|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
24.8.2007 22:05:17   
saska27
Zdravo user posted image

Otroci spijo in mati imajo čas "zase" user posted image user posted image user posted image .  V resnici me še čaka neko delo, a si bom vzela par minut in nas spravila na vrh strani.  

Javljam najnovejše mere našega 7-mesečnega malčka user posted image user posted image : 11.710 gramov in 73,5 cm.  Do sestrice mu manjkata 2 leti in 2 kili user posted image .

Čez vikend napišem kaj več (imate kar nekaj odprtih debat: GH, alpsko mleko, pediatri, samostojno sedenje, prehladi, polni noski ... in predvsem tortice user posted image user posted image ).

Lepo se mejte! user posted image

Saša  

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
25.8.2007 21:21:42   
onina
Saska27, tale tvoj je pa orng dec!! user posted image

Kje pa ste vse? Gašper je že malce boljši, razen da, odkar je bolčkan, se ponoči večkrat zbuja in se pomiri samo na joški. Robi (moj mož) pravi Gašperju, da ima partizansko ime in sicer Joško, ker stalno visi na joški. user posted image

Dopoldne smo si šli ogledat novo odprto štacuno Tuš - imajo kar živega krokodila tam med cvetličarno in bifejem - uboga žival.

(odgovor članu saska27)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
26.8.2007 21:21:49   
ajja
Uh, tule pa vlada čisti mrk.user posted image  Kje pa ste vse?
Naš fant je pogruntal, kako se postavit na noge in seveda kako stati. Zdaj ni variante, da bi sedel, nonstop je treba samo stati.user posted image  Drugače pa: nosek ima še vedno zamašen, kihanje, kašelj in vročina pa so minili.

Saska27, tudi mi vasbomo pri kilah še nekaj časa lovili.user posted image
Onina, dobro partizansko ime ima Gašper, ni kaj. Sem se prav nasmejala.user posted image

Ajdi, nočko vsem!

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
27.8.2007 9:39:26   
bucka01
No da se pohvalimo je naša Julči včeraj dobila tak stolček in prihranila 40€ ki jih bo shranila v šparovčku smo ga kupili preko e-bay-a v nemčiji in nam ga je kolega včeraj dostavil.

user posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
27.8.2007 13:01:40   
ajja
O, Julči, boš ti nobel!user posted image  A ji ga boste že namontirali ali jo boš vozila še v lupinici? Mi imamo že nekaj časa Tobija v pripravljenosti, samo še čakamo, mali še ni dosti težek pa tudi dovolj prostora še ima v lupinici.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
27.8.2007 13:05:49   
bucka01
Sem ga že namontirala in je superca ko bo šansa jo poslikam da vidite kako to izgleda v praksi.
Sem mislila da se bo izgubila v njem vendar je kot ulit.
Lupinico sem že spakirala za naslednje rodove(beri:ne moje)user posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
27.8.2007 14:14:56   
onina
Zgleda, da bo treba razmišljati že o večjem avtosedežu...Mi smo zaenkrat z lupinico kar zadovoljni - zelo prav nam pride, ko Gašper zaspi v avtu, pa potem lupinico samo damo na voziček... Pa glede na to, da je (po seznamu sodeč), eden izmed večjih otrok, mu je lupinica še vedno OK.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
27.8.2007 14:35:18   
Urša08
Ojla!

Se vam spet malce javim.

Sem vas komi za nazaj prebrala. Super da ste uživale na pikniku, morm še slikice pogledat.

Včer zvečer smo prišli z morja.
Imeli smo se super. Nejc je užival 100 na uro.user posted image Najrajši je bil v čolnčku in čofotal po morčku. V fredovem obroču je bil samo dva krat - očitno mu je bila premrzla vodica, tako da smo potem rajši v čolnčku uživali. Na morju sta mu zgorni enkici vn prišli brez večjih problemov (trkam da bo tako tudi v naprej), sedi že samostojno. Se je pa začel ob opori na nogice postavlat. Tako da ga je bilo treba met skoz na očeh, da ni kašne neumnosti naredu.user posted image Je pa tudi skoz bolj priden v vozičku, se rad vozi in opazuje.
Glede nočnega hranjenja napredujemo - imamo še eno dojenje na noč user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da sem bolj spočita, zjutraj pa tam do 7 spi, kar je čist solidno. Tudi urnik hranjenja se nam je popravil, tako da imamo zjutraj dojenje, okrog 10 sadno malico; med 12-13 kosilo, potem sledi okrog 16 dojenje ali dodatek in zvečer mlečna kašica ter pred spanjem dojenje oz. dodatek ter nočno dojenje.

