Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 15.1.2007 14:43:53
|
|
|
|
stunfek
|
Tudi jaz svojo pričakujem prav ob koncu meseca (@ nemrak) Moram reči, da jo pričakujem, ker nisva bila kaj preveč pridna. Samo enkrat akcija znotraj plodnih dni. Svoje konje sedaj stavim na februar .
|
|
|
|
katere v januarju ne pričakujete... 15.1.2007 20:47:12
|
|
|
|
karatina
|
Tudi jaz ne pričakujem konec meseca (26.1.). Moji plodni dnevi so najverjetneje mimo (po izračunih že). To sicer ne pomeni, da ne bomo več pridno (mogoče vseeno še kaj rata ). Trenutno se še držim, čez kak teden pa bom verjetno že skakala vsa zmedena in kot vsak mesec z znaki nosečnosti , ki pa se na koncu pokažejo kot lažni . Sicer ne vem, kako se lahko sama tako prepričam, da čutim nekaj, česar ni, je pa res, da so moji PMS znaki podobni tistim, ki jih nekatere omenjajo za znake nosečnosti. Že ko sem še jedla KT so me dober teden pred prsi bolele in pekle, da bi si jih pri hitenju po stopnicah navzdol najraje podprijela, pod tušem pa stokala, ko je prišlo milo do bradavic. Tudi nek čuden občutek zjutraj v želodcu (slabost?) me zna dajat par dni prej, tako da si lahko zamislite, da se imam prav pestro, ko sama sebe prepričam, da so pa tokrat znaki močnejši in je mogoče res ratalo . Res edina sreča, da mi , če že mora prit, vsaj ne zamuja.
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 15.1.2007 21:41:05
|
|
|
|
stunfek
|
To z lažnimi znaki je meni najbolj fascinantno. Meni je tokrat bilo ful slabo že 5 dni po akciji...hehehe. Saj ne morem verjeti! Nikoli nisem vedela, da je planirana nosečnost tako travmatična. Zakaj si tako želimo , da sproduciramo tudi znake nosečnosti? Psiha je strašansko močna zadeva. Moja znanka, ki je v posvojitev dobila dojenčka fantka ga je že prvi dan, ko ga je dobila lahko dojila!!! Nič ji niso mleka sprožili z zdravili ali karkoli takega. Ženska je dobila lastno mleko za svojega novoprišlega sineka. Narava je nora, psiha pa še bolj :).
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 16.1.2007 9:11:40
|
|
|
|
nemrak
|
stunfek, naj te potolažim. Ko sem jaz drugič zanosila ( doma imam 3.5 l hčerko), sva tisti mesec samo 1x. Res sem bila tisti dan pri G, ki mi je povedal, da bo O tisti ali pa naslednji dan. Na žalost sem imela UPN. Ko pa sem potem čez 7 mesecev zopet zanosila, sva tisti mesec samo 2x, ker sta imela moja dva hudo virozo. Tako, da ti vseeno lahko uspe Držim pesti
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 16.1.2007 9:26:19
|
|
|
|
stunfek
|
nemrak a potem imaš že dva sončka doma? Kaj je to UPN? Ja, saj držim pesti za vse nas in tudi zame. Vcerja sva bila pridna in po mojih izkušnjah, sem imela O včeraj. Kakšnih hudih izkušenj sicer nimam tako, da sem lahko tudi v temo brcnila. Še najbolj me veseli, da je lubi pogumno sodeloval , ko sem se začela smukati okoli njega, saj je vedel, da je dan moje O. Sem si rekla, lahko ležim zraven in sem kuham mulo, ker ni nič akcije in pobude z njegove strani, lahko pa po šolsko začnem vanga rinit...hehehe. No, uspelo je. Potem pa danes zjutraj še vidim, da se mi je temperatura dvignila in vsi indici res kažejo na to, da se je O zgodila. To je najin drugi poiskus. Prvi je bil prejšnji mesec takbolj klaveren...lol. Od takrat sem se toliko izobrazila o vsem. Vse mi je jasno od ciklusa, različnih tipov sluzi, temperature, občutkov v trebuhu. In če si nisem vsega uprizorila v svoji glavi :) so procesi v mojem telesu zelo "pravilni", saj se prepoznam v vseh teoretičnih opisih. No, sedaj je delo opravljeno in nastopa obdobje, ko čakamo. Konec meseca ne pričakujem . Howg!
