|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.1.2007 12:29:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Če ima moški majhnega
2.1.2007 12:43:04   
Rok_LM
Stari pregovor pravi: "Ni važna dolžina, pomembna je trdota klina".user posted image user posted image user posted image

Prvo polovico življenja ti uničijo starši, drugo polovico pa otroci.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2007 12:54:23   
anitaz
Zanimiv članek user posted image

(odgovor članu Rok_LM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
2.1.2007 14:53:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anitaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.1.2007 15:23:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nalin

Moj dragi se je zraven nasmejal.

Zakaj pa?user posted image A se je najdu v članku?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
2.1.2007 19:01:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.1.2007 19:08:15   
G in T
IZVIRNO SPOROČILO: Rok_LM

Stari pregovor pravi: "Ni važna dolžina, pomembna je trdota klina".user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Rok_LM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.1.2007 19:09:04   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Moj dragi se je zraven nasmejal.

Zakaj pa?user posted image A se je najdu v članku?user posted image

V tem primeru se nebi smejal, ampak jokal, ker bi mu kliknilo, da se samo pretvarjam.

Mogoče od živčnosti?user posted image
Nekateri se smejejo k so živčni.user posted image

Ma ne me resno jemat. Dns sem ekstremno dobre volje pa ne vem zakajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
3.1.2007 3:28:20   
ronja
hihi, saj se strinjam z vami, da je bolj važna tehnika in pa predvsem seveda odnos oz. ljubezen med dvema in sem vedno mislila, da to ne igra prav nobene vloge in sem se imela super s prejšnjima dvema, ki sta bila povprečno obdarjena, ampak vseeno, če sem čisto čisto iskrena, vam zašepetam, da zdaj pa ne bi več šla nazaj...user posted image Res da imam zdaj tega (po teh podatkih precej nadpovprečno obdarjenega in nadarjenega) fanta tudi precej rajši in sploh imava boljši in lepši odnos, ampak tudi če primerjam kako je bilo na začetku z njim in z njima... Kaj pa vem... Človek se razvadi, tudi pri centimetrihuser posted image ... (pa ne me zdaj hecat, kaj je bilo prej, kura ali jajce, odnos ali cm;) se je hkrati počasi razvijalo in razkrivalo, kako pa kaj;), saj na začetku še nisem vedla...)
Verjamem namreč, da brez dobrega seksa tudi ni dobrega odnosa... Vsaj ne za naju... Lahko je seveda začasno, kar se pač zgodi v kakih "ekstremnih situacijah" kot so zlomljena noga v predelu medenice, nosečnosti ipd... Ampak dogoročno pa morata dva pasat skupaj... Enim so bolj všeč taki, drugim drugačni...

Se pa strinjam z nives, da se laganje ne splača. Sem vesela, da mi ni treba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.1.2007 12:19:21   
Sita
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

pa ne bi več šla nazaj...user posted image Res da imam zdaj tega (po teh podatkih precej nadpovprečno obdarjenega in nadarjenega) fanta

Koliko cm pa je to - nadpovprečno obdarjen, če te takšno vprašanje ne moti.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.1.2007 12:57:15   
Anonimen
Če ima moški majhnega, si preberte članek Damjana Murka iz revije Nova, ki je bila izdana dne 30.12.2006.

ZA CRKNIT user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
3.1.2007 14:31:05   
Anonimen
Pomembno je oboje.. tisti ki ponavadi zatrjujejo da je važna tehnika, ne dolžina, spadajo v tisto evropsko povprečje do 15 user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
3.1.2007 17:46:58   
muki1
Zdaj si predstavljam, kako bi me pogledal moj mož, če bi sredi akcije izpod vzglavnika privlekla ravnilo in mu zmerila penis. Verjetno bi se skrčil daleč pod povprečje user posted image  user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.1.2007 17:53:05   
G in T
IZVIRNO SPOROČILO: nati

Če ima moški majhnega, si preberte članek Damjana Murka iz revije Nova, ki je bila izdana dne 30.12.2006.

ooo Murkiča???? user posted image user posted image Nimam Nove, daj mi mal povej nouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.1.2007 11:29:18   
filipinka
Ta Murko pa res ne ve kaj bi sam sabo! je pa res največji i..t med slovensko estrado, če ga lahko sploh sem uvrščamo!
No, napisal je da si je z masažo-demonstriral ja na banani za časopis-povečal svoj penis za tri cm in da se je povečala tudi njegova spolan moč! Adijo!user posted image  kar na kozlanje mi je šlo, ko sem ga gledala! Dajte pogledat članek!

