dorina -> RE: Pomoč (9.1.2007 10:34:45)
|
Tudi jaz se ne bi vmešavala...več. Moja najboljša kolegica ima non-stop težave s fantom. Je pravi primitivec. Sicer je tepe ne, ji pa laže, da je v službi, ko hodi s kolegi po gostilnah, vsak dan hodi pijan domov. Enkrat ga cel teden ni bilo; se ni oglašal na mobitel in ni imela pojma, kje je. Potem je dobila od nekega skupnega kolega namig, kje bi ga lahko našla. In ga je šla ONA iskat!? Z enim kolegom sta šla na morje in se mu ni zdelo, da bi morala ona to vedet... No, sj so bile še druge stvari, v glavnem bila sem ji v oporo, poslušala sem jo in ko me je vprašala za mnenje, sem ji povedala, kaj si mislim. Res ga je ob naslednji podobni epizodi pustila, sta pa bila v roku enega tedna spet skupaj. In ko sva ju z mojim obiskala, sem prav čutila, da mu je povedala vsako besedo, ki sem jo izrekla o njem. Na koncu sva se midve skregali zaradi tega. Zdaj jo samo še poslušam, svojega mnenja pa se vzdržim, četudi me vpraša po njem, ker vem, da onadva ne bosta nikoli šla narazen, pomagati pa ji tudi ne morem.
|
|
|
|