|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
21.6.2009 20:57:54   
pikapolona2
kje pa ste vse gorenjke?

Včeraj pa je bilo vreme kaj???? Ulivalo je kot iz škafa....ampak mi se nismo dali...najprej sva s tamalo šle na lutkovno predstavo v Tržič....popoldne pa smo vsi skupaj šli v LJ v Etnografski muzej.......včeraj je bil muzejski dan pa so bili vsi muzeji zastonj.....pa še otroške delavnice so imeli. Smo videli kao so včasih tkaliuser posted image

Nazaj grede pa smo se ustavili še v Intersportu in kupili nov gorilnik za kempiranje....in tako čisto bajdevej še kolo za tamalo. In je takoj skapirala kako se pelje....danes sva že tekala za njo....je naredila prva 2 km s kolesom...tamajhen krog čez Retne, Sebene in Žiganjo vasuser posted image user posted image . Ati se je kar topil...da to bo pa kolesarka...moj je nekoč vsaki dan kolesaril ....že vidi kdo bo z njim kolesaril čez drn in strnuser posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
25.6.2009 22:22:55   
Peli
Ojla!

Jest sm prbližn vse pospravla po prihodu iz morja, cunj je blo tolk, da bi skor stroj pregoru, včerej sm še stanovanje v red spravla, dons sm se še na bekslanje cunj spravla, upam da jih čimprej naprej oddam, k jih nimam nikamor pospravt... Zdej me čaka še en kup za speglat... mah bo že..., potem pa drug teden veselo na delo user posted image . Začnem v sredo, a bom mogla najbrž že v ponedeljek za 2 urce pridt, mah bo že...

Torej punce meni ustaja prost le še torek - SE ZMENIMO V TOREK V PLANETU (Mercator) OB 10h user posted image ? Če bo lepo vreme pa mogoče na Gibiju?

Pikapolona - Brina je pa res prava kolesarka, da je že takoj tak krog naredila user posted image .

Lutiropan
- lepo da se javiš, no zdej boš mela mal manj pestro, ko je konec šole - al pa še bolj ko maš vse doma?

Kako pa kej ostale, zelooooo dooooolgo se nam že ni oglasila ajdaN, Sandra*, tejkaz, korpi...pa mogoče še kšna... nas tud spremljate ne več???

LP

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
25.6.2009 22:31:10   
barba
Peli - jst sem zauser posted image user posted image user posted image

Sploh nimam več cajta za računalnik. Če se pa že vsedem mam pa poln drugih stvari za popedenatuser posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
25.6.2009 22:46:43   
Peli
No super, najbrž bo Urša tud, zdej so še  na morju, upam da so že zdravi.

Še to sm se spomnla da je imela Sandra rojstni dan, mislm da okol 18., tko da če bereš - Sandra vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
27.6.2009 7:11:58   
lutiropan
Jaz zaenkrat nimam nič v torek ob desetih, tako , da upam ,da pridem.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
28.6.2009 21:13:27   
Peli
O lutiropan, to bi blo super!

Kje pa je Urša???

Neposredna povezava do sporočila: 2906
29.6.2009 8:46:14   
Urša08
Ojla!

Mi smo prišli z morja. Nejc in Žiga sta bla tok pridna da sva se midva čist spočila. Nejc se je igral z igračkami zunaj, pa kamenčke metal v vodo, Žiga veliko spal in se pogovarjaluser posted image . Vreme je bilo na začetku bolj tako tako, ampak nismo obupali in smo se veliko sprehajali, od srede naprej pa bili še na plaži.
No toliko o dopustu. Moram pa povedat da smo opravili s pleničkami za čez dan. Ker je bila plenička za dnevno spanje suha sem ga včerej prvič dala tudi brez pleničke spat in je bil suh user posted image Nočna je pa ponavadi še polna.

Glede kavice jutri pa morm še z mojmu govort glede avta. Morva jutri nekako vse skombinirat, ker mam ob treh še posvetovalnico z Žigom. Upam da se pametno zmeniva in mal počvekamo.user posted image

popoldan sporočim

Pikapolona super za Brinouser posted image user posted image user posted image

Peli ja Nejc je zdrav, kaj pa Urban?

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
29.6.2009 21:48:58   
Urša08
Oj!