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 16.1.2007 9:39:17
|
|
|
|
nemrak
|
stunfek Ne, doma imam samo enega sončka. Sem pozabila napisat, da sem imela konec novembra 06 ss v 8 tednu. Nisem imela čiščenja, tako, da že delamo na polno. UPN pa je umetna prekinitev nosečnosti. Sama sem jo imela lani konec januarja v 20 tednu zaradi Turnerjeva sindroma. Upam , da v tretje rata. Sem pa na klomifenu, tako, da naj bi tudi jaz včeraj imela O. Ampak mislim, da me je malo prehitela in je bila že v soboto oz. nedeljo. Po sluzi namreč tako predvidevam. Sva pa si čisto podobni. Tudi jaz rada kuham mulo, če mu ni do A mpak ta mesec je pa kar bil za akcijo. Sem v soboto oz. nedeljo ob pol enih ponoči prišla domov (inventura), pa me je pričakal. Srčno upam, da ta mesec uspe.
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 16.1.2007 10:08:31
|
|
|
|
afnica mala
|
Jaz je ne pričakujem od 26.1-29.1. Sva bila ta mesec zelo pridna . V petek sem ga celo zbudila ob 6h za akcijo(ker sem bila prejšnji večer čist preveč zaspana) Sam to s tem, da je moj en velik zaspanec, zjutraj vstane 20 min pred začetkom službe in še to gre malo postrani. Tako, da je to kar podvig. Držim pesti za vse nas!
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 16.1.2007 15:11:09
|
|
|
|
nicolina
|
Jaz tudi ne pričakujem nekje okrog 28.1. , držim pesti za vse nas...
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 16.1.2007 16:30:28
|
|
|
|
Pandica
|
Ker tudi jaz ne pričakujem v januarju, sem dala moja vprašanja kar pod to temo In sicer sem imela prvi dan zadne 26.12.06, po O koledarčku, ki je na forumu sem imela plodne dneve med 1 in 6. jan. , torej zdaj M naj ne bi dobila okrog 21 oz.22.jan. Naj vam povem, da sma bila z mojim dragim kar pridna, sva vsak oz.najmanj vsak drugi dan tako, da res upam, da nama je končno ratalo. In v čem je problem se boste zdaj vprašale? Vse tiste, ki ste bolj izkušene vas sprašujem, če je mogoče, da se že pojavljajo kakšni prvi znaki? Danes namreč, ko sem vstala se mi je grozno vrtelo, slabo mi je že cel dan, sem mislila, da zato, ker še nisem nič jedla, pojem kosilo,ampak slabost je enaka, sili me na bruhanje in še vedno se mi grozno vrti. A mislite, da je možno, da sem ali se spet psiha poigrava z mano? Hvala vam za odgovore in upam, da čimprej vse zagledamo , Lep dan vsem in lp
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 16.1.2007 16:41:46
|
|
|
|
kaja80
|
Pandica ne vem kaj naj ti rečem. Upam da je to to. Sicer je jaz tudi ne pričakujem takrat, tako da lahko skupaj upava . Sem pa tudi jaz že imela vse možne znake, pa potem ni bilo nič. Ta mesec pa čisto nič. Po moje je najbolje da samo fejst stiskamo pesti in upamo. lp
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 16.1.2007 16:50:13
|
|
|
|
puhica13
|
Pandica, tudi jaz ti želim , da bi bili ti znaki začetki . Vsem nam želim, da bi čim preje zagledale , vendar je ponavadi tako, no ja vsaj z mano je, da takrat, ko si mislim da sem , imam pomojem vse možne znake nosečnosti pol pa zopet tista grozna . Ponavadi se prime takrat , ko najmanj pričakuješ. Lahko pa so to tisti znaki. Prepusti se, kar bo, bo. Bolj boš mislila na to, slabše bo. Pa sej boš videla, da ti bo v bondovem letu usojeno. Držim pesti zate in za vse pošiljam za srečo.
