Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Če ima moški majhnega 8.1.2007 19:43:37
|
|
|
|
Taula
|
Kaj se še ne bodo spomnili. Sem poslala članek dragemu, in mi je napisal da mi bo začel zaračunavati dodatek, ker je preveč obdarjen (nadstandard model-njegove besede) glede na evropsko povprečje. Ni edini, ki je na to pomislil. Če je povprečno število vbodov na spolni odnos npr. 50 in je moški recimo samo 2cm nad najvišjim povprečjem, potem tak moški svoji dami na spolni odnos nudi kar 1m več klobase kot povprečneži! Krat 3je seksi na teden krat 52 tednov pa dobimo 156m na leto! Pa to (50 vbodov, 3krat tedensko) so vse spodnje meje. Malo se zamislite, ženske. Tiste, ki imate nadpovprečneže pokažite malo hvaležnosti, tiste pa, ki imate (pod)povprečneže pa pomislite kaj zamujate! Kaj se ''malo'' hvalimo
|
|
RE: Če ima moški majhnega 8.1.2007 20:13:33
|
|
|
|
Angellina
|
David, ne boš verjel, obstajajo tudi vibratorji-dolžine po želji, s katerimi se lahko žokaš tut 8 ur na dan, če ti paše...
|
|
|
|
RE: Če ima moški majhnega 8.1.2007 20:56:52
|
|
|
|
david
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Kaj se ''malo'' hvalimo Ne, jaz se trudim doseči 57 vbodov na seks, pa se potem tolažim, da je to isto, kot če bi imel 2 cm daljšega. d.
|
|
|
|
RE: Če ima moški majhnega 18.1.2007 14:47:55
|
|
|
|
Micy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rok_LM Stari pregovor pravi: "Ni važna dolžina, pomembna je trdota klina". drži kot pribito
|
|
RE: Če ima moški majhnega 18.1.2007 20:53:33
|
|
|
|
Taula
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rok_LM Stari pregovor pravi: "Ni važna dolžina, pomembna je trdota klina". drži kot pribito Kaj ti pomaga trdota ali pa dolžina če je ne zna uporabiti.
|
|
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 11:56:45
|
|
|
|
Gorjača d.o.o.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula IZVIRNO SPOROČILO: Rok_LM Stari pregovor pravi: "Ni važna dolžina, pomembna je trdota klina". drži kot pribito Kaj ti pomaga trdota ali pa dolžina če je ne zna uporabiti. Hm... lubica.... a bi mi rada kaj povedala?
|
|
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 12:36:37
|
|
|
|
Taula
|
Hm... lubica.... a bi mi rada kaj povedala? Bi ja..pridi domov in boš videl...
|
|
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 15:11:49
|
|
|
|
barcaffe
|
O gorjača, a si na posojo, ko maš d.o.o???
|
|
|
|
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 15:50:01
|
|
|
|
Taula
|
O gorjača, a si na posojo, ko maš d.o.o??? Opa kofetarica...a takle ti meni. Me ni nekaj časa gor, ti pa v napad? Če še ne veš..sekam glave.
|
|
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 15:54:58
|
|
|
|
Gorjača d.o.o.
|
Ne ne, gorjača ni na posojo... gorjača služi samo Tauli.... ona je direktorica te firme
|
|
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 15:55:01
|
|
|
|
barcaffe
|
taula, kaj pa tebe muči, in kaj se šlepaš zraven Gorjača, bi čist med moje joške pasala
|
|
|
|
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 15:56:19
|
|
|
|
barcaffe
|
pa sej ni važno, ona je lahko prva, jsz pa takoj za njo. Saj lahko dve kajne??? IZVIRNO SPOROČILO: Gorjača d.o.o. Ne ne, gorjača ni na posojo... gorjača služi samo Tauli.... ona je direktorica te firme
|
|
|
|
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 15:57:16
|
|
|
|
Gorjača d.o.o.
|
Gorjača, bi čist med moje joške pasala Težko verjamem.... gorjača se najlepše uleže na joške od Taule.... nice and soft Tukaj samo malo firbcam.. tako ali tako bom bolj poredko tu v kokošnjaku Petelin je zakikirikal...
|
|
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 15:58:54
|
|
|
|
barcaffe
|
Kaj ti bo soft. Pol že kaže, da so stare. to mora bit čvrsto
|
|
|
|
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 16:00:14
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rok_LM Stari pregovor pravi: "Ni važna dolžina, pomembna je trdota klina". Stari pregovor laže. To si je izmislil nekdo, ki je imel majhnega.
|
|
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 16:00:45
|
|
|
|
Taula
|
Kaj ti bo soft. Pol že kaže, da so stare. to mora bit čvrsto Ah lubica..a si svoje pogledala al kaj in se jih ustrašila. Nič bati..to da so pri kolenih je normalno.
< Sporočilo je popravil Taula -- 8.6.2007 16:01:44 >
|
|
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 16:01:23
|
|
|
|
Taula
|
pa sej ni važno, ona je lahko prva, jsz pa takoj za njo. Saj lahko dve kajne??? In kaj imam jaz od tega?
|
|
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 16:01:27
|
|
|
|
barcaffe
|
Majhnega že, Zara, ampak trdega pa kot
|
|
|
|
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 16:02:25
|
|
|
|
barcaffe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula pa sej ni važno, ona je lahko prva, jsz pa takoj za njo. Saj lahko dve kajne??? In kaj imam jaz od tega? Gledala boš, in še bolj izpilila svoj sex lajf. A ni to velik???!!!
|
|
|
|
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 16:04:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Pejte na čvek vsako temo zaserjete No moderatorji, kje ste zdaj ko je potrebno kaj premakniti?
|
|
|
|
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 16:04:38
|
|
|
|
Taula
|
pa sej ni važno, ona je lahko prva, jsz pa takoj za njo. Saj lahko dve kajne??? In kaj imam jaz od tega? Gledala boš, in še bolj izpilila svoj sex lajf. A ni to velik???!!! Jao...a hočeš da me mine za vse večne čase.
|
|
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 16:05:30
|
|
|
|
Taula
|
Pejte na čvek vsako temo zaserjete No moderatorji, kje ste zdaj ko je potrebno kaj premakniti? Lov ju tu bejbi. A je imel majhnega?
|
|
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 16:07:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj ima tazga, da bi bilo za vse tukaj dosti. Če bi vas obdelal, tud čvekat nebi mogle več.
|
|
|
|
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 16:10:07
|
|
|
|
barcaffe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Moj ima tazga, da bi bilo za vse tukaj dosti. Če bi vas obdelal, tud čvekat nebi mogle več. In zakaj si pol tuki??? Če bi res bil tako dober, bi ti bila že na hrbtu, z nogami v luftu
|
|
|
|
RE: Če ima moški majhnega 8.6.2007 16:11:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Me je danes že trikrat nabrisal, vas pa že dolgo ni nihče
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?