolj zbuja ker, ko se zbudi ne more vstat in znori. no ja bomo vidli kako bo. zaenkrat še nismo zakurli in mislim, da bomo slej al prej. hvala bogu mi že teden dni spi do pol 8ih al pa 8ih prej je bila vsak dan pred 7.

ja v nami pa je res lepo, sem vidla da ste uživale. iz čolnarne pa imam jaz nekaj slikicampak jih ne znam dat gor. jih bom zimi poslala.

včeri sem bila na severini in je bilo sicer zelo hladno a vendar noro. vsaj za nekaj je dobro, da gre zala tako zgodaj spat, da sem bila brez skrbi zunaj.

no pa mi je uspelo celo nekaj napisatuser posted image .
če se boste pa kaj zmenile pa čekiram.
lep dan vsem!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
28.9.2007 9:28:33   
atena777

ja se opravichujem, na našega Fossila sem pa pozabila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
28.9.2007 9:30:05   
atena777
Me prav zanima če se nam bo uspelo tudi potem med službo kej dobit.

ne morem verjet, ravno to se je danes podilo po mojih mislih. Pomojem bomo že našle čas, verjetno pa bolj med vikendi.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
28.9.2007 9:32:34   
atena777
Kako izgledajo naše robeezke, se vidi tukaj: http://www.moj-album.com/vstopnica/pirb_bgskj/?os=9538643

So bolj na copatek varianto.Jaz sem vesela že, ker nikoli ne more sezuti, ampak res nikoli, ker prej bi lahko nekoga zaposlila samo za devanje štumfkov nazaj. Verjetno pa bo za zimo treba kakšen drug model?user posted image
Pri mojskratek seo meni ene vsec, ki jih seveda nimajo na zalogi, sem jih pa nasla v tej trgovini na Vrhniki, samo imajo samo do st.18. Za v vrtec bo torej treba drugo varianto. Ja nza tele cevlje se splaca malo mozgane napet.
In ja itaq, zeeeeebbeeeee. Pr nas nocjo nic kurit, na Vrhniki pa ze!

aja32 kaj si tak tih?

bye,bye

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
28.9.2007 10:33:11   
Natali07
atena 777 - za podaljšanje porodniške nič posebnega. Skoprala sem vse izvide od fizoterapije in alergije, ter nesla polo v službo, ki jo mora izpolnit delodajalec( da ve da te ne bo še nadaljne tri mesece). To je vse. No nam je razvojna zdravnica na zaden izvid z velikim črkami napisala NUJNo podaljpanje porodniške, na koncu izvida. Za enkdat še nimam odobreno, ampak podaljšanje so dobile mamice, ki so samo hodile na fizoterapijo, pa so mački shodili že pri 9 mesecih. Tako, da mislim da bodo tudi meni, saj Urban še ne sedi. Ampak bo že, ker se vidi napredek. pač gre vse bolj počasi. Ja pa čudno bi bilo, da smo dobili dodatek za nego, porodniške mi pa nebi podaljšali. user posted image .
Saj če ste in hodite na fizoterapijo lahko tudi ti oddaš vlogo in kdo pravi, da ne boš dobila.

Eva1 - glede grizenja in smejanja je pa pri nas podobno. Enkrat sem tok zakričala, ker me je skoraj do krvi. Pa se je zelo ustrašil in sedaj je že nekaj časa mir. Upam, da ne bo sedaj še huje, saj je dobil še zgornje enkice in če se spet spomni, ne bo dobro.

Prehlad - naš je pa včeraj dobil vročino in zamašen nosek. Koliko fizološke tekočine se lahko da na da. Sem brala na navodilih , da lahko samo trikrat na dan če je zelo hudo??? Pa se mu od tega prav nič ne spuca nosek. Kake naravne recepte prosim.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
28.9.2007 10:39:48   
bucka01
Dobro jutro!
No kakor za koga zame po eni strani dobro po eni pa zanič.
Dobro zato ker smo tudi danes neverjetno dolgo spali in to je 12h skupi ni za verjet s tem da ko sem jo dala spat sploh ni hotla mlekca popit je bla očitno ful zmatrana.
Slabo pa zaradi vremena tako da bomo še en dan prebili kar v stanovanju.
Glede mraza je pri nas takole da zdej vsak večer ene 4 dni zapored mal zakurimo ker se grejemo na drva pač ni problem na hitro malo podtaknit.
Bol zaradi otrok ko se zvečer skopamo samo če bo šlo tako naprej bo treba pa tudi že zjutraj malo.
No zdaj pa moram iti ker me tečka že priganja.
Se slišimo kasneje.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
28.9.2007 10:45:22   
zima07
Cau, punce!
Joj, je pa res lusno v Nami-mi je res zal, da se vam nisva mogle pridruzit...Aja32, hvala za prijazno povabilouser posted image , ampak 20 cez 12 sva se placevali plavanje na difu, je bila full guzva, ko sva prisli tja...Potem sva pa se neoprenske hlacke pomerjali..moja suhica bo imela najmanjso stevilkouser posted image ...In ko sva ze vse koncali, je bila Brina ze noro sitna, seveda je bila full zaspana...in je potem pri babici zaspala za kake pol urce...itak, da premalo...no, popoldne je bilo seveda tezko, full je bla tecka in ob 15 do petih sva skupaj zaspali...in spali do pol sedmih-takrat sem jo morala zbudit, da sva sli v knjiznico..in potem seveda zvecer ni zaspala do 21:30....Zjutraj pa ob pol osmih akcija...ampak, zdaj spi...user posted image  Mami pa na RRju, namesto, da bi kaj postorila...saj grem....