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 16.1.2007 17:09:48
|
|
|
|
Pandica
|
kaja80 in puhica13, ja, saj pri meni je tudi tak, da mam namišljene znake in potem vseeno dobim to zoprno . Ta mesec pa še ni čas za , dobila naj bi jo komaj konec tedna oz.upam, da je ne dobim. Zato pa mi je čudno, da me je danes tako presenetila ta slabost,ker drugače se vredu počutim in nisem nič bolana ali kaj podobnega. Test bom naredila komaj drugi teden, ko bo upam, da ne prišla... Upam, da nam je to leto 07 naklonjeno in, da vsem, ki si želimo jih tudi dobimo.
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 16.1.2007 17:19:07
|
|
|
|
san
|
No, jaz bi jo pa morala dobiti 3. 1. pa je ni od nikoder (sem pa imela 26. 12. nek izcedek rahlo obarvan in sicer 3 dni) . Sicer se mi je kar zdelo, da bo temu tako, kljub temu, da ni bilo ravno načrtovano (torej bolj v smislu, če bo bo, drugače pa pač ne bo), ker sva pridno telovadila. Bo pa to, če se bo vse izteklo tako kot mora, naše tretje detece. Lep pozdrav in veliko sreče vsem in seveda, da se ta mesec in še prihodnjih nekaj ne prikaže. S
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 17.1.2007 7:39:51
|
|
|
|
honey
|
Pozdravljene! Sem še ena od mnogih, ki konec meseca ne pričakujem M. Oz. mogoče do začetka februarja, nikoli ne vem točno, kdaj se prikaže . Stunfek, tudi mi smo v drugo zadel v polno takoj, pa smo tisti mesec samo 1x , samo na žalost sem imela v 6t ss. Zdaj je pa že ( ) drugi mesec, ko delamo na , samo prejšnjega smo res bolj štrajkal (oz. jaz sem, ker sem imela neke težave). No, bomo videli konec meseca, koliko nas bo veselih . Držim pesti za vse
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 17.1.2007 8:49:17
|
|
|
|
mala
|
nam žal ni uspelo , je danes zjutraj prišla , jest sem pa že tko veselo čakala ta dan in včeraj sem si celo test kupila in ga hotla danes narest-ker bi mogla dobiti včeraj....no test bo moral še mal počakati , sicer bova pa na konkretno lahko delala šele Aprila, ko dragi pride in zaključi delo v tujini, tko da bomo še malo počakali.... Vsem, ki je ne pričakujete ta mesec, držim za vas in vam želim ! Za druge pa upam, da vam uspe naslednji mesec lp
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 17.1.2007 9:03:52
|
|
|
|
stunfek
|
Oh, mala. Vem kakšno je razočaranje, saj ga vse doživljamo, ko pride nezaželjena . Bo pa aprila ratal decemberski bejbi, za lep božič! Drži se in veselo naprej. Ko bo tvoj prišel iz tujine bo še toliko bolj vesela akcija!
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 17.1.2007 9:16:15
|
|
|
|
mala
|
stunfek hvala za vzpodbudne besede , upam in držim pesti, da tebi rata
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 17.1.2007 10:50:49
|
|
|
|
nejčica1
|
Jaz ne pričakujem tam okrog 2.2. upamo na čimprejšno . Veliko uspeha...
