|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zanositev po HSC...
19.2.2007 10:10:11   
Ayo
Haj tosja!

Cestitke za prestali poseg in sedaj ti mocno drzim pestke, da rata user posted image  !!!!!!! user posted image user posted image user posted image

P.S. Kdaj pa zacnes s klomifenom? Jaz tudi cakam na M v marcu in zacnem mislim da z gonalom! user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 51
19.2.2007 20:51:30   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Haj tosja!

Cestitke za prestali poseg in sedaj ti mocno drzim pestke, da rata user posted image  !!!!!!! user posted image user posted image user posted image

P.S. Kdaj pa zacnes s klomifenom? Jaz tudi cakam na M v marcu in zacnem mislim da z gonalom! user posted image

user posted image  user posted image  Hvala, Ayo! Tud jaz sem vesela, da je za menoj. Moram pa počakat dve user posted image , pri tretji pa pokličem - UZ, klomifen in prva inseminacija!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa že komaj čakam prvo tečko user posted image

Držim pestke, da uspešno štartaš user posted image  pol pa AKCIJAAAAAAAA

Leto PRAŠIČA je ugodno za: naraščaj in poroko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 52
19.2.2007 21:23:31   
Ayo

Leto PRAŠIČA je ugodno za: naraščaj in poroko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image  Tud sama stavim in zelo racunam na ****!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 53
19.2.2007 23:40:57   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

user posted image user posted image user posted image  Tud sama stavim in zelo racunam na ****!! user posted image user posted image user posted image

Moj favorit user posted image  user posted image  user posted image  tud na krožniku user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Če pa prinese še user posted image  pol pa bo moj KRALJ!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 54
22.2.2007 18:05:23   
lana38
Jaz grem pa 1.3. na HSG in zvečer že domov, če bo vse OK. Potem pa bi naj bila še en teden na bolniški. Upam, da mi tudi tokrat HSG prinese user posted image , tako kot prvič, ko sem takoj naslednji mesec zanosila. Seveda če bo izvid v redu.
LP

lana38

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 55
22.2.2007 18:39:34   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Jaz grem pa 1.3. na HSG in zvečer že domov, če bo vse OK. Potem pa bi naj bila še en teden na bolniški. Upam, da mi tudi tokrat HSG prinese user posted image , tako kot prvič, ko sem takoj naslednji mesec zanosila. Seveda če bo izvid v redu.
LP

user posted image  user posted image  user posted image  Verjemi Lana, da bo! To prašičje leto bo norooooooooooo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Želim, ti da mirno prestaneš pregled in da naslednji mesec zagledaš user posted image  user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 56
23.2.2007 10:39:05   
lana38
user posted image Hvala tosja!
LP

lana38

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 57
23.2.2007 15:24:43   
T1979
Ojla,
tudi jaz sem včeraj opravila HSG v Postojni. Ni bilo hujšega, edino na levi strani imam nek zastoj, ampak je rekel zdravnik, da ni nič hudega. Danes me sicer malo boli, ampak upam, da bo.

Držim pesti, da bomo vse enkrat user posted image .
lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 58
25.2.2007 22:33:32   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Ojla,
tudi jaz sem včeraj opravila HSG v Postojni. Ni bilo hujšega, edino na levi strani imam nek zastoj, ampak je rekel zdravnik, da ni nič hudega. Danes me sicer malo boli, ampak upam, da bo.

Držim pesti, da bomo vse enkrat user posted image .
lp

user posted image user posted image user posted image user posted image  super - pa si prestala!
V četrtek, pa še naša Lana user posted image  user posted image  user posted image

Punce letos bo noooooooooooooooro, polnoooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 59
26.2.2007 10:59:31   
lana38
tosja, naj se ti besede pozlatijo, da nas bo res polno user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 60
26.2.2007 13:55:59   
tosja
user posted image  Lana - ta teden uživaš z user posted image  doma, tvoj sin pa na počitnicahuser posted image user posted image user posted image user posted image . Naj te mož v četrtek in petek fejst razvaja user posted image

V četrtek bom stiskala pestke, do onemoglosti, da  bo vse OK, pol pa bomo spet nestrpno čakali nov mesec user posted image

Ayo -kje pa se ti zdraviš? Jaz v Mb!user posted image

Vsem borkam želim dober štart user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 in še boljši rezultat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 61
2.3.2007 8:38:45   
lana38
Tokrat na vem, če bo kaj za zanositvijo po HSG. So mi namreč našli nek izrastek v maternici, ki bi naj bil prirojen. Kar pa ne drži, ker ga leta 1996 na HSG ni bilo, pa še 2x sem že bila user posted image . Če bi to že bilo v maternici, ne bi mogla biti user posted image .user posted image  Niti G nič ni jasno.
LP

lana38

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 62
2.3.2007 8:42:19   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Tokrat na vem, če bo kaj za zanositvijo po HSG. So mi namreč našli nek izrastek v maternici, ki bi naj bil prirojen. Kar pa ne drži, ker ga leta 1996 na HSG ni bilo, pa še 2x sem že bila user posted image . Če bi to že bilo v maternici, ne bi mogla biti user posted image .user posted image  Niti G nič ni jasno.
LP
user posted image  user posted image  user posted image  Lana, upam da se bo uredilo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 63
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

CEPLJENJE
manu77

Ste dali oziroma boste dali svojega dojenčka cepit?

da (75%)

ne (16%)

sem še v dvomih (9%)

Število vseh glasov: 166

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!