Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zanositev po HSC... 19.2.2007 10:10:11
|
|
|
|
Ayo
|
Haj tosja! Cestitke za prestali poseg in sedaj ti mocno drzim pestke, da rata !!!!!!! P.S. Kdaj pa zacnes s klomifenom? Jaz tudi cakam na M v marcu in zacnem mislim da z gonalom!
|
|
|
|
RE: Zanositev po HSC... 19.2.2007 20:51:30
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo Haj tosja! Cestitke za prestali poseg in sedaj ti mocno drzim pestke, da rata !!!!!!! P.S. Kdaj pa zacnes s klomifenom? Jaz tudi cakam na M v marcu in zacnem mislim da z gonalom! Hvala, Ayo! Tud jaz sem vesela, da je za menoj. Moram pa počakat dve , pri tretji pa pokličem - UZ, klomifen in prva inseminacija!!! Zdaj pa že komaj čakam prvo tečko Držim pestke, da uspešno štartaš pol pa AKCIJAAAAAAAA Leto PRAŠIČA je ugodno za: naraščaj in poroko
|
|
RE: Zanositev po HSC... 19.2.2007 21:23:31
|
|
|
|
Ayo
|
Leto PRAŠIČA je ugodno za: naraščaj in poroko Tud sama stavim in zelo racunam na ****!!
|
|
|
|
RE: Zanositev po HSC... 19.2.2007 23:40:57
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo Tud sama stavim in zelo racunam na ****!! Moj favorit tud na krožniku Če pa prinese še pol pa bo moj KRALJ!!!
|
|
RE: Zanositev po HSC... 22.2.2007 18:05:23
|
|
|
|
lana38
|
Jaz grem pa 1.3. na HSG in zvečer že domov, če bo vse OK. Potem pa bi naj bila še en teden na bolniški. Upam, da mi tudi tokrat HSG prinese , tako kot prvič, ko sem takoj naslednji mesec zanosila. Seveda če bo izvid v redu. LP
|
|
RE: Zanositev po HSC... 22.2.2007 18:39:34
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Jaz grem pa 1.3. na HSG in zvečer že domov, če bo vse OK. Potem pa bi naj bila še en teden na bolniški. Upam, da mi tudi tokrat HSG prinese , tako kot prvič, ko sem takoj naslednji mesec zanosila. Seveda če bo izvid v redu. LP Verjemi Lana, da bo! To prašičje leto bo norooooooooooo Želim, ti da mirno prestaneš pregled in da naslednji mesec zagledaš
|
|
RE: Zanositev po HSC... 23.2.2007 10:39:05
|
|
|
|
lana38
|
Hvala tosja! LP
|
|
RE: Zanositev po HSC... 23.2.2007 15:24:43
|
|
|
|
T1979
|
Ojla, tudi jaz sem včeraj opravila HSG v Postojni. Ni bilo hujšega, edino na levi strani imam nek zastoj, ampak je rekel zdravnik, da ni nič hudega. Danes me sicer malo boli, ampak upam, da bo. Držim pesti, da bomo vse enkrat . lp
|
|
|
|
RE: Zanositev po HSC... 25.2.2007 22:33:32
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Ojla, tudi jaz sem včeraj opravila HSG v Postojni. Ni bilo hujšega, edino na levi strani imam nek zastoj, ampak je rekel zdravnik, da ni nič hudega. Danes me sicer malo boli, ampak upam, da bo. Držim pesti, da bomo vse enkrat . lp super - pa si prestala! V četrtek, pa še naša Lana Punce letos bo noooooooooooooooro, polnoooooooooooooooooo
|
|
RE: Zanositev po HSC... 26.2.2007 10:59:31
|
|
|
|
lana38
|
tosja, naj se ti besede pozlatijo, da nas bo res polno . LP
|
|
RE: Zanositev po HSC... 26.2.2007 13:55:59
|
|
|
|
tosja
|
Lana - ta teden uživaš z doma, tvoj sin pa na počitnicah . Naj te mož v četrtek in petek fejst razvaja V četrtek bom stiskala pestke, do onemoglosti, da bo vse OK, pol pa bomo spet nestrpno čakali nov mesec Ayo -kje pa se ti zdraviš? Jaz v Mb! Vsem borkam želim dober štart in še boljši rezultat
|
|
RE: Zanositev po HSC... 2.3.2007 8:38:45
|
|
|
|
lana38
|
Tokrat na vem, če bo kaj za zanositvijo po HSG. So mi namreč našli nek izrastek v maternici, ki bi naj bil prirojen. Kar pa ne drži, ker ga leta 1996 na HSG ni bilo, pa še 2x sem že bila . Če bi to že bilo v maternici, ne bi mogla biti . Niti G nič ni jasno. LP
|
CEPLJENJEmanu77Ste dali oziroma boste dali svojega dojenčka cepit?da (
75%)
ne (
16%)
sem še v dvomih (
9%)
Število vseh glasov: 166Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!