LUNA06
|
Ojla! Kva je zdej babe, kaj pomen ta štrajk??? Me ni blo par dni, pa sm misnla, da bom komi uspela use prebrat.No moj računalnik je končno šou u pokoj, zdej čakam novega.Sej če bi šla v trgovino, bi biu že učeri, tko pa probamo čim ceneje....U glavnem, zdej sem na bratovem računalniku.Sej sploh ni take panike, ker imamo običajno tri računalnike v hiši, pa še možek ima prenosnega. Torej, kdaj bo kak čvekec padu?Sem že na zadnjem povedala, da midva več ne bova hodila v lokale sedet, ker je tam za naju že nevzdržno.Smo se pa že zadnič pogovarjale, da bi lahko šle u Tivoli na travco (zdej ko mamo piknik dekce ), kaj pravte?No midva greva jutri verjetno u Lj... Drugače pa smo še vedno prehlajeni, upam da nas mine do morja.Sem mu zdajle med spanjem dajala gor kamilčne obkladke (po Ajinem32 receptu).Je prav zoprno, ko ima svečke iz nosa, če se joka pa sploh, takrat mu visi do kolen. Dojenje počasi opuščamo.Samo še zvečer si črpam, pa učasih ni več dosti za ceu obrok.Sem mu pa že probala dat keksolino na navadnem mleku (3,2maščobe) in ni blo nobenga problema.Bom verjetno kar nadaljevala, ker je novalac svinsko drag. Imamo pa že 4 zobke, dva spodaj in dva zgoraj, no zgornja samo kukata, nista še tolko zunaj.No in zdej mali že prav konkretno ugrizne, sploh če ga hočm dat na joško, grozno! Bucka01 lušten sedežek!Mi mamo tud MaxiCosi, ampak Tobija.Zdej se vozmo ene 10 dni v njem, pa je super.Mark nič več ne protestira, pa tud zaspi z lahkoto v njem.Lupinca bo počasi romala na podstreho.Sam še v tatijev avto mormo namontirat (smo si en sedežek še sposodli).Pol pa gas na morje. 2.2. dobrodošla!A veš, da smo se ravno zadnjič v slaščičarni neki pogovarjale (ne vem točno o čem, verjetno o datumih, aja že vem, takrat nej bi Aja32 rodila), pa sem ji omenla, če je mogoče vidla, da obstaja ena mamica s tem nickom.No in ko pridemo iz slaščičarne, vidmo da si se pofočkala pri nas.Šesti čut al ker že? Naš Mark že zelo dolgo samostojno sedi.Kaj pa vem, se mi zdi da od četrtega meseca.Bi mogla it prou slikce za nazaj pogledat.Drugače pa obvlada že čisto use.Plazi se sto na uro, usede se sam, tud dvigne na nogice ob opori.Pa tudi hodi ob opori že brzinsko (če se mu da seveda). Včeraj sem čekirala mal angleško spletno stran od trgovine Next.Super stvarce in sploh ne drage.Sem se zapičla v dve majčke.Zdej jih moram sam nekak sem spravt.Evo to je ena, ta z opicam, a ni huda? http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/8/2 Aja32 a ti mogoče veš, če lahko plačam s slovensko Viso, čeprav je naslovnik iz Anglije? No lepo se mejte, pa pište kej!!!!
|