|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vmešavati ali ne ?
8.1.2007 14:32:10   
Taula
Najboljša kolegica ima probleme z tipom. Stalnica pri njima vsak mesec, samo da je vedno hujše. Vedno ji vsi pravimo naj se ga znebi, vedno najde izgovor zanj. Na zadnje je počilo pred novim leto. Tokrat je bilo najhujše in vsem je razlagala, da ji je prekipelo, da je ne bo več poniževal, da ga bo pustila. Seveda mu je včeraj vse odpustila. Kot vedno ji je vzbudil občutek krivde, da je ona kriva za vse. Sedaj bosta nekaj časa srečna, delala načrte za otroke, poroko, potem bo spet počilo. Rada jo imam in vidim da jo tip uničuje, ampak ne morem več poslušati njenih težav in gledati kako se uničuje, ker sem še jaz vsa živčna zaradi nje in obremenjena. Najraje bi ji rekla naj ne hodi več k meni jokati zaradi njega, da naj pride šele ko se ga bo znebila, ampak tega najboljši kolegici ne moreš reči. Vedno ko je hudo kliče mene in mi razlaga, da je vzela tablete, da si bo rezale žile in potem se jaz obremenjujem, jo prosim naj se umiri, čez dva dneva ko je on ves sladek, pa pozabi vse težave in je v sedmih nebesih.

< Sporočilo je popravil wahoo -- 8.1.2007 17:37:41 >

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč
8.1.2007 14:44:09   
Felicity
Najraje bi ji rekla naj ne hodi več k meni jokati zaradi njega, da naj pride šele ko se ga bo znebila, ampak tega najboljši kolegici ne moreš reči.
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Ravno če je najboljša kolegica, ji lahko mirne vesti poveš, da se tako ne more več naprej. Ji poveš da jo razumeš, da ji hočeš najbolje, ampak kar je dovolj je dovolj. Naj se sama odloči in ti jo boš podpirala.

Sama sem svoji najboljši prijateljici brez dlake na jeziku rekla naj me ne več mori s to štorjo s svojim (sedaj že bivšimuser posted image ) tipom, ker se itak nikamor ne premakne. Jaz sem ji namreč vedno pravila, naj ga pusti, ker je naveden "luzer".

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2007 15:24:11   
Anonimen
Zlato pravilo: NE VTIKAJ SE V NJUN ZAKON OZ. PARTNERSTVO.

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2007 16:06:58   
Anonimen
Jst tud pravm.. Prste stran!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vmešavati ali ne ?
8.1.2007 16:25:06   
Slončica
Prežvečena štorija, pr men je blo isto, tip jo je non stop moril, ji ni pustil nikamor, sam v službo pa domov...pa sem ji preprosto rekla naj me ne kliče dokler nos prtlago sabo..pa me enostavno ni več poklicala.Sam plav učk ma pa ona vsake tok ko ni pridna doma, tko da..user posted image

< Sporočilo je popravil wahoo -- 8.1.2007 17:38:21 >
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2007 16:31:46   
Anonimen
Sam plav učk ma pa ona vsake tok ko ni pridna doma, tko da..

Vsaka 5 pade po stopnicah. Naj sama pride do tega, kaj je prav in kaj ne, ker velikokrat ti izpadeš bebec, ki ji kao pomagaš. Poznam kar enih par takih. 

(odgovor članu Slončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2007 16:51:21   
Anonimen
Nima smisla karkoli ji govorit. Če si ji dobr prijateljica, jo pač polsušaj, ko ji bo spet hudo, pa poskušaj se čimmanj sekirat zaradi tega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vmešavati ali ne ?
8.1.2007 16:55:50   
dory
Moja najboljsa prijateljica si je tud nasla tazga tipa,ki so mu vec prijatelji in sank kot pa ona...odkrito sem ji povedala,kako vidim situacijo, pa se je strinjala...vse dokler ni prisel na obisk...in mu je vse odpustila in se mal hkrati tudi distancirala...sekirala se kej dosti ne bom...prosila me je za mnenje, povedala sem ji ga..vec pa ne morem...

< Sporočilo je popravil wahoo -- 8.1.2007 17:38:55 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Vmešavati ali ne ?
8.1.2007 17:42:43   
Anonimen
No, jaz mislim tako: Pusti jo, naj sama uvidi. Če se boš vmešavala in bo tipa pustila, potem pa bo čez kakšen teden spet z njim, boš na koncu vsega kriva ti (verjemi, vedno je tako). Premisli. Lahko ji pa poveš tvoje mnenje in argumente, zakaj ti ne bi bila s takšnim partnerejem. Lahko pa ji mirno rečeš, ko bo naslednjič spet jokala po telefonu ali v živo, da je vzela tablete in kaj jaz vem kaj, da si ga je izbrala sama in da z njim živi ona.

