Kodrček
|
Lep pozdrav! Vam je super v primerjavi z menoj .. Jaz živim s fantom pri njegovih starših v stanovanju. Ker sem noseča in bom kmalu rodila, me je zelo strah, kako bomo shajali. Na začetku je bilo vse ok, potem pa so pokazali pravi obraz. Ko sta postala dedi in babi (starejši sin), se je izkazalo, da sta nenormalno vsiljiva . Vsak dan hodita na obisk gledat vnučko (živijo v nasprotnem bloku) ali pa zahtevajo, da jo pripeljejo sem. Vtikujeta se v vse živo, malo kr vzameta in greta spat z njo ne da bi vprašala, če lahko ostane (vsak vikend). Njena mama ne sme nič rečt, ker se njen fant dere in ji govori razno (mamin sinček). V usta ji tlačijo vso živo hrano in ko je mala dobila alergijo, sta vztrajala, da nista onadva kriva. Skoz jo nosijo po rokah, tako da ima njena mama težave z njo, ko sta sami. Nazadnje je bila tašča z njo v posvetovalnici, in ko ji je zdravnica rekla, da dela napake, da s tem škoduje materi, zdaj vsak dan teži, kako je zdravnica smotana, pa kaj ona ve bla bla . Lahko bi naštevala vse kar počneta pa bi bil cel forum premal .. Skratka, skrbi me, kako bo, ko rodim jaz. Že zdaj sem tašči rekla, da se v najino vzgojo ne bo noben vmešaval, in da tudi midva potrebujema mal zasebnosti in mira. Ona vztraja, da bo moja mala spala pri njej. Ko sem ji rekla da ne bo, da bo pri meni, ker sem JAZ njena mama, se je naredla užaljeno in začela debato, kaj jaz vem, jaz nimam izkušenj, ona pa ima. Mislim halo !!! Ne da mi miru! Zdaj je začela spletkarit proti meni, našteluje starejšega sina naj zateži mlajšemu bratu, zakaj je nesramn do nje, naj se pomeni z njim, naj mu reče, naj mene ne posluša za vsako.. Pa jaz ga sploh ne naštelujem nič! Pač taki so, da ko jim kej rečeš, so užaljeni, ko pa oni teb solijo pamet je pa vse ok . Tk me je , da sm rekla, če bojo vsiljivi (je rekla da bojo kr vstopali v sobo in malo vn jemali iz pojstlce), bom prisiljena zaklenit sobo. Odgovor na to je biu: Bo pa mož dal dol vrata.. Moj za to kar sma se menle s taščo ne ve, ker mu nisem povedla. Če mu povem, bo celo sranje.. Tega pa nočem.. Pomagite!
|