[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.1.2007 16:47:07)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Miša7 -> RE: Vneto grlo in vročina... (6.1.2007 17:05:54)

Hojla,

Za grlo pomaga grgranje žajblja, pa velikoooooooo lipovega čaja, meni še vedno najbolj pomaga med, se teh stvari poslužujem še zdaj, ko ne dojim več[sm=smiley2.gif]

Proti vročini pa komot vzameš lekadol, pa topel čaj in v posteljo! Skozi mleko se prenaša le malo zdravil, bolj so na udaru ASPIRIN, PSIHOTIKI, zdravila za zdravljenje rakavih bolezni(CITOSTATIKI), tako da brez strahu.

Lahko si kupiš tudi GRANOBIL pastile, so čisto naravne in pomagajo pri teh težavah;

Hitro okrevaj, papa, Miša[sm=sloncek.gif]

petraz -> RE: Vneto grlo in vročina... (7.1.2007 11:24:58)

Jaz sem pila Slezov ali Tropočev sirup, za grlo pa sem še jemala Isla tablet, ki so mi res hito pomagale. Drugače pa sem vzela tudi kakšno žličko medu, kljub dojenju.... pa veliko čaja z limono. Upam, da se hito pozdraviš...[sm=rozica.gif]

Anonimen -> RE: Vneto grlo in vročina... (7.1.2007 11:26:32)

Vneto grlo in vročina je ponavadi znak angine. Za angino je pa potreben antibiotik, ker sicer lahko pusti posledice na srcu, tega pa ne želimo, kajne. Pojdi jutri k zdravniku, če ne bo bolje.

s. -> RE: Vneto grlo in vročina... (7.1.2007 11:35:34)

Maži s kremo materine dušice, jej pa brinov sirup. Pomagata. Lahko pa grgraš z zeliščnim oljem.

neja -> RE: Vneto grlo in vročina... (7.1.2007 11:47:10)

Tudi jaz mislim, da če vneto grlo spremlja vročina, da bo treba k zdravniku, ker boš po vsej verjetnosti dobila antibiotik. Razen če si staknila kakšno virozo.
Za grlo še lahko vzameš Naturamedico pastile, ali pa navadne Septolete. Pa tudi karamelno mleko si naredi.

[image]http://www.syllienachtvlindertje.nl/images/beterschap/0-25pija.gif[/image]

lenika -> RE: Vneto grlo in vročina... (7.1.2007 11:51:20)

Granobil in lekadol.

tananejka -> RE: Vneto grlo in vročina... (7.1.2007 15:40:09)

Enako kot lenika.

Ti pa tudi jaz predlagam, da se pojdi pokazat k zdravniku...sploh, če bo jutri slabše. Če je angina ti tudi čaji in lekadoli ne bodo pomagali.

Hitro se pozdravi[sm=pikapoka2.gif][sm=rozica.gif][sm=pujs.gif]

žiža -> RE: Vneto grlo in vročina... (8.1.2007 13:51:13)

ojoj soncica, si pa pokasirala. Najboljš da greš k zdravniku. Sicer pa res ni tak bau-bau zaradi zdravil. Jaz sem zadnjič zaradi zobobola tud dva dni naklofen jedla. Pa tamalemu nič ni bilo. pa polno narkozo sem dobila kos em dojila, pa en 3 tedne sem bila na antibiatikih... Samo naj bo pod zdravniško kontrolo.
Pa hitro se pocajtaj

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.1.2007 15:28:31)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]