Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 19.2.2008 11:18:10
|
|
|
|
deja27
|
nataknem mu sliko glih na njegovga t...,če bi tisto žensko osebno poznala,če pa je iz medijov-so pa vsi moški enaki!!!!!
|
|
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 19.2.2008 11:21:22
|
|
|
|
diva 4
|
To temo ste pa iz naftalina potegnile
|
|
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 19.2.2008 18:47:04
|
|
|
|
Kepica83
|
Hm da jaz mojega dobim da drka ob sliki druge poberem šila in kopita in že me več ni. Jaz ležim na kauču vedno za akcijo, a on pa se zadovoljuje v koaplnici ob misli na drugo? Pa da še jo pozna? Mu pokažem kje so vrata , sliko mu dam zraven pa ga bincnem v rit. Saj pa to ni res. In da boi še sedaj poskušala ga zapeljati pa biti sexi za njega? Meni bi se tip tak zagabil, da ga v življenju nebi več mogla pogledat ne da bi še kaj imela z njim.
|
|
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 19.2.2008 18:56:17
|
|
|
|
deja27
|
men se je že odtrgal -hec k sem vidla,da je gledu osenarco,pa upam,da se ga ni metal,ker mi je tuk glupa,kaj ti nuca tak gištel,k se pa zasmeje,te pa butne do nafte. Bl resn je pa to ja,da ga je on metal na osebo k jo pozna.
|
|
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 19.2.2008 20:57:09
|
|
|
|
nasmejani
|
Lepo je sam da jih neovirate pri delu. Pre bojo končali.
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 19.2.2008 20:57:10
|
|
|
|
mami_miki
|
ja...zame pa to je varanje....vse je najprej MISEL, potem pa predide na dejanja-je psihično varanje...bogve kako dolgo bo samo pri mislih....misel-dejanje-potem pa ne bo več sam v glavi, ampak bo res šel z eno,,, čim se take misli pojavijo, je treba začet reševat te misli, še preden pripeljejo do dejanj-žal je možnost večja, kot če kdo ne razmišlja o tem..
|
|
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 19.2.2008 21:09:54
|
|
|
|
Anonimen
|
bi mi bilo hudo,če bi ga dobila...če že to počne,naj počne tako,da ga ne dobiš....kaj če bi ga otrok dobil,da si ga meče na njegovo tetko
|
|
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 19.2.2008 21:15:00
|
|
|
|
Anonimen
|
... če partner razmišlja o tem, kako seksa z neko drugo osebo in se pri tem samozadovoljuje? Je. ...ker bi lahko razmisljal o meni...
|
|
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 19.2.2008 22:00:51
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ja...zame pa to je varanje....vse je najprej MISEL, potem pa predide na dejanja-je psihično varanje...bogve kako dolgo bo samo pri mislih....misel-dejanje-potem pa ne bo več sam v glavi, ampak bo res šel z eno,,, čim se take misli pojavijo, je treba začet reševat te misli, še preden pripeljejo do dejanj-žal je možnost večja, kot če kdo ne razmišlja o tem.. se strinjam.
|
|
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 19.2.2008 22:12:57
|
|
|
|
taja27
|
fantazija ni varanje ... dejanje je vranje verjamem pa, da je wird občutek, če si ga dobila s k***** in sliko druge v rokah
|
|
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 19.2.2008 22:17:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja27 fantazija ni varanje ... dejanje je vranje Samo hipoteticno vprasanje.... . Recimo da to sliko gleda vsak dan, se vsak dan zadovoljuje, recimo eno leto, dve...to ni varanje? Ce te v tem letu, dveh, enkrat fizicno prevara, je?
|
|
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 19.2.2008 22:40:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej ni bistveno ali je to varanje ali ne.. koncno je to vseeno.. Bistveno je.. da ga partner ne privlaci vec.. ni vec tiste energije med njima.. ki je potrebna.. da sta dva lahko kvalitetno skupaj.
