Teja K. -> RE: Januarčki in januarčice 2007 (4.9.2007 20:08:21)
|
Pozdravljene, končno se pridružujem vašim klepetom. Morala bi biti na vaši strani klepetulj, vendar sem zaradi prezgodnjega poroda pristala med decembrskimi klepetuljami. Na žalost si nisem dala prej časa, da bi kaj napisala o našem zakladu. Na kratko (če je to možno): [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] - 9.12. se je rodil mali drobižek, ki smo ga poimenovali Jakob in je tehtal 2010 g, dolg 45 cm (nedonošenček v 34.tednu rojen), - drugi dan po porodu (urgentni carski rez zaradi krvavitev-luščenje posteljice) je nastopila dihalna stiska in zato so ga premestili iz porodnišnice na EITN v LJ, kjer je bil cel teden sam, - naslednji teden sem žicala tudi mojo premestitev kot doječa mamica (hvala Bogu mi je uspelo ohraniti mleko in sva se dojila že takoj, ko je bilo možno), - pot do zdravega dojenčka je bila dolga 3 teden in na silvestrovo sva lahko končno šla domov (dobila sva najlepše darilo za dedka mraza, takoe je rekel moj mož), - potem malo več pregledov, vendar vse je bilo vedno vredu in Jakob je zrastel v "velikega" fanta , ki tehta okrog 7500 g in velik približno 75 cm, v nedeljo bo dopolnil 9 mesecev. Tako...na kratko, pa saj sem rekla, da to ne bo mogoče. Imela sem precejšnjo srečo, da sem bila že od oktobra hospitalizirana v bolnišnici in tako pod nadzorom zdravnikov, tisti dan ko sem ponovno zakrvavela, pa so sprožili urgentni CR in to je prineslo rojstvo endonošenčka, vendar je bila edina možnost, da je preživel. Ve, pa uživate na veliko....Super! Od danes naprej vam bolj poročala tudi o naju, upam, da lahko ostanem na vaši starni kleptulj, kajti tu bi morala biti, če bi šlo vse po sreči. Zdaj pa gremo kopat našega junaka.
|
|
|
|