Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PLAVALČKI v moških modih-novice!!!!!!!!!!!!!!... 8.9.2004 8:48:19
|
|
|
|
Maša
|
Pozdravček vsem! Hi,hi,hi...:)-vem mal hecen naslov! ne vem ali ste že o tem kdaj govorile-morda ste, ampak če omenim še enkrat ne škodi! Nekje sem slišala, da ni priporočljivo da se moški pred "predvidenim":sloncek:-(če to pač rata, če te ne prime kar naenkrat:)-), skratka naj se ne umivajo s toplo vodo, ker to menda upočasni plavalčke in so takrat manj plodni! hm,,mogoče pa je kaj res na tem!Just to let you know srečno:sloncek::sloncek: Lp, Maša
|
|
|
|
PLAVALČKI v moških modih-novice!!!!!!!!!!!!!!... 8.9.2004 9:17:41
|
|
|
|
klarisa
|
Toplota, tesne hlače vse to škodi plavalčkom...Tko pravjo!!
|
|
|
|
PLAVALČKI v moških modih-novice!!!!!!!!!!!!!!... 8.9.2004 9:47:46
|
|
|
|
Jančika_
|
Res je, zato pa so moda izven telesa, ker je tam nižja tempetatura kot znotraj. Japonci celo to izkoriščajo kot obliko kontracepcije - prej se namakajo v vroči vodi. Čeprav ne vem, če se pol keremu še kaj da, ko so celi skuhani:)
|
|
|
|
PLAVALČKI v moških modih-novice!!!!!!!!!!!!!!... 8.9.2004 9:52:05
|
|
|
|
billa
|
zna bit, da bo nekaj na temu, ampak mislim, da bi me moj ljubi8) če bi mu rekla naj se stušira z mrzlo vodo,:)-;):)-;) Tej naši možeki so prav eni :angel:
|
|
|
|
PLAVALČKI v moških modih-novice!!!!!!!!!!!!!!... 8.9.2004 12:16:16
|
|
|
|
bambi
|
No, super, zdaj se poleg vsega, kar počnemo za :duda: naj moj lubek še umiva z mrzlo vodo..... Najboljše je, da se sploh ne bi umivali.... ;);) Je pa sigurno res, da pretirano umivanje ni dobro, mogoče res vroča voda "poleni" plavalčke.... Bom zdaj prej ko bova :sloncek::sloncek: šla po vedro mrzle vode in namočila možekova jajčka noter, da se plavalčki predramijo ;);)... Si zamislite naše drage kako čepijo nad vedrom in si jih namakajo :bravo::bravo::bravo::bravo: Lp Bambi
|
|
|
|
PLAVALČKI v moških modih-novice!!!!!!!!!!!!!!... 8.9.2004 12:50:20
|
|
|
|
Lučka*
|
Bambi tole z vedrom je pa res huda. Že dolgo se nisem tako smejala, ker si živo predstavljam svojega moža v kopalnici s polnim vedrom mrzle vode...:)-:)-:)- Super ste
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?