Jutri mene žal ne bo. Moj rabi avto user posted image . Lepo kofetkajte pa čvekajte.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
30.6.2009 8:18:07   
barba
Jst grem dons v Mercator in pridem na kofi u Planet.user posted image ... če bo sevede kera tamuser posted image

LP, barba

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
30.6.2009 8:50:56   
Peli
SEveda mi pridemo - torej ob 10h v planet, MC Primskovo!!!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
30.6.2009 16:49:06   
wildy
Živijo
jz sm mal zamudila tole kar ste se menile za srečanje pa drugič:)
Smo bli na morju blo je super razen 2 dni ko nam je vreme ponagajalo drugače sam škoda ker tko hitro mine.

Urša upam da ste dobr opravili v posvetovalnici jz mam jutr cepljenje pa upam da bo boljš kot zadnjič ko jo je še par dni nogica bolelauser posted image  ( pa poslala sem ti na zs moj meil če mi boš lahko fotko poslalauser posted image ).

A ste ve otročkom po cepljenu dajale kakšne obkladke na nogico? Jz sm nazadnje dala fizol. raztopino pa se mi zdi da ni blo nobenega efektauser posted image

Upam da ostale uživate kljub malce aprilskemu vremenu :))

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
30.6.2009 21:07:53   
Urša08
wildy - Žiga je bil cepljen to je bilo pa tudi vse. Sem bila kar malo žalostna k ga niso ne stehtal in ne zmerili. Baje pri 4,5 mesecih ni posvetovalnice ampak samo cepljenje - pri Nejcu mi ga je zmerla, stehtala,...je pa res da je bila takrat patronažna moja zraven sedaj je pa ni bilo. Sem se pa jaz tud bala kok bo jokal ker je bil prvič kar bogi ampak dons me je čisto presenetil, ko je samo malo zajokcal ko ga je špiknilauser posted image

Wildy, če jo bo tokrat tudi nogica bolela ji kar svečko daj. Žiga (trkam) zaenkrat brez problemov prenaša. Slikico ti jutri pošljem pa oprosti ker sem pozabila.

Peli, Barba, Lutriopan kako je bilo na srečanju

(odgovor članu wildy)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
30.6.2009 22:25:18   
barba
Sva same s Peli kofetkale user posted image

LP, barba

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
30.6.2009 22:28:28   
lutiropan
Peli, Barba, Lutriopan kako je bilo na srečanju

jaz sem bila jezna kotuser posted image   zjutraj me je šefica klicala in sem mogla bit že ob 11 v službi

pa dober ve, da imam ta teden krizo mal z varstvom...
včeraj je bila Kaja pri sosedi...hvala L &L in moj dragi sine jo malo popazi....včasih imam občutek, da jo bolj otroc popedenajo, kot tašča...user posted image   imam zlate otročke....

Barba zate imam kremouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
30.6.2009 22:42:57   
Peli
barba kaj same, sej sva imele kr 3 fante zravn, tko da dežja nebo user posted image .
user posted image

wildy - jest nism nikol dajala obkladkov, smo imel bl probleme z vročino pr cepljenju, zato je moral Urban dobit svečko takoj po cepljenju.

Men pa še ni treba jutr delat, šele v četrtek, jest sm misnla da če je porodniška DO 1.7., da 1.7. že delam, pa so me dons klical iz službe da ni tako. Prav zares začnem v četrtek user posted image .

Urša - Nejc pa je ful priden za pleničko, oz. za brez pleničke user posted image .

Mi se trudmo Aljaža prepričevat da bi šel kakat v stranišče oz. na kahlo, pa ne gre najbolš, če se da kr zadržuje... no potem pa najraj v plenico. Ja za spat mamo še vedno pleničke, zdej smo kupil tiste na hlače, pa kr gre dokler ne zaspi, hodi v WC, v spanju pa mu uide. No na srečo vsaj dude in flaše nimamo več user posted image .

LP

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
7.7.2009 22:13:00   
lutiropan
No, da vas malo pozdravim...
Mi odštevamo do dopusta ...gremo v petek...komaj čakam...user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
18.7.2009 23:11:02   
Tira
Ojla!

Se vam lahko pridružim? user posted image
Sem šele sedaj odkrila, da obstaja tud tale forum gorenjskih mamic. 