Ja, jaz sem takoj za en zmenek in kavico v Nami-zacetek drugega tedna...torek?! (V pon imamo koncno alergologa-lahko po 12. uri)

Pa-pa!!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
28.9.2007 11:12:31   
zima07
Prehlad - naš je pa včeraj dobil vročino in zamašen nosek. Koliko fizološke tekočine se lahko da na da. Sem brala na navodilih , da lahko samo trikrat na dan če je zelo hudo??? Pa se mu od tega prav nič ne spuca nosek. Kake naravne recepte prosim.

Ne vem, zakaj bi bila kaksna omejitev glede fizioloske...Jaz ji dajem cisto po potrebi-ko je fino prehlajena tudi veckrat na dan in to kar velike kolicine, pac toliko, da res dobro scistim nosek...potem se potegnem ven z narhinelom , no sedaj smo nabavili pa crpalko za na sesalec in gre tudi noro dobro ven...V sobo, kjer spi ji ponoci postavim najvecji pisker prevrete vode s kamilicami ali zajbljem (pokrito prinesem v sobo in postavim ob posteljo, potem sele odprem), lahko pa das v vodo tudi olje 31 od Justa...Aja32 svetuje tudi mazanje po prsih in hrbtu ter nogicah z materino dusico od Justa,...Aja, pa ce hrope, ga lahko malo potapkas po hrbtu in prsih, da se odlepi sluz in se dobro izkaslja...Pa dvignjen vzglavnik za lazje dihanje....PA...ne spomnim se vec...user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
28.9.2007 11:28:23   
bucka01

Ne vem, zakaj bi bila kaksna omejitev glede fizioloske...Jaz ji dajem cisto po potrebi-ko je fino prehlajena tudi veckrat na dan in to kar velike kolicine, pac toliko, da res dobro scistim nosek...potem se potegnem ven z narhinelom , no sedaj smo nabavili pa crpalko za na sesalec in gre tudi noro dobro ven...V sobo, kjer spi ji ponoci postavim najvecji pisker prevrete vode s kamilicami ali zajbljem (pokrito prinesem v sobo in postavim ob posteljo, potem sele odprem), lahko pa das v vodo tudi olje 31 od Justa...Aja32 svetuje tudi mazanje po prsih in hrbtu ter nogicah z materino dusico od Justa,...Aja, pa ce hrope, ga lahko malo potapkas po hrbtu in prsih, da se odlepi sluz in se dobro izkaslja...Pa dvignjen vzglavnik za lazje dihanje....PA...ne spomnim se vec...user posted image

Ja točno to sem tudi jaz delala z kremo materine dušice pa je po celi dnevni sobi dišalo in mislim da je zaradi tega tudi dosti lažje dihala.
Sploh pa zvečer je čist uredu zaspala sam ponoč se mi je zbujala ko je bila vsa zamašena pol sm ji pa kaplice dala je pa ratala sitna tolk da je vse ven z noska spravla (to so ble muke sredi noči)pol smo se pa obrisal in je lepo spala do zjutraj ko se je zgodba zopet ponovila.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
28.9.2007 11:34:45   
Manca12
user posted image  Pri nas celo noč nismo spali že najmanj 9 mesecev (zadnji mesec v nosečnosti + 8M odkar je Žak privekal na ta svet). Itak pa tudi prej nismo, ker imamo še enga sončka user posted image
Ampak u taprvo smo prvo leto spali že od 5. tedna starosti, zdaj se pa oba zbujata. Tjaša se je danes 2x in sem šla k njej spat, nakar me je vsakič zbudil Žakov jok, ker je zgubu dudo... saj ne vem več kolkrat, mogoče 4x in 1x je jedu.

