|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 6 7 [8]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: katere v januarju ne pričakujete...
3.2.2007 10:16:28   
mehurčica
Pandica, ČESTITKE!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 176
3.2.2007 11:19:47   
micla
Punce, 
samo sporočam, da user posted image še vedno ni!!!!!!!!  Vse skupaj mi je tko čudno, ker se ne počutim ne za user posted image , ne za user posted image . Počakam še par dni in če je ne bo, naredim test, čeprav me ful matra, da bi ga kar naredila, ampak se bojim da bom razočarana. Upam, da zdržim. Zdej grem pospravljat, da se zamotim.

micla

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 177
3.2.2007 11:42:11   
Pandica
user posted image  Bravo micla user posted image  držim pesti za tebe, da tudi nebo prišla tečka rdečka.
Koliko pa ti že zamuja? Kar naredi test, da boš vedela pri čem si. Meni je tudi prvi test pokazal full bledo, slabo črtico, saj se mogoče še spomniš, ko sem pisala takrat o tem, ker nisem vedela ali sem user posted image  ali ne, pa sem ga pol naredila spet točno čez en teden pa mi ga je skoraj razturalo user posted image  tako močno user posted image  mi je pokazal.
Upam, da ti je uspelo, res ti iz srca želim, da zagledaš user posted image  user posted image  
Lep vikend vsem

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 178
3.2.2007 12:04:58   
micla
Pandica,

31.1. bi morala dobit. Mogoče naredim test jutri zjutraj, če seveda zdržim. Kriza je, ker ga imama doma in me kar srbijo prsti. Koliko dni je pa tebi zamujala, ko si naredila prvič test?

micla

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 179
4.2.2007 12:26:13   
Pandica
Micla,

po menkolovem koledarju naj bi jo dobila 23.1, po mojih izračunih pa 27.1.
In tako sem prvi test naredila kar 23., črtica bolj slaba, drugega pa sem naredila 30.1. pa mi ga je skoraj razturalo tako močno user posted image  mi je pokazalo user posted image  
Tako, da ti kar naredi počasi test, da boš videla kaj ti bo pokazal, pa, če neboš sigurna lahko še vedno pol enega narediš kasneje tako kot sem jaz user posted image
Držim pesti zate user posted image  

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 180
4.2.2007 20:43:02   
micla
Pandica in vse, ki ste bile z mano v januarski čakalnici.......danes sem tudi jst, kot zadnja januarka v čakalnici zagledala magični plusek user posted image . Tako sem res ujela še zadnji vlak in zaključila januarski krog.
Hvala, ker ste držale pesti. Vsem, ki ste se peselile v februar želim, da čimprej pridete za mano.

micla

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 181
4.2.2007 21:01:48   
Pandica
micla

user posted image  user posted image  čestitam, joj, kako sem vesela zate user posted image  user posted image
Vidiš, da je pomagalo, ko sem držala pesti zate, da zagledaš user posted image  
In zdaj sva obe srečki user posted image  . Res sva ujeli zadnji vlak v januarskem krogu user posted image
Kdaj pa si imela prvi dan zadnje M ? Iz kje pa si?

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 182
4.2.2007 21:10:50   
stunfek
user posted image user posted image user posted image  Čestitke Micla...no, sedaj pa lahko skupaj rasteta s Pandico. Bravo punce! Upam, da se vama čim prej pridruži še katera izmed nas, ki smo se preselile v februar. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 183
4.2.2007 21:14:37   
micla
Pandica....zadnjo M sem imela 4.jan. Sem pa s primorske. Kaj pa ti?
A si se že kaj javila na nosečniškem forumu? Mislim, da spadava pod oktobrke, če se ne motim. Meni nekako še ne ge za it tja. Še nisem povsem dojela. Mislim, da bom rabla par dni da pride za mano. Hkrati me je malo strah, da bi blo spet kaj narobe, kot že 2x do zdej. Ampak zaenkrat sem kar pozitivna in se sploh ne ukvarjam s temi vprašanji.

micla

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 184
4.2.2007 21:16:49   
kasija78
Čestitke Pandici in Micli user posted image ! user posted image  user posted image  user posted image !!!

Se vidimo v oktoberkah.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 185
4.2.2007 21:21:33   
Solero
Sem rekla, da je januar dober mesec! Bravo, punce!!user posted image user posted image
Aja, pa februar ima tudi posebno moč, s temi srčki in Valentinoti in to... Dajte udarit po febrauarju!!user posted image

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 186
4.2.2007 21:27:51   
nusigogo
Stunfek tudi me bomo prišle na vrsto, upam da res v februarju. Držim pesti za nas!user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 187
4.2.2007 21:40:10   
nusigogo
Micla iz vsega srca ti čestitam user posted image user posted image user posted image ! Pa upam da se ti kaj kmalu tudi jest pridružim!

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 188
4.2.2007 21:55:25   
*marjetica*
Čestitke vsem novopečenim user posted image !

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu nusigogo)
Neposredna povezava do sporočila: 189
4.2.2007 22:25:40   
Pandica
micla....jaz sem imela prvi dan zadnje M 26.12.06 Sem pa iz Mb. Ja, mislim, da spadava pod oktoberke,meni je na internetu izračunalo PDP 2.okt. Bi bila zelo vesela, če bi rodila 1. okt. , ker takrat ima moj dragi roj.dan. Morama počakat na prvi pregled, da boma kaj več zvedele user posted image  
In kako se počutiš zdaj, ko veš, da si user posted image  ?
Ostale punce pa pridite čimprej za nama user posted image  user posted image

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 190
4.2.2007 22:29:37   
Bimba80
Pandica in micla, cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo in zdravo nosecnost vama zelim in da bi ostale vse po vrsti
zagledale user posted image user posted image  in se vama pridruzile med user posted image . Micla, ker se tudi jaz primorka, upam daa me bos nalezla in bom
koncno zagledala user posted image  tako kot tiuser posted image

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 191
5.2.2007 7:19:12   
knofek
čestitkeuser posted image user posted image user posted image  in lepouser posted image

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 192
5.2.2007 9:47:10   
pingi
Sem očitno še ena user posted image  :-))
Test je v soboto pokazal user posted image
Sicer sem imela zadnjo M 20.12., ampak je bila po moji temperaturi ovulacija kasneje, tako da še ne vemo ali bomo septembra ali oktobra zibaliuser posted image
Seveda, če bo šlo vse po sreči.
Vsem želim veliko dobrega počutja; jaz sem očitno že v obdobju čudnih slabosti.

(odgovor članu knofek)
Neposredna povezava do sporočila: 193
5.2.2007 10:50:47   
nemrak
user posted image user posted image
Čestitam vsem novim user posted image .
Vidim, da res razsaja novi virus.
NOSEČNIŠKI!!!!

Upam, da ste me okužile!!user posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 194
5.2.2007 15:33:42   
micla
user posted image user posted image user posted image  Pingi ČESTITKE!!!!!!!!!!!

vsem, ki ste prosile za okužbo z nosečniskim virusom.......dejte se nastavit. Jst močno piham, da vas doseže.user posted image

micla

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 195
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 6 7 [8]
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 6 7 [8]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?