kajsica
|
Pa kakšne pa imate. Jaz se po mnenju pridružujem Mihi. Da bi jaz svojga dobila si ga meče an roke v kopalnici pa še s sliko zraven....Halloooo! To je oblika varanja!!!! Psihično!!!! Nasilje je hujše psihično kot fizično. Iz želje lahko zraste tudi fizično varanje. Kaj je pa flirt, ali pa spogledovanje, pa paltonstvo......to je potem čista nula al kako??? Da ti partner kaj takega dela......ne ne to pa mi je višek. Kot je ena predhodnica rekla, da ne veš kaj partner misli...ja je res, ampak jaz pravim, dokler je do mene takšen kot mora bit, pozoren, da se drži določenih najinih pravil, dokler mi da vedeti, da sem kljub letom veze in parimi pridobljenimi kilogrami, še vedno lepa, privlačna in da me ljubi, mi je dovolj. Ko pa bom samo začutla kaj se dogaja.....pa mu sam bog stoj na strani. Da pa bi ga takole dobila.....uuuuuu bi bila kriza. Pa govorite o trojčkih, pa tiste sploh veste več kaj so moralne vrednote, partnerstvo, spoštovanje, pa da sexs ni goli užitek in natepavanje partnerja, ampak nežnost, pozornost, intima, uživanje in raziskovanje telesa parnerja....Mislim pa nisem še toliko stara (sem med mlajšo generacijo) ampak kar mi je pa preveč je pa preveč. Pa tisti ki se greste trojke, kaj pa bolezni, se o tem kdaj vprašate? Ne ne morem več pisati, ko bom samo še kako zinla in koga užalila, kar pa ni moj name. Ampak ko vidim kakšno je razmišljanje večine....ja naj vas kar varajo...men ni vseeno, ne tako in ne drugače!!!
|