Najlepši nasvet, ki sem ga jaz dobila od svojih staršev je bil: Če bo kaj narobe, ne hodi jokat čez nekaj mesecev domov, ampak se s situacijo spoprimi sama (no, jaz sem bila stara 19).

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.1.2007 18:13:12   
pin
danes delim nasvete...ha ha
POMOC DAJ TISTEMU, KI JO SPREJME....
ZA VSE OSTALE PA JE ZAL SKODA TVOJEGA CASA....
MOGOCE TE NEKDO POTREBUJE BOLJ KOT TVOJA "PRIJATELJICA"

P.S. NAJDI SI NOVO PRIJATELJICO

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.1.2007 18:40:19   
Anonimen
Kaj to je oni bodibilder, Taula? user posted image

Nimaš kaj tukaj Taula, rame bodi za plakanje in to je največ kaj ona potrebuje od tebe in kaj ji lahko nudiš.Verjemi tudi njej ni lahko in s tem, ko ti kravžla živčke, jo ti od sebe odrivaš. Potem ji je še samo težje.

Tako ko pravijo...bog odpusti jim grehe, saj ne vejo kaj počnejo.user posted image

< Sporočilo je popravil nivess -- 8.1.2007 18:41:56 >

(odgovor članu pin)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
8.1.2007 19:50:26   
Taula
Ni oni bodibilder...z njo žal skorajda nimava več stikovuser posted image  Se počasi že sprašujem ali je res, da se družiš z takimi osebami, kakršni si. Ker glede na to da so moje najboljše prijateljice copate oz. se pustijo izkoriščati dečkotom, naj bi tudi jaz bila taka. user posted image No, nekoč sem mogoče bila taka.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.1.2007 20:09:42   
Anonimen
Zdaj maš pa z drugo takšne težave? Ajo joj...pol res naj gre vse v tri krasne user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
8.1.2007 20:17:24   
Anonimen
V njun odnos se sicer ne vmešavaj, če jo zanima tvoje mnenje o tem, ji ga enkrat povej, pa nič več. Če pa imaš dovolj non stop enega in istega jamranja, ji pa tudi to povej. S tem se ne vmešavaš v njun odnos, ampak sebi šparaš živce in ušesa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
8.1.2007 20:50:22   
Anonimen
Se ne vmešavam, razen če me kdo za mnenje ne prosi.

Zelo težko je določiti mejo med tistim, ko se v nekoga "vtikamo" in tem, da se moramo vmešat.

Kolikor poznam pare, gre takšno obnašanje ženske in moškega zelo pogosto z roko v roki; obdobja prepirov in srečne dni za svoj obstoj potrebujeta oba. Tako kot jo on ponižuje, tako ona prevzema krivdo in v teh ciklusih oba najdeta neke vrste zadovoljstvo, ali bolje rečeno, rdečo nit svoje veze.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
8.1.2007 20:51:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Vedno ko je hudo kliče mene in mi razlaga, da je vzela tablete, da si bo rezale žile in potem se jaz obremenjujem, jo prosim naj se umiri, čez dva dneva ko je on ves sladek, pa pozabi vse težave in je v sedmih nebesih.

Tale tvoja kolegica ne ve kaj bi nredila s svojim življenjem. Pa še "drama queen" je. Ti ji enkrat povej, kaj te moti pri vajinem odnosu in da naj ne prenaša scen iz svojega življenja še v tvojega, ampak jih uredi doma... Ti potrebuješ mir, ne pa takele scene dveh neuravnovešenih odraslih ljudi, kajneuser posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
8.1.2007 21:05:24   
Miss Piggy
Ne vmesavaj se. Takrat, ko bosta s fantom na bojni nogi, se bo strinjala s tabo. Cim se bosta pobotala, bosta iskala gresnega kozla, to pa najveckrat izpadejo najboljse prijateljice, ki so bile rame za plakanje.
Dovolj je, ce si ji enkrat povedala, to, da si pa ona zatiska oci pred resnico je pa njen problem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.1.2007 21:06:54   
Marogica
Jaz bi ji pa povedala, da je ne misliš več poslušati. In če te bo vprašala zakaj ne in če nisi njena najboljša prijateljica, ji odgovori, da ravno zato. To poslušaš že x-ič in tudi pogovoarjala si se z njo o tem x- krat. In kakšen je rezultat? vedno isto. Zakaj sem pogovarjati o stvareh, ki se ne spremenijo. Tovj odgovor pa tako ali tako pozna.

Bodita prijateljici, če se bosta pogovarjali o čem drugem, tej temi pa se raje izogibaj.

