Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 3.2.2007 10:16:28
|
|
|
|
mehurčica
|
Pandica, ČESTITKE!!!!!
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 3.2.2007 11:19:47
|
|
|
|
micla
|
Punce, samo sporočam, da še vedno ni!!!!!!!! Vse skupaj mi je tko čudno, ker se ne počutim ne za , ne za . Počakam še par dni in če je ne bo, naredim test, čeprav me ful matra, da bi ga kar naredila, ampak se bojim da bom razočarana. Upam, da zdržim. Zdej grem pospravljat, da se zamotim.
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 3.2.2007 11:42:11
|
|
|
|
Pandica
|
Bravo micla držim pesti za tebe, da tudi nebo prišla tečka rdečka. Koliko pa ti že zamuja? Kar naredi test, da boš vedela pri čem si. Meni je tudi prvi test pokazal full bledo, slabo črtico, saj se mogoče še spomniš, ko sem pisala takrat o tem, ker nisem vedela ali sem ali ne, pa sem ga pol naredila spet točno čez en teden pa mi ga je skoraj razturalo tako močno mi je pokazal. Upam, da ti je uspelo, res ti iz srca želim, da zagledaš Lep vikend vsem
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 3.2.2007 12:04:58
|
|
|
|
micla
|
Pandica, 31.1. bi morala dobit. Mogoče naredim test jutri zjutraj, če seveda zdržim. Kriza je, ker ga imama doma in me kar srbijo prsti. Koliko dni je pa tebi zamujala, ko si naredila prvič test?
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 4.2.2007 12:26:13
|
|
|
|
Pandica
|
Micla, po menkolovem koledarju naj bi jo dobila 23.1, po mojih izračunih pa 27.1. In tako sem prvi test naredila kar 23., črtica bolj slaba, drugega pa sem naredila 30.1. pa mi ga je skoraj razturalo tako močno mi je pokazalo Tako, da ti kar naredi počasi test, da boš videla kaj ti bo pokazal, pa, če neboš sigurna lahko še vedno pol enega narediš kasneje tako kot sem jaz Držim pesti zate
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 4.2.2007 20:43:02
|
|
|
|
micla
|
Pandica in vse, ki ste bile z mano v januarski čakalnici.......danes sem tudi jst, kot zadnja januarka v čakalnici zagledala magični plusek . Tako sem res ujela še zadnji vlak in zaključila januarski krog. Hvala, ker ste držale pesti. Vsem, ki ste se peselile v februar želim, da čimprej pridete za mano.
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 4.2.2007 21:01:48
|
|
|
|
Pandica
|
micla čestitam, joj, kako sem vesela zate Vidiš, da je pomagalo, ko sem držala pesti zate, da zagledaš In zdaj sva obe srečki . Res sva ujeli zadnji vlak v januarskem krogu Kdaj pa si imela prvi dan zadnje M ? Iz kje pa si?
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 4.2.2007 21:10:50
|
|
|
|
stunfek
|
Čestitke Micla...no, sedaj pa lahko skupaj rasteta s Pandico. Bravo punce! Upam, da se vama čim prej pridruži še katera izmed nas, ki smo se preselile v februar.
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 4.2.2007 21:14:37
|
|
|
|
micla
|
Pandica....zadnjo M sem imela 4.jan. Sem pa s primorske. Kaj pa ti? A si se že kaj javila na nosečniškem forumu? Mislim, da spadava pod oktobrke, če se ne motim. Meni nekako še ne ge za it tja. Še nisem povsem dojela. Mislim, da bom rabla par dni da pride za mano. Hkrati me je malo strah, da bi blo spet kaj narobe, kot že 2x do zdej. Ampak zaenkrat sem kar pozitivna in se sploh ne ukvarjam s temi vprašanji.
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 4.2.2007 21:16:49
|
|
|
|
kasija78
|
Čestitke Pandici in Micli ! !!! Se vidimo v oktoberkah.
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 4.2.2007 21:21:33
|
|
|
|
Solero
|
Sem rekla, da je januar dober mesec! Bravo, punce!! Aja, pa februar ima tudi posebno moč, s temi srčki in Valentinoti in to... Dajte udarit po febrauarju!!
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 4.2.2007 21:27:51
|
|
|
|
nusigogo
|
Stunfek tudi me bomo prišle na vrsto, upam da res v februarju. Držim pesti za nas!
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 4.2.2007 21:40:10
|
|
|
|
nusigogo
|
Micla iz vsega srca ti čestitam ! Pa upam da se ti kaj kmalu tudi jest pridružim!
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 4.2.2007 21:55:25
|
|
|
|
*marjetica*
|
Čestitke vsem novopečenim !
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 4.2.2007 22:25:40
|
|
|
|
Pandica
|
micla....jaz sem imela prvi dan zadnje M 26.12.06 Sem pa iz Mb. Ja, mislim, da spadava pod oktoberke,meni je na internetu izračunalo PDP 2.okt. Bi bila zelo vesela, če bi rodila 1. okt. , ker takrat ima moj dragi roj.dan. Morama počakat na prvi pregled, da boma kaj več zvedele In kako se počutiš zdaj, ko veš, da si ? Ostale punce pa pridite čimprej za nama
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 4.2.2007 22:29:37
|
|
|
|
Bimba80
|
Pandica in micla, cestitke Lepo in zdravo nosecnost vama zelim in da bi ostale vse po vrsti zagledale in se vama pridruzile med . Micla, ker se tudi jaz primorka, upam daa me bos nalezla in bom koncno zagledala tako kot ti
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 5.2.2007 7:19:12
|
|
|
|
knofek
|
čestitke in lepo
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 5.2.2007 9:47:10
|
|
|
|
pingi
|
Sem očitno še ena :-)) Test je v soboto pokazal Sicer sem imela zadnjo M 20.12., ampak je bila po moji temperaturi ovulacija kasneje, tako da še ne vemo ali bomo septembra ali oktobra zibali Seveda, če bo šlo vse po sreči. Vsem želim veliko dobrega počutja; jaz sem očitno že v obdobju čudnih slabosti.
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 5.2.2007 10:50:47
|
|
|
|
nemrak
|
Čestitam vsem novim . Vidim, da res razsaja novi virus. NOSEČNIŠKI!!!! Upam, da ste me okužile!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?