No, da se na kratko predstavim. Sem novopečena mamica, imam dobrih 6 tednov starega sinčka in sem iz okolice Cerkelj. Ne morem vsega prebrat za nazaj, pa me zanima, če je še katera iz tega konca?
Bi mi prov pasala družba ob vozičkanju, pa nobene s tega konca ne poznam, ker sem priseljena user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2917
19.7.2009 21:30:19   
lutiropan
ojla... mi smo doma...imeli smo se super...user posted image
vreme smo imeli lepo, sončno samo v soboto je bil tak naliv, da dol padeš
sedaj pa tri tedne garanja potem pa ponovimo vajo v avgustuuser posted image
bo kakšna slikica tekom tedna

lepo bodite

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
23.7.2009 9:35:37   
Tira
Hmm, predvidevam da ste vse na morju user posted image

Ja blagor vam, mi bomo šli pa šele septembra, da bo mali star vsaj 3 mesece. Komi čakam.

Zdele pa še spi, kar je ful čudno, ker je ponavadi že buden. No pa imam vsaj mal časa, da preletim RR user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2919
27.7.2009 15:58:50   
barba
Tira dobrodošlauser posted image user posted image

Mi smo bili prejšnji teden na morju. Smo se imel kar dobr.

Drgač je pa naš Tine dons star 6 mesecev im ma 8,2 kg pa 70 cm.

LP, barba

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
27.7.2009 19:55:55   
lutiropan
user posted image
user posted image
user posted image

Na hitro nekaj slikic naše frčefele.Slikice bratcev pa še kdaj drugič,potem ko pridemo avgusta še enkrat z morja.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
29.7.2009 22:58:52   
pikapolona2
tudi mi smo že nazaj z dopusta....bolj k se je bližal konec julija večja gužva je bila na plaži.....res sreča da nam je uspelo it pred avgustom......čeprav je slabo kazalo ker ima moj kolektivni dopust in težko kej hendla.......ampak mu je uspelo in je koristil +ure.

Fajn je bilo....sam je pa tud fajn nazaj prit in zopet spat v svoji postelji......in v najini spalnici, ki je tako fajn hladna......v kempu je bilo proti koncu tako vroče, da sem ponoči komaj zaspala....28 stopinj pa še topel veter je pihal.

Danes smo pa krompir pobirali....je tamala tako po zemlji rila, da sem jo na koncu sam v bano postavila in odmočila :-))

Tira dobrodošla.

Peli kako je v službi?

Urša....kje ste vi? smo bili z vašimi skoraj sosedi na morju skupaj....čist slučajno....prav hecno....gremo v kamp z 30 šotori in srečamo Žigovce...haha

Neposredna povezava do sporočila: 2922
3.8.2009 20:35:54   
Peli
Ojla!

Mi smo ta vikend tud preživeli na morju. Aljaž je ostal tam do nedelje, tako da uživa z mojo mami in sestro.
Jest pa mam trenutno v službi kr pestro, no prejšn tedn sm kr uživala, je za prežvet, sej ni takga hudga dela, samo plača bi bla lahko boljša.

Pikapolona kje pa ste bli na morju?

Jest mam Urbana vsak dan ko pridemo notr direkt za pod tuš, zadnjič se mi je nag zvrnil v gnoj user posted image , no sva prežvela, se umila...user posted image

Drgač pa me ob živce spravlja stroj, sm mela prejšni tedn poplavo v kopalnici in veži, pa še vedno nekej pušča...

lutiropan - kje pa ste bli na dopustu?

Tira - dobrodošla! Mamo tle tud eno "Cerkljanko", sam ne vem kje se skriva user posted image .

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
4.8.2009 10:34:15   
Tira
Ojla!

Vidim, da ste že vse skoraj z dopusta. Mi gremo ta vikend pogledat, da sploh vidim letos morje. Me mal skrbi, kako bo s tamaučkom... a bo hotel spati tam...
Drugače mamo pa mal daljši dopust šele v septembru.
Če se boste pa še kej menile za kakšno srečanje, se vam pa z veseljem pridruživa user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
4.8.2009 11:18:34   
pikapolona2
Peli mi smo šli do Pelješaca....mi je prijateljica priporočila res prijeten in čist kamp.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?