Anonimen
|
Frau Anonimna, jaz bom takole rekla. Res, je kar praviš, da ni lepšega, kot da stisneš otroka in dragega. In da tega ne prinese, ne hiška, ne magisterij in ne dobra služba. Lahko ti pa povem, da če imaš vse to že pred otrokom je pa VSE VELIKO LAŽJE potem. In to poznam ogromno primerov, staršev. Jaz sem presrečna, da se prej končala šolo, dobila dobro službo, da imam svoje stanovanje...in da sva šele potem načrtovala otroka. Otrok naj se rodi načrtovan in zaželjen! REs pa je, da nismo vsi enaki. Eni se odločijo za družinsko življenje, drugi za kariero. VEndar vam povem, da tudi tisti starši, ki gradijo kariero niso nič slabši od tistih, ki se odločijo za "bolj družinsko" in so doma z otroki. Enim res veliko pomeni, da imajo najboljši voziček, drugim je pa to zadnja stvar. Povem ti pa tudi iz izkušenj oz. poznanstev, da ponavadi ravno tisti, ki nimajo rednih mesečnih prihodkov, morajo imeti vse naj, naj, ta drugim je pa to zadnja briga oz. sploh ne pomislijo na to. ČE se pa že odločijo kupiti najboljše (ker si pač lahko privoščijo), pa ta drugi opletajo z jeziki, kako se ven meče z denarjem. Koliko ljudi, toliko čudi. Mislim, da mora oseba biti predvsem zrela, da se odloči za otroka. ČE pa ima prej končan faks, dobro službo, hiško...je pa to samo prednost oz. vse veliko lažje. SEveda pa brez ljubezni ne gre v nobenem primeru.
< Sporočilo je popravil URSKA -- 3.2.2007 16:37:10 >
|