|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Redoljubni moški
7.1.2007 11:11:16   
Meggi
 Pri nas je garaža - njegov teritorij tistih 20m2 . Ostalo je seveda na žalost mojih !user posted image  (za puca). No garaža je taka da lahko narediš nenamerni samomor. Mašine počakajo tud na tleh dlje časa, če kaj reže, je žagovina, za prah odlično delat,"šraufnciger" ga prej novga kupiš kot najdeš domačga. V glavnem jaz pop............. In potem izgovori, če ni stalaž -sn kar sama nardila iz ciglov in desk, a ker niso na pravem mestu, je še tam brezveze zlagat. Jaz poludujem,,....... in se res lahk ubijem da pridem do pralnice.

No, sej sn pisala Božičku- pa je zgleda še on uvihnu.user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Redoljubni moški
7.1.2007 11:23:39   
Udb
Skoraj tako zveni kot pri nas!!! Samo da pri nas ni garaža, ampak soba na podstrešju, kej možek kraljuje. Sva nabavila omare,da pospravi kramo...samo ta krama zdaj že 2 leti čaka, da jo bo zložil v omaro!! Tako da raje sploh več ne hodim gor, ker je res za zjokat!!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2007 11:27:36   
facka
Pri nas je pa ravno obratno, njegova delavnica-svetinja. Tam ma orodje full pospravljeno, vse spedenano, no, po tleh glih ne pomivauser posted image . Ko pa jst hočem enkrat tedensko pospravit, pa pravi, da itak ni treba skoz pucatuser posted image . Pa še neki imam težave s sklepi, sem mu rekla, naj pa on namesto mene, pa je reku, sej ni treba. No, tako dogaja pri nas

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2007 11:30:26   
Marogica
Kaj naj rečem? Moj mož ni ravni redojuben, pa me to (v večini primerov) ne moti, ker sem tudi sama vse prej kot redoljubna. Sicer se z veseljem izgovorim na otroke, da je pač sedaj tako, ko jih imamo, v bistvu pa stanje najbrž ni bi bilo nič boljše tudi prejuser posted image . Tako, da ....to ravno ni ta prava tema za naju...
user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2007 11:47:57   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Kaj naj rečem? Moj mož ni ravni redojuben, pa me to (v večini primerov) ne moti, ker sem tudi sama vse prej kot redoljubna. Sicer se z veseljem izgovorim na otroke, da je pač sedaj tako, ko jih imamo, v bistvu pa stanje najbrž ni bi bilo nič boljše tudi prejuser posted image . Tako, da ....to ravno ni ta prava tema za naju...
user posted image

user posted image user posted image user posted image

moj ima pa rad red, ampak pospravlat se mu pa ne ljubiuser posted image  meni pa tudi ne kaj prevečuser posted image  čeprav, se moram pohvalit, sem včeraj uspela naš brlog u nulo pospravit in spucat - spomladansko čiščenjeuser posted image  - in prideta moja dva domov...Zarja je bila tako zadovoljna, da se je počutila kot v Disney Landu - vse igrače je morala najti, kar ni vedela česa bi se prej lotila...in rezultat: čez pol ure je bilo "spet vse na svojem mestu"user posted image  pol se pa pejt.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2007 13:33:37   
Mary Poppins
Moj je redoljuben v delavnici in v stanovanju. Tudi jaz še kar, ampak on prepričljivo vodi, se ni za pritoževatuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2007 13:40:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
moj ima pa rad red, ampak pospravlat se mu pa ne ljubiuser posted image  meni pa tudi ne kaj prevečuser posted image  čeprav, se moram pohvalit ...

Začetek je isti, nadaljevanje pa: .... da sem zdajle ravno tepih sčistila s tisto peno, vse preselala, skuhala, pospravila, se pobarvala, medtem ko sta moška šla v hribe.
Aja, pa še perilo sem pobrala, zdajle bom dve rundi obesla, potem bom pa še likala. Kako je fino, če človek lahko malo diha.

