|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Redoljubni moški
10.1.2007 21:26:33   
Naja31
moj ima pa rad red, ampak pospravlat se mu pa ne ljubi

Moj je isti. Rad ima vse pospravljeno in spucano v nulo, ampak da bi sam kaj naredil, to pa ne. Samo pritožuje se ko ni spucano.
Njegov teritorij je balkon, ki je zastekljen. Samo še mrtve živali tu manjkajo. Vse papirje (pomembne in nepomembne) meče na en kup in potem ko kaj nujno išče, nič  ne najde, in sem jaz kriva, ker on ne najde.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.1.2007 22:46:36   
Meggi
ej iz jezika si mi vzela. Me je zanimal ,kaj vse prenese Vaš balkon? Je umetniško zdekoriran, zgleden,....... ponos ulice, hriba, vasi.............. al mesto za oslaganje,............. dokler ni določene končne postavitve za določene artikle. Mi imamo, tam rogovile za cote sušit, stol, odlagalno mizico ( za pecivo hladit, naravni hladilnik za pijačo,.......... no seveda nimamo spedene bajte-* v upanju da pridemo enkrat iz tega,..............

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.1.2007 7:03:52   
srki
Sem se spomnila, da kar se papirjem in dokumentov tiče, to moram jaz vedno vse vedet, kje je, od mojih, do njegovih. No, saj glede na to, kako je včasih pozbaljiv, je boljše, da imam pomembne stvari res jaz spravljene.

Se mi zdi, da bi jaz lažje živela z neredoljubnim moškim, kot pa s takim, ki je tak picajzel in rohni in teži, če ni tako, kot bi si on zamislil. Jih kar nekaj takšnih poznam, rezultat je, da so samski.

Zadnjič mi je ena znanka rekla, da je bila pri nekem tipu, ki je potem, ko je  ona pojedla jugurt, preden ga je vrgel v smeti, ta lonček prej pomiluser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.1.2007 10:43:08   
Meggi
Blesal je to da rohni, sam pa nič ne nardi. Izvoji, tule je cota, voda je na pipi gasa. Ni nič zakljenjenga,........

Ja bakterije se širijo draga, če vržeš tako v smeti. BTW- a ni ločil kozarček med plastiko!?

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 29
12.1.2007 20:49:13   
zanika
Uf ... To pa je tema, kjer bi se dalo razpisati na dolgo in široko. user posted image

Da posplošim zadevo, bom spustila vse vmes... Bistvena pa so vprašanja: Ali si kje videla avtomobilske ključe? A ti mogoče veš, kje imam telefon? Bog ve, kje imam denarnico... (ja, tudi ta na žalost ne ve  ).  Ti, kam pa sem dal vrečko s stvarmi, ki sem jih kupil v trgovini?  Pa večni boj z vsemi papirji, položnicami in ostalimi listki... user posted image
Da ne omenim tega, da če slučajno jaz kaj pospravim - tega zagotovo ne bo našel v roku celega dneva - ker če je pospravljeno, potem zagotovo ne najde user posted image .  

Ampak včeraj sem bila pri njemu v službi. Vsi fascikli, vsi dokumenti... vse je na svojem mestu. Tudi pisalna miza urejena. Čudež narave user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 30
15.1.2007 12:50:41   
Nixxon
Če pospravljate tako da potem ničesar ne najdete, potem ne znate pospravljat. Jaz vedno najdem vse (ok, 99% vsega), kar pospravim.

(odgovor članu zanika)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.1.2007 13:54:46   
žirafica
Takšenga moža kot je si pojerbala od njegove mame. Težko bo šel iz svoje kožeuser posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 32
17.1.2007 16:02:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi
lahko narediš nenamerni samomor.

Pri nas je tako celo stanovanje... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?