bucka01 -> RE: Januarčki in januarčice 2007 (31.8.2007 10:44:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06 IZVIRNO SPOROČILO: karolina* Kot vidite smo bolj pri ta drobnih, ma je vse ok. Sem se pogovarjala z zdravnico in je rekla, da ni samo tabel ki prikazujejo rast za gledat. Je potrebno gledat tudi kakšno konstrukcijo imata starša in logično je, da otrok suhih staršev ne more biti kakšen debelušček. In glede na to, da sva z mojim bolj drobna, seveda Špela ne more biti težja kot je. Pa še stalno miga, tako da ... Jej pa čisto normalno- 5 podojev+2x gosta hrana. Nič se ne sekirat punce, če nima vaš toliko kot sosedov. Dokler je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] zdrav in zadovoljen, kilogrami niso pomembni. Bucka kakšen fajn sedež ima Julija. Do koliko kg pa je? Kr mi razmišljamo, da bi kupli tistega od 9-36 kg. Ma ne vem no, če to čisto drži.Poznam tudi primere ornk dečkotov od drobčkenih staršev, tako da... Našmu res ne vem kaj se dogaja, večri je pojedu 150mleka, 150g sadne skutke in 120ml juhice, to je use.Dans se je pa namuču, da je pojedu 70-80ml mleka.Ne vem no.... Glede sedeža pa, baje ni dobro kupovat 9-36kg, ker bolj univerzalni kot so, slabša je varnost.Drugače pa so usi sedežki standardnih veliksoti, 9-18, 18-36 in 9-36kg.To je to.No mi imamo 9-18kg, potem pa bomo kupli še 18-36kg.Itak bomo pa umes meli še kakega otročka.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Se strinjam z Luno06! Mislim da so to malo preveliki razponi 9-36 ker 9 kilski otrok al pa 36 je razlika zelo očitna. mi mamo tega od 9-18 in mislim da ga bo imela kar en lep čas ko bo pa ta premajhen bomo pa verjetno že kar na jahaču pristali. Karolina* saj kar ne morem verjet da se še tolk dojite mi smo se nazadnje kake 14 dni nazaj da bi se pa 5x se pa ne spomnim več kdaj je bilo nazadnje. Je pa res to da ni treba da gre otrok po krivulji tako kot v knjigi piše. Z kolegico sva 7 let nazaj obe rodili fantke 12 dni narazen z tem da je moj 12 dni starejši in če jih sedaj pogledaš je naš 10kg lažji od njenega ki ima 30kg in če pogledamo po starših sva midve čisto istih postav očki so pa različni naš je velik 175cm in tehta 75-80 kg od tega fantiča ati pa 190cm pa 100kg. Tako da nič se sekirat važno je da so zdravi.
|
|
|
|