Včsih mi je kar fajn, da sta dva. Včeraj sem se tako iz srca nasmejala zvečer. Pred tuširnjem sta se tako igrala in Žak je puzal povsod za Tjašo, kamorkoli je šla. Privlekla je 4 dekce in ga čez glavo pokrivala, on se je pa na ves glas krohotal. Mimgrede mu je včasih še okol kepe primazala - to sem celo posnela filmček.
In potem sta se tako zmatrala in sta takoj zaspala. Najprej Žak in se je Tjaša še malo sama igrala, potem pa je še ona hitro mrknila, jaz pa itak in sem se šele čez eno uro zbudila.

No, zdaj se je pa malo "razsvetlilo" pri nas, za razliko od prej, ko se je kar stemnilo in ulilo.

Lep deževen dan.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
28.9.2007 12:08:24   
LUNA06

Kje si dubla tole?Sm slišala da je ful fajn, za oboje!

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
28.9.2007 12:09:55   
Aja32

Aja32, hvala za prijazno povabilouser posted image , ampak 20 cez 12 sva se placevali plavanje na difu, je bila full guzva, ko sva prisli tja...

Ja, malenkost...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bucka01

Aja32 svetuje tudi mazanje po prsih in hrbtu ter nogicah z materino dusico od Justa,...Aja, pa ce hrope, ga lahko malo potapkas po hrbtu in prsih, da se odlepi sluz in se dobro izkaslja...Pa dvignjen vzglavnik za lazje

Ja točno to sem tudi jaz delala z kremo materine dušice pa je po celi dnevni sobi dišalo in mislim da je zaradi tega tudi dosti lažje dihala.
Sploh pa zvečer je čist uredu zaspala sam ponoč se mi je zbujala ko je bila vsa zamašena pol sm ji pa kaplice dala je pa ratala sitna tolk da je vse ven z noska spravla (to so ble muke sredi noči)pol smo se pa obrisal in je lepo spala do zjutraj ko se je zgodba zopet ponovila.

Tale materina dušica dela čudeže - pri nas smo redni uporabniki - sploh pa pri Naji...

No, naša plezalka spi... Je noro - non-stop hoče biti na nogicah... Zdaj ji je najbolj fascinantno, da se postavi na nogice ob regalu za televizijo in da tolče z rokicami po DVD-ju... Če jo danes nisem dala 10X stran nej me vrag...

Luka je v vrtcu - sicer je danes bolj slabo spal. Imam filing, da ful v živo sanja. Sem šla k njemu spat okoli dveh, pa je potem ob pol štirih na hitro ustal, začel ful ihteti, srček mu je bil ful hitro... Potem sem ga samo objela, dala dudo in mi je zaspal nazaj... To se zdaj kar skoraj vsako noč dogaja... Bog ve kaj ga daje... Ma, če pa še ne zna povedati...

Drugače je pa naša glavna budilka Naja. Ob pol šestih se zbudi in vriska, pa se dere na ves glas... Je ravno danes moj rekel, da bi bilo fajn jo vpisati med gasilce - namesto sirene bi čisto dobro prišla... Seveda posledično je padala dol ob pol osmih, še predno smo Lukca peljali v vrtec...

Ja, jaz sem takoj za en zmenek in kavico v Nami-zacetek drugega tedna...torek?! (V pon imamo koncno alergologa-lahko po 12. uri)

Drugi teden je spet napovedano lepo vreme (vsaj v začetku tedna), tako da bi se lahko dobile standardno v Čolnarni... user posted image user posted image user posted image Meni je vseeno kateri dan... Lahko tudi torek...

No, grem malo likat.  Kupa perila se ne znebim... Preveč za PC-jem čepim... user posted image user posted image user posted image

pa, pa A

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
28.9.2007 12:11:45   
Aja32
Tole kopiranje meni ne gre ravno najboljše od rok...user posted image user posted image user posted image
Mah ja, boste že razbrale, kaj sem napisala... user posted image user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
28.9.2007 12:14:03   
LUNA06
Sem lih študirala, če boš pogruntala, da neki ne štima!user posted image user posted image user posted image

Ah važno da se da prebrat!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
28.9.2007 12:25:29   
Aja32
Ampak poglej, prvi del mi je pa uspel... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
28.9.2007 12:39:46   
LUNA06
U pa res, pol naprej si pa začela neki kvačkat!user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

razvajenost
Siana

Je vaš otrok razvajen

Da (55%)

Ne (45%)

Število vseh glasov: 33

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!