Je pa pri kosilu mali zbirčnež, najraje bi jedel krompir, riž mu ne tekne, včasih je polentico jedu, sedaj tudi pri polenti štrajka,..user posted image Meni zmanjkuje idej kaj naj mu kuhamuser posted image A jim že dajete gluten? Do kdaj naj ga ne bi dajali, do 6 meseca al do 8? Jaz mu ga še ne dajem.

En lep pozdravček!

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
27.8.2007 16:41:08   
Barbid

Živjo

Aja32 imaš  ZS.

lp Barbi

p.s/ jutri je pola Luna......juhuhu...... lahko samo to rečem, da sem čist fuč......user posted image
Lana ne spi, da o moških raje ne govorim........

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
27.8.2007 17:23:25   
onina
Lana ne spi, da o moških raje ne govorim........

user posted image  

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
27.8.2007 17:38:51   
Aja32
Hojla punce...

evo mene nazaj s severa... Danska lepa, ampak kaj ko je bilo premalo časa, da bi si podrobno ogledala... Drugače oblačno in mrzlo... Mi prav sede tale temperatura danes... Najbolj sem pa pogrešala moje tri user posted image ... Tole je prav psihična obremenitev zame... Ati se je spet izkazal... user posted image user posted image user posted image Tako, kot vedno...

Se vam še kaj oglasim... pa, pa...

p.s. - je Lana jedla hruško s piškotom?

Lp A

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
27.8.2007 21:44:30   
Barbid
Živjo

Ja...  lunca pa vpliva, vpliva, vpliva.....celo na to, da je Lana jedla hruške s piškoti ! user posted image

Punce, kdaj gremo na user posted image  in user posted image . Zdaj pa so se mogli vaši  user posted image  že pozdravit  - torej znebit prehlada).

Hallo,...... zbiramo preloge......... user posted image user posted image user posted image

Pa lepe sanje in lahko nočko

Barbi

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
28.8.2007 12:40:49   
LUNA06
Ojla!

Kva je zdej babe, kaj pomen ta štrajk???
Me ni blo par dni, pa sm misnla, da bom komi uspela use prebrat.No moj računalnik je končno šou u pokoj, zdej čakam novega.Sej če bi šla v trgovino, bi biu že učeri, tko pa probamo čim ceneje....U glavnem, zdej sem na bratovem računalniku.Sej sploh ni take panike, ker imamo običajno tri računalnike v hiši, pa še možek ima prenosnega.

Torej, kdaj bo kak čvekec padu?Sem že na zadnjem povedala, da midva več ne bova hodila v lokale sedet, ker je tam za naju že nevzdržno.Smo se pa že zadnič pogovarjale, da bi lahko šle u Tivoli na travco (zdej ko mamo piknik dekce user posted image ), kaj pravte?No midva greva jutri verjetno u Lj...

Drugače pa smo še vedno prehlajeni, upam da nas mine do morja.Sem mu zdajle med spanjem dajala gor kamilčne obkladke (po Ajinem32 receptu).Je prav zoprno, ko ima svečke iz nosa, če se joka pa sploh, takrat mu visi do kolen.

Dojenje počasi opuščamo.Samo še zvečer si črpam, pa učasih ni več dosti za ceu obrok.Sem mu pa že probala dat keksolino na navadnem mleku (3,2maščobe) in ni blo nobenga problema.Bom verjetno kar nadaljevala, ker je novalac svinsko drag.
Imamo pa že 4 zobke, dva spodaj in dva zgoraj, no zgornja samo kukata, nista še tolko zunaj.No in zdej mali že prav konkretno ugrizne, sploh če ga hočm dat na joško, grozno!

