|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
6.5.2009 13:52:49   
Urša08
Ojla!

Midva sva mela dons posvetovalnico in je težek 6330g in velik 62 cm. Bil je tud prvič cepljen in je revček jokal user posted image men je šlo tud na jokuser posted image .

V petek midva po vsej verjetnosti prideva. Rabim samo napotke do gibi giba.user posted image

Pikapolona vaša Brina je pa že prava damica user posted image Smo se včerej srečali in je tok velika, se vidi da sta oba velika user posted image

Ploha torta ni obvezna. Vidva naredta kokr vama paše.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
7.5.2009 12:51:21   
barba
Evo, prvo cepljenje za nami. Tine ima 6630 g in 64 cm. Se je skoz na glas smejal, pol k je pa špiklo ven potegnila je pa tud tulu ko norc. Sej po par sekundah se je spat smejal, zdele pa spi.

Se vidmo jutri user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
7.5.2009 12:59:35   
Ploha
naju jutri ne bo, ker imamo košnjo pa še 100 reči zraven, verjetno bom malo pomagala, če ne se bom pa učila,...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
7.5.2009 18:54:44   
lutiropan
Medve s Kajo grava na pohod treh genercij v šoli....imajo jutri vsi športni dan...pa še starši in stari straši zraven...pa drugič...user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
7.5.2009 20:37:59   
barba
lutiropan in ploha - škoda no za jutr, pa kdaj drugičuser posted image

Midva s Tinetom prideva. Se zna pa zgodit, da bova mal zamudila ker se Tine ponavad okol 10h doji.

LP, barba

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
7.5.2009 22:15:45   
Peli
Mi pridemo, pa Uršo s sabo prpelemo, pa mogoče pride še ena kolegica s 3mesečno punčko zravn.

LP

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
13.5.2009 13:29:14   
Urša08
spet zatišje na naši strani user posted image

Pri nas je dons Žiga čist vremenski, kr nč mu ni prov, no sej zdej spančka. Šibam še jaz mal kavč peglat ker sm dons čist user posted image .

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
13.5.2009 18:55:25   
Ploha
evo mi smo meli dons posvetovalnico, 5870g, 62 cm, OG 41 cm, pa cepljena je bla, je zajokala, ampak je hitr nehala, pa še ene pol ure po tistem je vzdihvala, pa jamrala, tolk mi je blo smešn, pa kdr jo je moja mami tako ogovarjala, kokr čes kakšna revca je, se je že kremžt začela, nazaj v jok planila, ma prou hecna je ta čebela mala,...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
14.5.2009 12:18:31   
Urša08
Ploha super za mere user posted image user posted image user posted image

Peli ta slikica tvojih sončkov je pa prov za v okvir dat user posted image

Jaz sem mela dons obisk, smo se  "babe" načvekale. Bo še kar dež user posted image user posted image user posted image sedaj mal stanovanje popedenam, dat eno rundo cot oprat, zrihtam sončka in letimo v Ljubljano. Grem mal po trgovinah kej zase najdt za krst.

imejte lep dan

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
16.5.2009 17:57:13   
pikapolona2
hej...lepo vreme a ne?

Mi gremo vsak dan malo na kolo....pa Brina uživa zunaj v peskovniku. Jo komaj v hišo spravim zvečer. Pa ta teden smo ukinili plenice.....ji kar uspevauser posted image user posted image .......končno lahko s šoping seznama izbrišem plenice. Za nočno spanje pa ji za vsak slučaj še dam pleničko...čeprav je bila danes suha.

Pa ta teden ji je dedi dokončal posteljo...jaz sem jo narisala...naš dedi mizar pa jo je naredi......mi je tako všeč...da se vsako jutro kar malo pocrkljam pri njej v postelji. Sem ji zadnjič v Ikei še en takl veeeelik baldahin kupila...da je kot v kakšni kraljevi postelji.user posted image

Danes sva se malo potepali po Lj....malo čez plac...pa na kofe s prijateljico...pa k drugi frendici na obisk v njen atelje ....k šiva take odbite cunje...sem si eno srajco rezervirala....danes popoldne ima še fotosesion...potem jo pa dobimuser posted image ...jo bom najbrž za na poroko imela....sva povabljena julija na eno ogroooomno ohcet. Najbrž bo fuuul lepo...so iz zelo verne družine.....pa tako povezani in vsak nekaj dela da bo ohcet uspela. Jst sem se javila da naredim vabila za poroko. Bom papir na šivalni stroj skupaj šivala......bodo mal posebnauser posted image .....pa ogromno nas bo z majhnimi otroci in bo super družba. Smo mal termin za dopust prestavili da bomo lahko šli.

Ve že vsete kam greste na dopust? Jst že komaj čaka......šotor....borovci....morje....mmmmmmmmmmmmmmm...že sanjamuser posted image

Uživajte!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
18.5.2009 7:28:47   
Urša08
Jutro!

