Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 20.1.2007 18:15:39
|
|
|
|
lojska
|
Na svoje sem prvič šla pri 16h. Z mojim sva se spoznala začetek marca 2005 ( jaz 23, on 22 ) Začetek aprila 2005 sva si dala prvega lupčka, 1.maja 2005 sva prvič skupaj spala in takrat se je prijel najin mali sinko, 13, julija 2005 sva se preselila v skupno stanovanje in še danes živiva skupaj! He, he,... mislim, da sem zmagala, če že tekmujemo...
|
|
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 20.1.2007 18:26:31
|
|
|
|
ronja
|
Ker smo malo čudna familija, je bilo pri nas vse drugače - najprej sta se starša odselila od naju z bratom, nato se je naknadno sestra doselila, (prej smo se vsi skup odselili od nje oz. je ona ostala v stanovanju), medtem pa sva bila s fantom večino časa skup - bila sva sošolca, tudi prek študenta sva nekje delala skup, hobije sva imela skup in spal je vedno pri meni. Kuhala sva si navadno skup pri meni, saj smo imeli pri nas študentje svoje gospodinjstvo, v trgovino sva hodila skup, skratka skupno gospodinjstvo, saj staršev ni bilo, cote pa mu je prala še njegova mami. Tako da kak češ to imenovat... Včasih sem bila seveda jaz pri njem, sploh če sem delala zjutraj kje, kjer je bil on bližje. POvosod so naju imeli radi, tak da nisva mela problemov. Vedno pa sva zaspala skup, mogoče parkrat v vseh letih ne, v gl. čisto na začetku, potem pa nama je vedno nekaj manjkalo in še zdaj ne spiva dobro, če drugega ni zraven... Se navadiš... Tak da v praksi sva skup živela že nekaj let, samo da se ni tak reklo... No, prav na svoje pa sva se preselila pa pred 1 letom, ko sva bila skup 6 let in pol. No, in ker gre vse idealno (z izjemo mojega bruhanja zadnje mesece:)), sva začela uresničevati še načrte za
|
|
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 20.1.2007 18:27:45
|
|
|
|
ronja
|
Ko sva šla na svoje, sva bila stara 27 let, ko sva se odločila, da greva, pa 26, samo je eno leto trajalo, da sva obnovila stanovanje in oba dobila službi...
|
|
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 20.1.2007 19:05:25
|
|
|
|
*marjetica*
|
Po 1 letu in pol najine veze sva se se preselila v podnajemniško stanovanje. Stara sva bila : jaz 23, on 27. Zdaj skupaj živiva že 4 leta in pol in v tem času sva tudi stanovanje odkupila . Eni se skupaj preselijo zelo hitro, drugi ne - kakor komu paše.
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 26.1.2007 11:50:05
|
|
|
|
Jolly
|
Ko sva se spoznala, sem zivela v podnajemniskem stanovanju in lajko recem, da sva zacela ziveti skupaj po 1 tednu, ker nisem mogla vec brez njega.
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 26.1.2007 14:11:16
|
|
|
|
zorica
|
Midva pa sva se spoznala, teden dni pozneje sva postala par,nakar sva od prvega dne zaživela skupaj. Pustil je stanovanje, se preselil k meni - in prej nisva niti vedela drug za drugega.Ko sva se spoznala, sva takoj vedela da sva si usojena.In res sva si, pa čeprav so se vsi križali - češ, skrajno neumno da greš praktično s tujcem skupaj živet.Potem sva se za leto dni zaročila in poročila. In vsak kdo naju pozna pravi, da sva si res usojena, ker se ful štekama, in nasploh nama vse štima.Le še bebca, pa bova imela popolno življenje.
|
|
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 26.1.2007 21:58:14
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Midva sva se poznala tri leta, preden sva postala par. Torej, spoznala sva se leta 1997, par sva pa postala leta 2000. Spal je že kar hitro pri meni skoraj vsako noč, preselil pa se je čez pol leta, a še ne čisto. Imela sva namreč vsak svoje lastniško stanovanje, jaz sem v svojem živela seveda s sinom. Ker sva načrtovala naraščaj, nam je bilo moje stanovanje premajhno in po enem letu intezivnega iskanja sva kupila hišo, v kateri živimo zdaj. Preselili smo se novembra 2003, marca 2004 sem zanosila, maja sva se poročila in novembra dobila naraščaj. Aja, ko sva se spoznala, je bil moj dragi star 23, jaz pa 30. In letos bo že 10 let, kar se poznava
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2007 12:27:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 28.1.2007 9:02:30
|
|
|
|
LARIKA
|
Poznala sva se slabih nekaj mesecev. Skupaj pa sva šla v najem že po 2 mesecih, kar sva bila par. Po 6 mesecih, sva spokala kufre in se vrnila domov- skupaj k njegovim staršem. Danes sva skupaj 5 let, po 2,5 letih sva se poročila. Stara sem bila 21 let ko sem šla od doma, moj pa 23.
|
|
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 28.1.2007 20:43:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Spoznala - zaljubila - po 1 mesecu skupaj zaživela - po dveh poročila - po treh zanosila - zdaj sva skupaj dve leti in pol. Oba prej ločena. Sva pač vedela, da je to to. In je to to. Za vedno
|
|
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 29.1.2007 7:24:59
|
|
|
|
arabela*
|
po sestih letih
|
|
|
Ime za punčkoMaja (
33%)
Ivana (
10%)
Katarina (
14%)
Anamarija (
11%)
Ana (
33%)
Število vseh glasov: 438Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!