Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 7.3.2008 16:01:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm, to je tudi res. Recimo tisto o 50% je moj mislil zato, ker bi bila to telesno varanje. Z moškim pa tudi čustveno. Daj mi še to razložit, ena od zapovedi je tudi ne želi bližnjega žene, a ne? Torej kot si rekel, že v mislih je to varanje. Kaj pa če sanjaš? Ko niti svojih misli ne nadziraš? A to pa npr. ni čustveno varanje, da mož pred ženo skriva rokomet, ker ve, da bo deležen negativnega odziva (pa predpostavljajva, da vmes misli nanjo)? Nista iskrena eden z drugim. Vidiš, danes mi je super, da privlačnost kar traja in traja, seveda je potrebno v odnos veliko vlagat in stalno delat na njem, ampak si npr. pri 15. ih nisem mogla predstavljat, da je kaj takega sploh mogoče (najstniška leta, ko imaš vsak teden drugo simpatijo ).
|
|
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 7.3.2008 16:19:22
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Kaj pa če sanjaš? Ko niti svojih misli ne nadziraš? Za tisto na kar ne moreš vplivati, ni moreš odgovarjati. Poudarek je na ne moreš vplivati.
|
|
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 7.3.2008 17:46:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Še nekaj mi je prišlo na misel . Luna vpliva . Recimo primer, realen, vsakdanji: žena bere romane Victorie Holt in sanjari, kako je ona tista deklica v romanu, ki jo pride rešit princ na belem konju. Ali pa gleda španske limonade... V mislih je torej romantično z drugim, ne z možem. Meni se npr. ne zdi problem v temu, da bere te romane, ampak v temu, ker očitno ni zadovoljna v svojem odnosu. In ne zna ali noče v red spravit samega odnosa z možem. Ali pa on noče, kakor pri komu. Gledanje limonad in fantaziranje kot simptom preoblemov v partnerstvu. Eh, zdaj sem pa sama sebi odgovorila, da če moški fantazira o drugi, v mislih vara ženo .
|
|
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 7.3.2008 20:16:26
|
|
|
|
emi*
|
Tehnofil zdaj si mi pa dal mislit,ej veš,da bom tipa vprašala,koga je imel v mislih,zvedela bom pa da je konec sveta. On meni tako ti pa meni tako? Saj obstajajo tudi drugačni tipi,jaz vem,da moj mene ne da iz glave niti,, pa ajde za pol ure,da ne pretiravam,ker ne more niti dihati brez mene kako se obnaša do mene. Zakaj potem ne bi moglo bit res kar mi je rekel,da je mislil name? Tako kot mi ti govoriš,si ne predstavljam,pa tudi boljše da ne,bi bla samo slabe volje. Tega si ne smem dopustit. Ker takih ljudi ne morem videt,ki varajo,zato.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?