No pri nas smo pa začeli zgodaj vstajati. Se Žiga naveliča spat in smo ob 6 pokonc. Jaz bi sicer še tok spala. Sedaj se igra, pa mal čeblja, Nejc spi, jaz sem si pa kavico nardila, da me zbudi.

Pikapolona pri vas je pa pestro user posted image user posted image user posted image Super za pleničke, pa za dopust pod borovčki. Mi pa letos ne bomo kampirali. No sej tud vsega v avto ne bi zbasal user posted image user posted image user posted image Bomo počakali na drugo leto, letos šibamo pa v apartma. Kam pa greste kampirat? Kakšna super varianta letos, tako kot lani?

Pleničke - no sedaj mi pa povejte kako odvajati? Mi smo včerej malce probavali, pa mu je 3 x ušlo, enkrat celo ko sem ga na wc nesla tako da sem bla še jaz polulana user posted image . Kako pogost morjo it na wc školjko? Pikapolona a ste se res v enem tednu znebil plenic?

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
18.5.2009 7:57:06   
pikapolona2
Urša...res en teden. Sej prvi dan je bila pri nas tudi 3 x polulalna.....pa naslednji dan celo pokakana...ampak potem pa je bilo vsak dan boljše. Včeraj smo bili sicer na obisku....pa mi zavpije...mami lulat in v tistem, ko sem jo hotela slečt je že steklo. Še mora malo natrenirat....ampak načeloma je suha. Mi smo se dosti pogovarjali...pa gatke sem ji kupila in jih je skoz mal probvala...pa eno knjigico ima k se Matevž uči na kahlico lulat in kakat.....pa od prijateljice tamalo je videla...eno z drugim pa je šlo...Čez noč ji še dam plenico....čeprav je bila plenička že 2 dni prazna zjutraj. Še malo počakam potem pa še čez noč skenslam.

Letos gremo kampirat kar na Hrvaško.....je Tajska kar nekaj denarja požrla in ne moremo še enkrat daaaaleč. Gremo pa na Pelješac......mogoče se nam še celo eni frendi z majhno punčko pridružijo.

Kdaj pridete kej naokoli? Zdej je tak mir pri nas k je cesta zaprta......to pa je balzam...nikjer nobenega avta :-)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
18.5.2009 14:58:13   
Urša08
Pikapolona super vam je to ratalo user posted image user posted image user posted image No sej jaz ne bom obupala, čez poletje bom vztrajala , če bo šlo super, če ne bomo pa še mal v pleničkahuser posted image user posted image user posted image A je to knjigica iz kakšne zbirke, ker mi imamo eno knjigico Matevž noče zaspati.
En dan bi pa res lahko pršli mal naokoli. Ti prej sporočim če boste doma.

Neposredna povezava do sporočila: 2863
18.5.2009 15:11:06   
pikapolona2
ja to je zbirka o zajčku Matevžu Urša...sej ti jo lahko jaz posodim...da naute kupovali...mi imamo še knjigico o tem kako se posojajo igrače.

Pokliči prej...pa upam da se kmalu vidimo. Jutri in v sredo sva sami popoldne...ima M ene seminarje v LJ.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
18.5.2009 23:58:50   
Peli
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

ja to je zbirka o zajčku Matevžu Urša...sej ti jo lahko jaz posodim...da naute kupovali...mi imamo še knjigico o tem kako se posojajo igrače.

user posted image   Potem že veš kako je treba...user posted image

Pikapolona vedno, ko se peljem mimo vas mi pride na misel Brinin piščanček, a je že čist pozabljen.

Urša, ma ti sam poskušaj, sej bo šlo, pri nas čez noč še ne gre - mora takoj zjutrej še kakat v plenico user posted image , pri opoldanskem spancu, pa če je brez plenice, ga je treba takoj ko se zbudi spomnt da nima pleničke. Če se ful zaigra, tud pozab, no sej s kakanjem pa se spomneš...user posted image

Mi pa smo se končno odločil da gremo letos na Rab na dopust - Lopar, seveda če dobimo kej frej. Mi gre prav na živce k nimajo 10dnevnih terminov...

Zadnje čase mi kar zmanjkuje časa, pa sploh nč ne naredim, al smo zunej, al se kje potepamo, al pa sm tolk lena da se mi nč ne da user posted image , ta zadn čas da bom šla delat, bo po 4 letih, s par meseci premora, kr pasaluser posted image , boma spet vajenka...user posted image

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 2865
19.5.2009 15:52:06   
Urša08
Peli super za dopust user posted image user posted image user posted image

Mi smo tudi danes izvedli, da gremo 20.6 za en teden na morčija v Barbarigo. Sem tok veselauser posted image Nejca mam brez pleničke skoraj ves dan, razen za spat. Zaenkrat nama gre tko tko. Včasih nama rata do wc-ja pridt, včasih pa spusti lužico user posted image user posted image user posted image mah sej bo, je pa res da sedaj vsakodnevno pomivam tla.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
26.5.2009 10:58:24   
Urša08
uf kakšno zatišje na naši temi .