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.1.2007 11:32:20   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: nati

In potem iz Murkota nastane Murka (ali pa Helena Blagne)user posted image user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.1.2007 11:36:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: filipinka

da se je povečala tudi njegova spolan moč!

A pri 20ih rabi povečanje spolne močiuser posted image  A tu sam do žensk al na splošnu?user posted image
Je pa ta "tip" res kar neki. A sploh ma kkšn komad? Pa kakšen estradnik je? Jaz ga poznam sam po tem da ma zmeri več makeupa na frisu k jst pa da je mal omejen.user posted image  Tisti vriskajoči piski z njegovih ust pa na kej druzga bolj spominjajo k pa na petje!user posted image

(odgovor članu filipinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
5.1.2007 12:46:04   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Zdaj si predstavljam, kako bi me pogledal moj mož, če bi sredi akcije izpod vzglavnika privlekla ravnilo in mu zmerila penis. Verjetno bi se skrčil daleč pod povprečje user posted image  user posted image .

ravnilo si raje utakni v usta user posted image

< Sporočilo je popravil Angellina -- 5.1.2007 12:47:08 >

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.1.2007 12:52:55   
Taula
Kaj se še ne bodo spomnili. Sem poslala članek dragemu, in mi je napisal da mi bo začel zaračunavati dodatek, ker je preveč obdarjen (nadstandard model-njegove besede) glede na evropsko povprečje. Moški in njihov ego.user posted image

Kot ste napisale..jaz bi se težko lagala moškemu. Je pa res da če mi sedaj prešla iz tega kar imam na ene 14, 15 cm....da bi bilo čudno. Sem se razvadila.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.1.2007 13:04:21   
Angellina
Taula ma pa makino in jih rada fašeeeee user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.1.2007 13:17:27   
Taula
Taula ma pa makino in jih rada fašeeeee

A dvomišuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 21
5.1.2007 13:23:43   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

A dvomišuser posted image

Samo rahel dvom me obdaja, glede na to, da si iz dežele palčkov user posted image
Pol ma tvoj palček v hlačah paaaaaalco...ne ne hlod ima in ti si si na njem zgradila hiško user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.1.2007 13:58:02   
Taula

A dvomiš

Samo rahel dvom me obdaja, glede na to, da si iz dežele palčkov
Pol ma tvoj palček v hlačah paaaaaalco...ne ne hlod ima in ti si si na njem zgradila hiško

Si me nasmejala.user posted image user posted image user posted image

Samo resno me zanima zakaj moški vedno sprašujejo ženske ali smo zadovoljne z dolžno..mene so vedno spraševali kmalu za tem ko sem ga prvič ''spoznala'' kaki pa so bili bivši. Ja kot da bom povedala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 23
5.1.2007 16:54:05   
Angellina

Si me nasmejala.user posted image user posted image user posted image špica stara špica user posted image

Samo resno me zanima zakaj moški vedno sprašujejo ženske ali smo zadovoljne z dolžno..mene so vedno spraševali kmalu za tem ko sem ga prvič ''spoznala'' kaki pa so bili bivši. Ja kot da bom povedala user posted image

To je tko kt se nekatere ženske obremenjjujejo z velikostjo svojih jošk. Pa v končni fazi tut te niso pomembne, če zna bejba fajn potegnt, naskočt in obdelat, a ne?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 24
8.1.2007 16:39:25   
david
Kaj se še ne bodo spomnili. Sem poslala članek dragemu, in mi je napisal da mi bo začel zaračunavati dodatek, ker je preveč obdarjen (nadstandard model-njegove besede) glede na evropsko povprečje.

Ni edini, ki je na to pomislil. Če je povprečno število vbodov na spolni odnos npr. 50 in je moški recimo samo 2cm nad najvišjim povprečjem, potem tak moški svoji dami na spolni odnos nudi kar 1m več klobase kot povprečneži! Krat 3je seksi na teden krat 52 tednov pa dobimo 156m na leto! Pa to (50 vbodov, 3krat tedensko) so vse spodnje meje. Malo se zamislite, ženske. Tiste, ki imate nadpovprečneže pokažite malo hvaležnosti, tiste pa, ki imate (pod)povprečneže pa pomislite kaj zamujate! user posted image

d.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?