In zakaj imeti slabo vest, če si misli žile rezat??? SI ji pomagala, si jo neštetokrat poslušala, jo tolažila???? Si. Več zanjo  ne moreš narediti.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.1.2007 22:03:41   
til
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Jaz bi ji pa povedala, da je ne misliš več poslušati. In če te bo vprašala zakaj ne in če nisi njena najboljša prijateljica, ji odgovori, da ravno zato. To poslušaš že x-ič in tudi pogovoarjala si se z njo o tem x- krat. In kakšen je rezultat? vedno isto. Zakaj sem pogovarjati o stvareh, ki se ne spremenijo. Tovj odgovor pa tako ali tako pozna.

Bodita prijateljici, če se bosta pogovarjali o čem drugem, tej temi pa se raje izogibaj.

In zakaj imeti slabo vest, če si misli žile rezat??? SI ji pomagala, si jo neštetokrat poslušala, jo tolažila???? Si. Več zanjo  ne moreš narediti.

Se popolnoma strinjam!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.1.2007 7:29:34   
srki
Jaz se ne bi tvikala, vem, kako je, če se vtikaš v take zadeve. OK, jaz sem bila v podobni sutuaciji kot si ti, ko sem bila ob enem prepiru zraven, sem jih skoraj še jaz dobila....

Nekaj časa se je tako dogajalo, to je bil očitno nov list v življenju, sedaj sta, zanimivo, oba srečna, imata otroka. Vse je odvisno od človeka, enim končno klikne, da takšno življenje sploh ni življenje in se poboljšajo, oba, ne samo eden, drugi pa vedno tako živijo.

Če si je sama izbrala takšno življenje, naj ga sama tudi živi. Mislim, da si za njo že dovolj naredila in ji poskušala odpret oči, tega očitno ne dojame in ji takšno življenje očitno paše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.1.2007 10:04:21   
domci
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Če si je sama izbrala takšno življenje, naj ga sama tudi živi. Mislim, da si za njo že dovolj naredila in ji poskušala odpret oči, tega očitno ne dojame in ji takšno življenje očitno paše.

Se strinjam. Pod nobenim pogojem se nebi vmešavala

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.1.2007 10:34:45   
dorina
Tudi jaz se ne bi vmešavala...več. Moja najboljša kolegica ima non-stop težave s fantom. Je pravi primitivec. Sicer je tepe ne, ji pa laže, da je v službi, ko hodi s kolegi po gostilnah, vsak dan hodi pijan domov. Enkrat ga cel teden ni bilo; se ni oglašal na mobitel in ni imela pojma, kje je. Potem je dobila od nekega skupnega kolega namig, kje bi ga lahko našla. In ga je šla ONA iskat!? Z enim kolegom sta šla na morje in se mu ni zdelo, da bi morala ona to vedet...
No, sj so bile še druge stvari, v glavnem bila sem ji v oporo, poslušala sem jo in ko me je vprašala za mnenje, sem ji povedala, kaj si mislim. Res ga je ob naslednji podobni epizodi pustila, sta pa bila v roku enega tedna spet skupaj. In ko sva ju z mojim obiskala, sem prav čutila, da mu je povedala vsako besedo, ki sem jo izrekla o njem. Na koncu sva se midve skregali zaradi tega. Zdaj jo samo še poslušam, svojega mnenja pa se vzdržim, četudi me vpraša po njem, ker vem, da onadva ne bosta nikoli šla narazen, pomagati pa ji tudi ne morem.

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.1.2007 11:06:06   
baguSka
Jaz bi ji postavila samo eno in edino vprasanje!!! Ampak to zelo iskreno in direkt v oci. Nebi hotela od nje odgovora, ampak naj se zamisli in premisli.

Torej vprasanje se glasi: "Ali si z njim srecna? Zares srecna?"

To je to. Ce si bo na to vprasanje zares iskreno odgovorila. Sami sebi... potem bo vedela kaj hoce in cesa si zeli... Vsak si pac zasluzi sreco in ce ona ni srecna, potem naj malo razmisli... Ampak s tem sem imela v mislih srecna na splosno, ne ravno tisti dan, ko jo bos vprasala.

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 23
9.1.2007 11:22:19   
Kuba
oJ TAULA, veš ti nasveti ki jih daješ kolegici so lahko dvorezen meč. Nebi vedla točno kaj ti svetovat, definitivno se ne vmešavaj preveč, ker je to njeno življenje in si sama kroji izkušnje, takih čustvenih 'odvisnikov' je kar precej, tako da je podobnih problemov res veliko, zdi se mi, da skušaš bit res dobra prijateljica ampak ne moreš rešiti nekoga, ki si očitno tega res ne želi. LP

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.1.2007 11:55:49   
Anonimen
Jaz sem jo naučila, kako ga obrne v svoj prid. user posted image
Še vedno se skregata, a ima vsaj počiščeno pred hišo (v jezi gre pometat-onuser posted image ).
To pali tudi pri nas.user posted image
Kaj smo zlobne babe.

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?