PLAVALČKI v moških modih-novice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Maša -> PLAVALČKI v moških modih-novice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (8.9.2004 8:48:19)

Pozdravček vsem!

Hi,hi,hi...:)-vem mal hecen naslov!

ne vem ali ste že o tem kdaj govorile-morda ste, ampak če omenim še enkrat ne škodi!
Nekje sem slišala, da ni priporočljivo da se moški pred "predvidenim":sloncek:-(če to pač rata, če te ne prime kar naenkrat:)-), skratka naj se ne umivajo s toplo vodo, ker to menda upočasni plavalčke in so takrat manj plodni!

hm,,mogoče pa je kaj res na tem!Just to let you know
srečno:sloncek::sloncek:

Lp,
Maša

klarisa -> PLAVALČKI v moških modih-novice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (8.9.2004 9:17:41)

Toplota, tesne hlače vse to škodi plavalčkom...Tko pravjo!!

Jančika_ -> PLAVALČKI v moških modih-novice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (8.9.2004 9:47:46)

Res je, zato pa so moda izven telesa, ker je tam nižja tempetatura kot znotraj. Japonci celo to izkoriščajo kot obliko kontracepcije - prej se namakajo v vroči vodi. Čeprav ne vem, če se pol keremu še kaj da, ko so celi skuhani:)

billa -> PLAVALČKI v moških modih-novice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (8.9.2004 9:52:05)

zna bit, da bo nekaj na temu, ampak mislim, da bi me moj ljubi8) če bi mu rekla naj se stušira z mrzlo vodo,:)-;):)-;)

Tej naši možeki so prav eni :angel:

bambi -> PLAVALČKI v moških modih-novice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (8.9.2004 12:16:16)

No, super, zdaj se poleg vsega, kar počnemo za :duda: naj moj lubek še umiva z mrzlo vodo..... Najboljše je, da se sploh ne bi umivali.... ;);) Je pa sigurno res, da pretirano umivanje ni dobro, mogoče res vroča voda "poleni" plavalčke.... Bom zdaj prej ko bova :sloncek::sloncek: šla po vedro mrzle vode in namočila možekova jajčka noter, da se plavalčki predramijo ;);)... Si zamislite naše drage kako čepijo nad vedrom in si jih namakajo :bravo::bravo::bravo::bravo:

Lp Bambi

Lučka* -> PLAVALČKI v moških modih-novice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (8.9.2004 12:50:20)

Bambi tole z vedrom je pa res huda. Že dolgo se nisem tako smejala, ker si živo predstavljam svojega moža v kopalnici s polnim vedrom mrzle vode...:)-:)-:)-
Super ste

Kornelija -> PLAVALČKI v moških modih-novice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (8.9.2004 13:03:45)

Oh,Bambi, ti pa znaš ljudi spraviti v smeh:)-!Danes bo cel dan pred mojimi očmi možek,pa vedro mrzle vode in njegova jajčka v njem:)Ko bodo ljudje videli, kako se smejim sama pri sebi, me bodo imeli za čist noro:(!?

Dekleta ČUDOVITA ste, kar tako naprej in kmalu se bomo smejale s svojimi :duda::duda::duda::duda::duda:

Lp Kornelija

Stran: [1]