|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.1.2007 16:47:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vneto grlo in vročina...
6.1.2007 17:05:54   
Miša7
Hojla,

Za grlo pomaga grgranje žajblja, pa velikoooooooo lipovega čaja, meni še vedno najbolj pomaga med, se teh stvari poslužujem še zdaj, ko ne dojim večuser posted image

Proti vročini pa komot vzameš lekadol, pa topel čaj in v posteljo! Skozi mleko se prenaša le malo zdravil, bolj so na udaru ASPIRIN, PSIHOTIKI, zdravila za zdravljenje rakavih bolezni(CITOSTATIKI), tako da brez strahu.

Lahko si kupiš tudi GRANOBIL pastile, so čisto naravne in pomagajo pri teh težavah;

Hitro okrevaj, papa, Mišauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2007 11:24:58   
petraz
Jaz sem pila Slezov ali Tropočev sirup, za grlo pa sem še jemala Isla tablet, ki so mi res hito pomagale. Drugače pa sem vzela tudi kakšno žličko medu, kljub dojenju.... pa veliko čaja z limono. Upam, da se hito pozdraviš...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2007 11:26:32   
Anonimen
Vneto grlo in vročina je ponavadi znak angine. Za angino je pa potreben antibiotik, ker sicer lahko pusti posledice na srcu, tega pa ne želimo, kajne. Pojdi jutri k zdravniku, če ne bo bolje.

(odgovor članu petraz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2007 11:35:34   
s.
Maži s kremo materine dušice, jej pa brinov sirup. Pomagata. Lahko pa grgraš z zeliščnim oljem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2007 11:47:10   
neja
Tudi jaz mislim, da če vneto grlo spremlja vročina, da bo treba k zdravniku, ker boš po vsej verjetnosti dobila antibiotik. Razen če si staknila kakšno virozo.
Za grlo še lahko vzameš Naturamedico pastile, ali pa navadne Septolete. Pa tudi karamelno mleko si naredi.

user posted image

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2007 11:51:20   
lenika
Granobil in lekadol.

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2007 15:40:09   
tananejka
Enako kot lenika.

Ti pa tudi jaz predlagam, da se pojdi pokazat k zdravniku...sploh, če bo jutri slabše. Če je angina ti tudi čaji in lekadoli ne bodo pomagali.

Hitro se pozdraviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.1.2007 13:51:13   
žiža
ojoj soncica, si pa pokasirala. Najboljš da greš k zdravniku. Sicer pa res ni tak bau-bau zaradi zdravil. Jaz sem zadnjič zaradi zobobola tud dva dni naklofen jedla. Pa tamalemu nič ni bilo. pa polno narkozo sem dobila kos em dojila, pa en 3 tedne sem bila na antibiatikih... Samo naj bo pod zdravniško kontrolo.
Pa hitro se pocajtaj

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
8.1.2007 15:28:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Teža po porodu
grahek85

Koliko časa po porodu ste rabile, da ste dosegle težo kot pred nosečnostjo?

en mesec ali manj (21%)

nekaj mesecev (19%)

vsaj pol leta (18%)

eno leto ali več (17%)

je nisem dosegla (25%)

Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!