< Sporočilo je popravil Splišni -- 7.1.2007 13:41:21 >

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2007 13:52:55   
Anonimen
Pri nas je neki srednjega glede tega. Svoje stvari ma kr popedenane v škatli za orodja, pa v svojem ladelcu, kar pa se drugih stvari tiče, je pa bolj tko tko. Skodelco kave zjutri vedno pusti na mizi, pa pižamo na kavču (to naj mu bo, ker če bi jo prinesel v spalnico, bi me zbudil user posted image , svoje stvari pa kr pridno pospravlja.
Sicer pa ne živiva v laboratoriju, najin dom ni kot iz škatlice, je domač, tak kot nama je všeč. Oz. kot ima ena v podpisu, a clean house is a sign of a wasted lifeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.1.2007 15:01:10   
Strawberrie Cherrie
Jaz mojega raje ne komentiram - on nima časa niti dihat vredu, kaj šele, da bi pospravu za sabo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.1.2007 15:10:33   
soncece24
Moj je še kr ok glede pospravljanja, razen nogavice pusti povsod, kamor se vleže, jih je povsod polno, pri postelji, na sedežni, pod mizo pri računalniku... tu mu pa ne pridem do kraja, pa sem že poskusla vse mogoče, celo na povšter sem mu jih nastavla user posted image user posted image user posted image , pa mu ni potegnilo. Pa v kurilnici, kjer ima svoje orodje in podobne zadeve je tudi cel kaos, potem pa mene sprašuje, kje so klešče user posted image user posted image

Ga moram pa tudi malo pohvalit. Zdaj sem namreč cel teden bila obupno bolana in praktično nisem vstala s postelje in je vse delal od sesanja, kuhanja, pospravljanja, šel v trgovino, počistil, posodo v in iz stroja zlagal, mi čajeke kuhal - tak da je zlat in me briga kje vse zokni ležijo user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
7.1.2007 18:32:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
7.1.2007 18:34:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
8.1.2007 7:51:42   
srki
Določene stvari ga tako motijo, če niso na svojem mestu, npr., če pustim pižamo v kuhinji na kavču, je bo takoj pospravil, za posodo pa je antitalent, ga nič ne motiuser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.1.2007 7:59:26   
Teni_
Pri nas bo pa kar nekaj takea kot pri marogici.user posted image  1x - 2X tedensko sicer res vse sčistiva, ampak je čez pol ure takšno kot, da nisem čistila 2 leti. Brezveze se potem še s tem sekirat, ker učinka tako ali tako ni.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.1.2007 10:51:56   
Anonimen
Pri nas je še bolj smešno. Moj ima rad vse tipi topi, kar se tiče orodja, naš ati pa brat pa ne pospravljata ravno rada. Tako da on ima vse orodje na svojem mestu, in najde takoj ko kaj išče. Če pa se moj ati spravi kaj iskat pa je zanimivo tudi to da ima vedno vse po mizi nametano, najde pa takoj.

pravijo namreč da se včasih v večjem neredu lažje najde kaj kot pa če imaš pospravljeno. Tako da mogoče pa jim je to tako interesantno, da malo iščejo.user posted image

Kar se pa tiče pospravljanja, pa naj si pospravljajo sami, ker jaz sem enkrat garažo pospravljala, pa je bil pol cel cirkus, ker ni bio ničesar tam kjer bi moglo bit. Groza.

