Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 3.1.2007 10:57:07
|
|
|
|
BAMBOLINO
|
Pozdravljena! Evo, še ena, ki pričakuje v januarju. Menstruacijo bi morala že dobiti 30.12.2006, pa zaenkrat je še eni. Testa še nisem delala, ker bi se mi zdelo zelo, zelo čudežno, če bi tako hitro naredili dojenčka. Na prvega sva namreč čaka skoraj dve leti. Prva dojenčice je zdaj stara 11 mesecev in sedaj je tretji poizkus za novega člana družine.Test bom verjetno naredila jutri zjutraj.
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 3.1.2007 11:23:31
|
|
|
|
Pandica
|
Tudi jaz ne pričakujem ta mesec in upam, da nam ta mesec uspe narediti
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 3.1.2007 11:23:45
|
|
|
|
mala
|
Bambolino, držim pesti zate, da bi zagledali , no pri nama je ratalo vsakič v drugem poizkusu , tko, da lahko pa si že srečka lp
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 3.1.2007 11:34:33
|
|
|
|
babylove
|
Meni je že spodletelo, pa smo komaj tretjega... Prvi spodrsljaj v Novem letu
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 3.1.2007 11:34:46
|
|
|
|
pina-1
|
Še ena ki je v januarju ne pričakujem. Dobila naj bi jo nekje do 15. januraja. Točnega datuma ne vem, ker je moja "gospa" tako neredna. Sem si rekla da do 15. janurarja počakam in potem delam test..... srečno in čimbolj plodno leto 2007 želim čisto vsem RR -jevkam in RR -jevcem
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 3.1.2007 13:02:23
|
|
|
|
**NiNa**
|
tudi jaz je ne pričakujem tam okoli od 12-14.1.07 (odvisno kdaj se bo ta mesec spomnila name), upam pa da je ne bo in da nama bo v 11 krogu uspelo zagledat . nina
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 3.1.2007 13:30:45
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Tudi jaz je ne čakam po 12.krogu po ss.7.01-9.01. LP Mojca
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 3.1.2007 13:39:26
|
|
|
|
Kuba
|
Draga mala... sem še ena ki ne želi obisk gospe in to okoli 12.01... glede na to, da imaš ti s tem 'srečo' (se ti je že 2x nasmehnila) verjetno ne boš imela večjih težav, prosim pokropi še nas da bomo tudi me lahko v 007 letu imele veliko akcije!
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 3.1.2007 15:02:39
|
|
|
|
PATRICIJA_22
|
Živijo, tudi jaz ne pričakujem okoli 14.1! Imam pa O. do konca tedna tako da bomo morali počakati in upati na najboljše! Pozna mogoče katera kakšen primer, ko je uspelo že v 1. mesecu po prenehanju KT? Vem pa da je priporočljivo da se počaka vsaj 3 mesece, zato me zanima samo če je to sploh možno oz. koliko je to škodljivo za ? (Vem, da je v prvih 3. mesecih samo možnost SS toliko večja)! Hvala za odgovore in uživajte v sončku... Lep pozdrav...
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 3.1.2007 19:58:13
|
|
|
|
mala
|
kuba, mojca9000 in vsem ostalim, ki že kar nekaj časa delate na otročkih želim, da bi se vam v tem letu sanje uresničile, saj si po tolkih nezaželjenih tetkah res zaslužite ..evo pa vas bom še malo pokropila s svojo srečo..na kubino željo in upam da ti bo kej pomagalo..
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 3.1.2007 20:00:14
|
|
|
|
sbap
|
, midva pa prav v tem času pridno delava na , saj bo/je O zdaj. Tako da je v tem mesecu ne pričakujem tudi jaz. Lp,
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 3.1.2007 20:20:31
|
|
|
|
pupica25
|
Še ena, ki ne pričakuje , tam okrog 18.1.! Smo trenutno v 9. krogu in že zelooooo nestrpni. V tem in v začetku naslednjega tedna bomo še posebej aktivni , ker pričakujemo O, tako da,.... upam, da bo tokrat kaj več sreče in da končno zagledmo te tako želeni . Držim pesti za vse nas,
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 4.1.2007 10:38:24
|
|
|
|
mlavla
|
pri nas pa upamo, da ne pride 13. januarja lp mlavla
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 4.1.2007 11:07:12
|
|
|
|
sevenka
|
Jaz M ne pričakujem do 17.01., upam da ne bo prišla ta tečka.
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 4.1.2007 11:18:38
|
|
|
|
pin
|
jaz je ne pričakujem tam po 18.01... trenutno plodna...
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 4.1.2007 11:46:41
|
|
|
|
tasi81
|
Tako kot vse mesece do sedaj je tudi v januarju ne pričakujem, ne v februarju, ne v marcu... sploh je nočem več videt. Ampak kot vedno bo najbrž tudi tokrat prišla. Punce..... upanje umre zadnje, zato upajmo!!!
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 4.1.2007 14:07:00
|
|
|
|
kitty
|
Jaz upam, da je ne bo med 8-10.januarjem. Sam še nč kej nimam znakov... tud prsi me še niso začele bolet....
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 15.1.2007 9:46:11
|
|
|
|
vesa
|
Dobro jutro punce, upam, da nisem vsiljiva, saj sem nova na vaši strani. Transfer sem imela 5.1. in zdaj je 10 dni po transferju, upam da ne bom dobila v tem mesecu, saj si že dolgo časa prizadevava za . Rada bi naredila že test ampak ne vem če bo kaj pokazal, če ima katera izkušnje s tem vas lepo prosim če mi odgovorite. Vsem čakajočim želim . LP
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 15.1.2007 9:49:41
|
|
|
|
stunfek
|
vsekakor počakaj s testom! to je pokazala praksa in ti lahko potrdi marsikatera na forumu! Idealno je, da zdržiš res do izostanka perila. Do takrat pa sproščeno, pozitivno! Srečno in držim pesti!
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 15.1.2007 10:16:06
|
|
|
|
vesa
|
Najlepša hvala za odgovor Stunfek, v petek tako ali tako moram v LJ da vzamejo kri, ker je takrat 15 dan po transferju in močno upam da ne bo do takrat. Vsem pošiljam lepe pozdrave
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 15.1.2007 11:07:56
|
|
|
|
kaja80
|
Tudi jaz je ne pričakujem 22., še katera takrat?
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 15.1.2007 11:33:59
|
|
|
|
nemrak
|
Jaz ne pričakujem čisto na koncu meseca. Pravkar imam O in sva oz. še bova morala malo . Držim pesti!!
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 15.1.2007 11:48:50
|
|
|
|
kepica
|
Jaz pa ta mesec težko pričakujem 19., ker imam takrat pregled, na katerem bom izvedela mojo usodo. Po več kot letu neuspelih poizkusov je za mano nekaj pregledov in ta petek imam posvet pri G. Me je kr strah tega pregleda, ker imam zelo slab občutek. Na preiskavah so mi postavili diagnozo:odebeljene stene maternice. V petek pa izvem, kaj vse me čaka. Upam, da mi še letos uspe zagledat , saj si drugega že močno želimo. Držim pesti za vse vas, ki ta mesec ne pričakujete. lp kepica
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 15.1.2007 12:04:10
|
|
|
|
ledenka
|
ne pričakujem okoli 23., samo čudno se mi zdi, da še nisem imela izcedka, ki kaže na O. pa skor dvomim, da bi ga spregledala... je pa to najin 2. krog sem optimistična
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?