Pikapolona mi še ni uspelo prvozičkat do vasuser posted image ampak obljubim da si drug teden če bo le vreme vzamem čas.

Moram priznat da gre odvajanje od pleničk zaenkrat zelo dobro. Sicer ga morm vedno spomnit da gre lulat ampak potem kr gre. Zadnje tri dni še lužic več ne spušča po stanovanjuuser posted image No včerej se je dediju zunej polulal, pomoje ga je pozabil spomnit user posted image No sedaj mi pa povejte (Pikapolona, Peli, ...) kdaj ste začele ukinjat plenico za opoldansko spanje? A to pride istočasno kot za večerno al prej?

A bomo mele še kakšno srečanje pred poletjem? Mogoče drug teden? Je katera za?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
26.5.2009 12:04:21   
pikapolona2
Urša...ko sem po 14 dneh videla da je plenica za opoldansko spanje prazna...sem jo ukinila...enako za ponoči. Jo pa dam vedno pred spanjem lulat......tudi če reče da nebo...sedi na kahli...nekaj že priteče. Ponoči pa jod a M ki gre ponavadi okoli polnoči spat.....spečo na kahlico in se vedno polula...doslej še nismo imeli polulane posteljeuser posted image

sej če se boste kdaj bolj popoldne dobile...bi še midve lahko priletele ...dopoldne pa meni ne znese...trenutno imam fuuul gužvo....še junij pol pa imam en mesec frej...upam!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
26.5.2009 14:44:24   
barba
Jst mam itak cajt, tko da kadar boste rekle user posted image

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 2869
26.5.2009 16:14:39   
Peli
Jest če si bom le mogla, si bom vzela čas, samo povejte kdaj.

Urša za spat mamo mi še plenico in je ponavad kr fino počulana, ampak ne lula v spanju, ampak je lenoba ko se zbudi in takrat ornk nalula.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
27.5.2009 14:06:01   
Urša08
hvala za odgovore

Glede srečanja kar ve povejte. Meni razen ponedeljka vsi drugi odgovarjajo. Tudi za lokacijo mi je vseeno.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
27.5.2009 14:07:54   
Urša08
Sem pozabila povedat, da je šel dons Nejc s taščo k mami in sem mu dala gor pleničko. Pa prideta čez dve uri domov in ga začnem rihtat za spat, pa reče, mami lulat grem in sem mu rekla nej še mal zadrži in ga hitr slekla in je lulal, no bistvo vsega je da je bila plenička suhauser posted image user posted image user posted image Sem bla tok vesela.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
1.6.2009 11:07:11   
Peli
Ojla!

Urša - kako ste izpeljali krst? Pa kkšno slikco!

Men je Urban zdej ornk zbolu, je kr bogi, bi kr ležal, pa mir hoče imet, pa nč jest..., ponoč je imel 39,3°C, zjutrej je imel eno stopinjo manj, samo mislm da je pa zdej zadn čas da jih pelem k P, sej se kar ne neha, karnaprej sta prehlajena, kašlata že 14dni skupej, Urban še vročina, Aljaž pa ma krnaprej ene izuščaje na obrazu, tko da dons pelem kr oba.

Drgač se nam ne dogaja nč posebnga, komej čakam morje - še 12 dni!!!user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
2.6.2009 10:33:15   
Urša08
Peli user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojedva sončka da se čim prej pozdravita.

Krst je za nami. Imeli smo ga med mašo in je bil Žiga čist priden, nč jokaluser posted image . Po krstu smo šli še na kosilo in tortico in tako preživeli lep dan.

Odvajanje od pleničk gre boljše kot sem mislila. user posted image user posted image user posted image Čez dan je brez razen opoldan ko gre spat mu jo dam gor ampak ko vstane je plenica suha (vsaj 5 dni zapored je bilo tako) user posted image user posted image user posted image nočna plenica je pa polna. Včasih pove da ga lulat, se pa tudi zgodi da mal lužice nardi in potem reče ampak sej poletje se je šele začelo. Najboljši pa je k gre kakat, naj povem da ful rad kaka v školjko in potem gleda drekec in govori lej drekec ves navdušen user posted image user posted image user posted image .

No prej sem hotla vn it, pa je Žiga zaspal tako da smo še notri in čakam da se Žiga naspi in da gremo vsaj za urco vn, vsaj pred hišo.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
2.6.2009 10:36:24   
Urša08
še par slikic iz krsta

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?