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 17.1.2007 13:50:27
|
|
|
|
Ursi2
|
No, punce, tud jz je ne pričakujem ta mesec!Mogla bi jo dobit nekje okrog 25, ampak upajmo, da je ne bo! Imam pa eno vprašanje!¨Kaj mislite, kaj bi to pomenlo! Prejšnji mesec je bila kr neki, pol majn močna kot p0onavadi, pa tudi križ me ni bolel, ko imam ponavadi prva dva dneva ful probleme niti me ni zvijalo, sedaj pa sem skoz taka utrujena, slabo mi je,čez vikend me je v spodnjem delu trebuha tako bolelo, da sem se skor jokala, pa rabim zlo veliko, da se mi to zgodi. Tudi prsi se mi zdi, da imam bolj napete. Včeri sva že stala v vrsti v lekarni, da bi kupila test, pa sem se prej obrnala in šla domov in sem rekla, da bom raje počakala in lahko vsaj še en teden upam, drgač pa ni niti upanja!
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 17.1.2007 14:05:21
|
|
|
|
stunfek
|
Jaz mislim, da si naredila prav . Res se splača počakati do dejanksega izostanka zato, da si potem v rezultat bolj gotov. Ničkoliko nas je tu že imelo navidezne znake nosečnosti tako, da tem ni čisto za zaupati. Držim pesti še zate, ker zase jih že itak in tudi za druge nečakajoče na M ta mesec . Drži se in želim ti ! Srečno!
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 17.1.2007 14:10:16
|
|
|
|
MP30
|
Tudi jaz NOČEM . Smo pridni in upamo na +, bomo pa videli konec meseca, oz. prve dni februarja!
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 17.1.2007 15:13:33
|
|
|
|
tasi81
|
Pri nas bi pa že mogl pritečt v ponedeljek, pa do danes še ni bilo nič. Me je tako bolelo in špikalo v trebuhu, da sem mogla it po test, ki pa je bil kot po navadi negativen. Zdej me pa na lepem nič več nič ne boli. Tale psiha je ena čudna reč, kaj lahko naredi iz človeka.
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 17.1.2007 17:12:57
|
|
|
|
Pandica
|
Tudi jaz se danes počutim veliko boljše kot včeraj in upam, da nebo v ned. oz.pon. Nekje na sredini drugega tedna bom pa tudi naredila test, če še je nebo, kar pa si močno želim tako zase, kot za tudi vse ostale, ki še čakamo kaj bo ta mesec.
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 18.1.2007 8:36:49
|
|
|
|
pina-1
|
Da se malo pofočkam. Je sicer ne pričakujemo v začetku februarja. Januarska je prišla in odšla. Sedaj pa pridno opazujem svoje telo in merim temperaturo, pa čekiram sluz. stunfek tudi jaz "pišem diplomsko" iz spozanvanja svojega bodija. Pa listma in listam po netu. Upam, da bom tako pridna kot ti in bom hitro ugotovila kdaj je zemlja godna za oploditev . Sem slišala da naj bi letošnje lto bilo plodno leto. Tako pravijo tisti ki se z zvezdicami ukvarjajo. Jupii za nas
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 18.1.2007 9:04:13
|
|
|
|
stunfek
|
Pina-1, jaz še pred pol leta sploh nisem sledila svoje M. Ko sem to morala storiti, ker mi je tako rekla zdravnica, kjer sem se trudila hujšat, sem šele videla, kako mi poteka ciklus. Sedaj sem pa čisto fascinirana nad naravnim potekom cikla. Nad suhimi in vlažnimi dnevi - prej se mi tudi približno ni svitalo, da to sploh obstaja. Vesela sem, da sem spoznala te stvari. Pa še prav pridejo sedaj, ko se trudimo zanosit. Večina žensk o svojem ciklusu ne ve prav veliko, razen dolžino ciklusa. No, seveda so RR-jevka na tem forumu prava izjema. Tukaj imamo dober razlog, da se poučimo o vsem tem. Joj, kje je šele konec meseca...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?