Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj v materinsko šolo? 16.1.2007 13:38:45
|
|
|
|
Mina1
|
Nekako okoli sedmega meseca bo čisto dovolj, ni prehitro, pa recimo, v kolikor te prehiti - vsekakor bo v redu. Se pravi, ne pred sedmim mesecem.
|
|
RE: Kdaj v materinsko šolo? 16.1.2007 13:44:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem šla okrog sedmega meseca- je bil ravno pravi čas. G te o tem nič ne obvesti- moraš se sama pozanimat kje v bližini tvojega kraja je.
|
|
|
|
RE: Kdaj v materinsko šolo? 16.1.2007 13:50:05
|
|
|
|
lukec
|
Midva tudi v sedmem mesecu.
|
|
RE: Kdaj v materinsko šolo? 16.1.2007 14:40:37
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Pojdi nekje v sedmem mesecu, vendar se kak mesec naprej naroči, znajo biti gužve. Jaz sem se šla naročevat v začetku sedmega m. pa so me lahko dali v skupino, ko sem bila v devetem mesecu in mi je bilo kar težko tam sedeti in telovaditi, še posebaj če boš imela kakšne težave.
|
|
|
|
RE: Kdaj v materinsko šolo? 16.1.2007 21:31:51
|
|
|
|
pupi
|
Hvala punce za odgovore!!!
|
|
|
|
RE: Kdaj v materinsko šolo? 16.1.2007 21:36:19
|
|
|
|
Luskan
|
Jaz sem šla v začetku 8. meseca.
|
|
|
|
RE: Kdaj v materinsko šolo? 17.1.2007 7:02:48
|
|
|
|
telebajsek**
|
Pozdravljene mene pa zanima če je treba pred vsakim porodom it v materinsko šolo? Bom namreč drugič rodila.
|
|
|
|
RE: Kdaj v materinsko šolo? 17.1.2007 19:14:14
|
|
|
|
fusia
|
Materinska šola ni obvezna.
|
|
|
|
RE: Kdaj v materinsko šolo? 17.1.2007 20:34:57
|
|
|
|
lunca2
|
Pri nas ginekologinja pošlje domov vabila, tako da točno veš kdaj se začne vse skupaj. Jaz sem pred parimi dnevi dobila domov vabilo za šolo za starše. Res se mi je zdelo mlace hitro a sem vseeno šla. Noseča pa sem 17t5d.Trajalo je dva dni. Prvi dan smo imeli pogovor o zdravi prehrani v nosečnosti in nasploh ter o dojenju, drugi dan pa smo imeli telovadbo za nosečnice. Povedala nam je kako se razgibavati v nosečnosti, da se mišice krepijo. Dobile smo kartonček kjer je vpisano, da smo bile v materinski šoli in da je bil partner prisoten. Ta kartonček je potrebno v nekaterih porodnišnicah (odvisno tudi od ginekologa) pokazati. Kasneje po 6. mesecu nosečnosti pa bodo poslali vabilo in takrat bo predavanje o pravilnem dihanju med popadki in pri porodu.
< Sporočilo je popravil lunca2 -- 17.1.2007 20:37:10 >
|
|
|
|
RE: Kdaj v materinsko šolo? 17.1.2007 21:06:47
|
|
|
|
eya
|
Pri nas ni nobenih vabil, imajo pa v čakalnici pri ginekologinji objavljeno, kdaj je šola. Je pa v dveh delih, ena za zgodnjo nosečnost (greš v 3. mesecu) in nato še za pozno nosečnost.
|
|
RE: Kdaj v materinsko šolo? 18.1.2007 9:14:28
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Meni je ginekologinja na enem izmed pregledov (nekje v 2. polovici nosečnosti) povedala za materinsko šolo in mi dala tel. številko za naročit. Rok sem imela 17. februarja, v materinsko sva šla 13. januarja. Se mi je zdelo čist fajn, da ni bilo prehitro, ker bi potem večino stvari že pozabila...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?