|
|
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 19.2.2008 22:40:32
|
|
|
|
taja27
|
Samo hipoteticno vprasanje.... . Recimo da to sliko gleda vsak dan, se vsak dan zadovoljuje, recimo eno leto, dve...to ni varanje? Ce te v tem letu, dveh, enkrat fizicno prevara, je? pa da malo razčlenimo ... A je tebi razlika; če gleda sliko sosede, prjatlce, znanke in se zadovoljuje ... a je varanje? če gleda sliko JLo, Angeline Jollie ... in se zadovoljuje ... a je varanje? in na koncu itak ni z nobeno!! fizična prevara je prevara ... hmmm ... če je partner prevaran ... če za to ve in mu je OK ... potem verjetno ni več ... ker kar je dopustno, potem ni več varanje ... mah pojma nimam
|
|
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 19.2.2008 22:43:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Sej ni bistveno ali je to varanje ali ne.. koncno je to vseeno.. Bistveno je.. da ga partner ne privlaci vec.. ni vec tiste energije med njima.. ki je potrebna.. da sta dva lahko kvalitetno skupaj. Ni vazno, kaj je bistvo, vazno je, kaksno je bilo vprasanje.... . Isci bistvo, pa bos brisan, tko al tko...
|
|
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 19.2.2008 22:44:22
|
|
|
|
BlackyMouse
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Sej ni bistveno ali je to varanje ali ne.. koncno je to vseeno.. Bistveno je.. da ga partner ne privlaci vec.. ni vec tiste energije med njima.. ki je potrebna.. da sta dva lahko kvalitetno skupaj. ti najbolj veš
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 19.2.2008 22:44:31
|
|
|
|
Rubin.
|
A tebi je samo spolni akt varanje? Jaz mislim, da se kje drugje začne.
|
|
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 19.2.2008 22:44:46
|
|
|
|
Lolypop
|
Zame to je prevara. Je že Bora tko lepo povedal youtube Standardno vodimo ljubav, u glavi vrtimo slike, ja mislim na druge žene, a ti na bivse ljubavnike...
|
|
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 19.2.2008 22:45:00
|
|
|
|
karmy
|
Mene pa zanima kje za vraga veste kaj vaš dec misli in kaj misli ko se samozadovoljuje ali sexa z vami, na katero misli? prosim.... povejte vaš recept...bi ga prav rada slišala...če nimate njegove pameti v svoji buči, potem ne veste... z vami sexa, misli pa na sosedo al pa sodelavko, sej vedle ne boste, dokler vam ne prizna, kar je nikoli
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 19.2.2008 22:45:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja27 pa da malo razčlenimo ... A je tebi razlika; če gleda sliko sosede, prjatlce, znanke in se zadovoljuje ... a je varanje? če gleda sliko JLo, Angeline Jollie ... in se zadovoljuje ... a je varanje? in na koncu itak ni z nobeno!! Ne, z nobeno ni, tudi z mano ne, ceprav sem lahko fizicno prisotna, v bistvu ni z mano.
|
|
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 19.2.2008 22:46:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni vazno, kaj je bistvo, vazno je, kaksno je bilo vprasanje.... . Isci bistvo, pa bos brisan, tko al tko... V BISTVU je varanje.. druagce pa ni tolk varanje.. kot pa zalitev..
|
|
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 19.2.2008 22:48:28
|
|
|
|
Anonimen
|
V BISTVU je varanje.. druagce pa ni tolk varanje.. kot pa zalitev.. Varanje sebe...z lazjo, prikrivanjem, neresnico...in v enaki meri varanje drugega.
|
|
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 19.2.2008 22:50:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja27 fantazija ni varanje ... Zakaj?
|
|
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 19.2.2008 22:50:14
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmy Mene pa zanima kje za vraga veste kaj vaš dec misli in kaj misli ko se samozadovoljuje ali sexa z vami, na katero misli? prosim.... povejte vaš recept...bi ga prav rada slišala...če nimate njegove pameti v svoji buči, potem ne veste... z vami sexa, misli pa na sosedo al pa sodelavko, sej vedle ne boste, dokler vam ne prizna, kar je nikoli Glej 100% vedeti itak ne moreš. Sicer pa je to odvisno tudi od moškega samega kakšen je, če ga tudi sicer dobro poznaš , veš kaj se mu takrat mota po glavi.
|
|
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 19.2.2008 22:50:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima kje za vraga veste kaj vaš dec misli in kaj misli ko se samozadovoljuje ali sexa z vami, na katero misli? Ne vem, ce ves....cutis, slutis, vidis,...
|
|
|
|
RE: Ali je z vas varanje... 19.2.2008 22:51:22
|
|
|
|
taja27
|
Varanje sebe...z lazjo, prikrivanjem, neresnico...in v enaki meri varanje drugega. ja in če do sebe nisi pošten ... a si pol lahko do druzga? in kje je meja? a nima vsak svojih meja?
|
|
|
klavdi*Koliko otrok imate?2 (
77%)
3 (
12%)
4 (
11%)
Število vseh glasov: 308Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!