Bucka01 lušten sedežek!Mi mamo tud MaxiCosi, ampak Tobija.Zdej se vozmo ene 10 dni v njem, pa je super.Mark nič več ne protestira, pa tud zaspi z lahkoto v njem.Lupinca bo počasi romala na podstreho.Sam še v tatijev avto mormo namontirat (smo si en sedežek še sposodli).Pol pa gas na morje.

2.2. dobrodošla!A veš, da smo se ravno zadnjič v slaščičarni neki pogovarjale (ne vem točno o čem, verjetno o datumih, aja že vem, takrat nej bi Aja32 rodila), pa sem ji omenla, če je mogoče vidla, da obstaja ena mamica s tem nickom.No in ko pridemo iz slaščičarne, vidmo da si se pofočkala pri nas.Šesti čut al ker že?
Naš Mark že zelo dolgo samostojno sedi.Kaj pa vem, se mi zdi da od četrtega meseca.Bi mogla it prou slikce za nazaj pogledat.Drugače pa obvlada že čisto use.Plazi se sto na uro, usede se sam, tud dvigne na nogice ob opori.Pa tudi hodi ob opori že brzinsko (če se mu da seveda).

Včeraj sem čekirala mal angleško spletno stran od trgovine Next.Super stvarce in sploh ne drage.Sem se zapičla v dve majčke.Zdej jih moram sam nekak sem spravt.Evo to je ena, ta z opicam, a ni huda?
http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/8/2
Aja32 a ti mogoče veš, če lahko plačam s slovensko Viso, čeprav je naslovnik iz Anglije?

No lepo se mejte, pa pište kej!!!!

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
28.8.2007 13:03:23   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

2.2. dobrodošla!A veš, da smo se ravno zadnjič v slaščičarni neki pogovarjale (ne vem točno o čem, verjetno o datumih, aja že vem, takrat nej bi Aja32 rodila),  - Pa mi seveda ni uspelo... Tko lep datum, je rekel moj ginekolog.... user posted image user posted image user posted image Jah ene 17 ur kasneje nam je pa uspelo pupo ven spravit... pa sem ji omenla, če je mogoče vidla, da obstaja ena mamica s tem nickom.No in ko pridemo iz slaščičarne, vidmo da si se pofočkala pri nas.Šesti čut al ker že?

Včeraj sem čekirala mal angleško spletno stran od trgovine Next.Super stvarce in sploh ne drage.Sem se zapičla v dve majčke.Zdej jih moram sam nekak sem spravt.Evo to je ena, ta z opicam, a ni huda?
Aja32 a ti mogoče veš, če lahko plačam s slovensko Viso, čeprav je naslovnik iz Anglije?  Glej, da ne boš preveč zapravljala....user posted image user posted image user posted image Sem ti rekla, da so hude stvari - so pa maksimalno kvalitetne, pa še ugodne cene najdeš... Sploh pa ko so razprodaje, vse prepoloviš... Takrat ti šele uspe resnično poceni kupiti... BTW - zimska razprodaja se začne prvi dan po božiču... user posted image user posted image user posted image
Glede Vise - jaz mislim, da ni nobenega problema... Jaz vedno tam plačujem s karticami, pa nikoli nisem imela kakršnih koli problemov...

No lepo se mejte, pa pište kej!!!!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
28.8.2007 13:08:16   
bucka01
No smo se včeraj malo zapeljali v tanovem stolčku in moram reči da sem super zadovoljna Julija je pa prav tako uživala dokler ni zaspala.
Mi smo včeraj prvič po slamici sokca pili je bila ful smešna kako je vlekla sokca.
A tudi katera od vas že to poizkuša?
Sem se odločila da bova kar kmalu začeli z lončka sokca pit da se odvadi flaške.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
28.8.2007 14:09:18   
2.2.
zdravo!
vidim da ste me malo ogovarjale user posted image  nič za to. ja imela sem res lep datum ampak naša pikica ni dočakala, namreč rodila se je 7.1.2007- to tudi ni slab datum.
sedaj mi tako tečnari, ker je zaspana in govori mamamamaaa+user posted image .zobkov še nima kar je tudi vzrok da je tečna bodo že prišli ven. sedi mi tudi samostojno ampak se jo še ne upam pustiti samo....bo že samo da mi je zdrava in pridna. samo pri 6mesecu je prebolela 6. otro. bolezen- nič strašnega.
aja eno vprašanje- katere skute kopujete od LJ mlekaren- tiste ko so v emalaži kot  "frucferge" ali katere.
sokce ji dajem ob kosilu iz magičnega lončka joj kako je važna ko pije, drugač pa pije čajčke.
pa še eno vprašanje user posted image  koliko mleka dajete približno- za tiste ki ne dojite