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
8.1.2007 11:45:01   
Anonimen
Moj je blazno redoljuben. Sam problem je v tem, da vse tako pospravi, da potem lahko 2 tedna iščeva, kam je nekaj pospraviluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
8.1.2007 13:01:25   
Taula
Moj je pri določenih rečeh ful nor na red, pri določenih stvareh pa se valjajo stvari dokler jaz ne popuser posted image  ali pa sama pospravim. Na splošno pa nisva obsedena z redom.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.1.2007 13:20:52   
piščanc
moj je pa kar precej redoljuben, sem se kar veliko naučila od njega user posted image . včasih celo preveč komplicira, ampak naj ima svoje veselje.

se spomnim, ko je prvič prišel v mojo sobo, ko sva se šele začela spoznavati. tako je bil začuden nad mojim neredom, da sem od takrat naprej vedno pospravila, tudi če ga ni bilo. učinkovito učenje, bi rekla

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.1.2007 15:09:48   
Anonimen
Ne dolgo nazaj sem našla izvijač v polici pri kruhu. Baje si je sendvič delaluser posted image .
Drugače pa je že uspeh to. da vrže svoje cunje v koš za pranje, da po kosilu ali večerji pospravi mizo, da ene 2x tedensko kuha, da zjutraj ne vem kaj je jedel za zajtrk ker je vse pospravljeno za sabo, posesa vsake toliko....torej se ni zlo za pritoževat, marikatera še pol od tega ne doseže.
Drugače pa jaz rada pospravljam, tako da ni hude panike.

Avto je pa druga zgodba, tam pa ima tako svinjarijo, da ga vsakič preden kam greva pošljem v pralnico in še ne pride čist nazaj, ker je prah že zažrt v tapison. Pa ga ima 1,5 let.
Ampak hvala bogu imam jaz svojega in me malce manj boli za njegovega.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
10.1.2007 15:19:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Moj je blazno redoljuben. Sam problem je v tem, da vse tako pospravi, da potem lahko 2 tedna iščeva, kam je nekaj pospraviluser posted image

user posted image user posted image  no pri nas je pa situacija ravno obratna...no pretirano redoljubna sicer nisem, ampak vecino stvari tko fajn pospravim, da jih je prava umetnost najti hehe

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
10.1.2007 15:50:49   
Sita
Moj je načeloma redoljuben. Delavnico ima pospravljeno in se pritožuje, če delavec ali kdor pač tam dela ne pospravlja orodja na svoje mesto. Tudi doma je kar redoljuben. Zagotovo bolj kot jaz. Ne pospravlja rad, vendar pa ima navado vse pospravljati sproti in mu ni všeč, če mi ostali družinski člani kaj damo na njegovo pisalno mizo oziroma uporabljamo njegov svinčnik in ga potem ne vrnemo na svoje mesto. To, da uporabljam njegov računalnik, se je pa že navadil, le otrokom ne dovoli, da kaj šarjo po njem, da ne bi čese preveč videli. user posted image

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.1.2007 18:51:33   
rija
Moj pa je tak redoljuben, da je včasih že kar tečenuser posted image

No, mali ga je malce streniral....user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.1.2007 18:53:31   
rija

user posted image user posted image user posted image

mater, najina pa sta si v marsičem podobna user posted image user posted image user posted image

ja, ja....tako pospravi, da nima pojma, kje je kaj....samo, da je pospravljeno.

Najljubša tema so nama:
1. ključi
2. kreditne kartice
3. vozniško dovoljenje user posted image
4. zdravstvena kartica

dobro da ma glavo in privesek k telesu zraščen....user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.1.2007 20:14:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Najljubša tema so nama:
1. ključi
2. kreditne kartice
3. vozniško dovoljenje user posted image
4. zdravstvena kartica

dobro da ma glavo in privesek k telesu zraščen....user posted image user posted image

K temu dodajam še:
- vso dokumentacijo, ki jo ravno v tistem trenutku nujno potrebujevauser posted image
- položnice, ki jih je treba plačatiuser posted image
- službena beležkauser posted image

Najhuje pa je: ključi od lagune - karica (vsak dan vsaj enkrat).
user posted image  Ja, res sta si podobna - kot da bi bila iz istega foha
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
10.1.2007 21:01:29   
rija

Najhuje pa je: ključi od lagune - karica (vsak dan vsaj enkrat).

to kartico sem jaz štela kar med kreditne....user posted image user posted image  ta pa je tudi mene v začetku malo juser posted image  user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?