lep preostanek dneva vam želim

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
28.8.2007 14:23:58   
bucka01
Luna06 sem pozabila reči da sva bile midve prve ki sva zobčke dobile sedaj naju pa vsi prehitevate tista dva spodaj že od petega meseca samevata o ostalih pa ne duha ne sluha.
2.2. Julija mi zvečer pred spanjem popije 200-240ml mleka(beri: alpskega3,2)včasih tudi manj pa mi vseeno prespi noč.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
28.8.2007 14:28:40   
2.2.
a ji že daješ alpsko ml. joj ja si še ne upam, saj itak vsak ima svoje mnenje. drugač pa ji dam zjutraj in zvečer po 210ml pa včasih izpije včasih pa ne. dajem ji pa novalac, čez dan pa mogoče še kdaj kaj skombiniram mleko pa gres ali polenta....

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
28.8.2007 16:04:29   
zima07
Včeraj sem čekirala mal angleško spletno stran od trgovine Next.Super stvarce in sploh ne drage.Sem se zapičla v dve majčke.Zdej jih moram sam nekak sem spravt.Evo to je ena, ta z opicam, a ni huda?

Luna06, dej mi povej, kolk je cena te majcke-v tolarjihuser posted image  al pa vsaj v evrih? Hvala....

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
28.8.2007 17:00:49   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: zima07

Včeraj sem čekirala mal angleško spletno stran od trgovine Next.Super stvarce in sploh ne drage.Sem se zapičla v dve majčke.Zdej jih moram sam nekak sem spravt.Evo to je ena, ta z opicam, a ni huda?

Luna06, dej mi povej, kolk je cena te majcke-v tolarjihuser posted image  al pa vsaj v evrih? Hvala....

En euro je 0,68 funta... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
28.8.2007 17:23:34   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

En euro je 0,68 funta... user posted image user posted image user posted image

Aja32 a si mal žleht???user posted image
Torej za vel. 12-18M je 6funtov = 2100SIT = 8,80€, se mi pa zdi,da je pol za vel. 2-3L pa 7 funtov.Huda majčka a ne?

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
28.8.2007 17:26:30   
LUNA06
Kaj je zdej, a bomo kej sestankovale?Je treba dež nardit!

Se dobimo jutri, kaj pa vem kej, recimo Tivoli?Tam okol dvanajste?

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
28.8.2007 18:27:49   
zima07
Torej za vel. 12-18M je 6funtov = 2100SIT = 8,80€, se mi pa zdi,da je pol za vel. 2-3L pa 7 funtov.Huda majčka a ne?

Luna06, ce jih bos narocala, bi jaz tudi eno, ampak ta malo-za fantka, ki se bo rodil januarja 08-so ravno danes zvedli, da bo fant...Torej 3-6 mes...mal za sminkirat...hvalaaaaaaaaaa...

Za jutri pa se ne vem, kako pa kaj, ce boste zmenene in uspeva, prideva....

LP

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
28.8.2007 20:35:13   
LUNA06

Luna06, ce jih bos narocala, bi jaz tudi eno, ampak ta malo-za fantka, ki se bo rodil januarja 08-so ravno danes zvedli, da bo fant...Torej 3-6 mes...mal za sminkirat...hvalaaaaaaaaaa...

A točno tole bi mela.OK, ti sporočim ko bom naročila.Sam ni pa tok zihr kdaj pol pride, ampak do januarja zihr.user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
28.8.2007 21:41:07   
Aja32
Bejbe, ja škoda, da se prej nista odločile - moja teta prileti v soboto v Ljubljano, pa bi vama lahko prinesla... Težko verjamem pa, da če bi jutri naročile, da bi prišlo do nje do petka oz. sobote zjutraj...

Jutri pa midve prideve - se že res dolgo nismo videle? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?