Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sosedje in otroški jok 2.1.2007 13:30:54
|
|
|
|
Nikita***
|
Ne vem, ampak mogoče lahko pogledamo tudi z drugega zornega kota. Lahko, da imata soseda kakšne težave (želja po otroku, splav, neplodnost,...). Tudi sama ne prenašam jokajočih dojenčkov, odkar mi je umrla hčerka.
|
|
RE: Sosedje in otroški jok 2.1.2007 14:53:40
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: jery Ne vem, ampak mogoče lahko pogledamo tudi z drugega zornega kota. Lahko, da imata soseda kakšne težave (želja po otroku, splav, neplodnost,...). Tudi sama ne prenašam jokajočih dojenčkov, odkar mi je umrla hčerka. Jery: moje sožalje. Ampak zame je tole vseeno netoleranca. Ker nekdo ne prenaša jokajočih dojenčkov, naj dojenčki v bližini nejga ne jokajo? Egoistično! Ker sta mlada je pomojem tole ravno razlog - ampak vseeno ni pa zadosten razlog, da ti nekdo tolče ob steno, ker otrok joče. Še posebaj, ker tale otroček ni jokal zato, ker bi izsiljeval ali hotel bti hudoben (kar ne zna noben otroček!), ampaj je jokal, ker ga je bolelo. Sedaj pa mene boli srce.. Jaz bi jim naslednje jutro povedala svoje...!!!
|
|
|
|
RE: Sosedje in otroški jok 2.1.2007 16:20:00
|
|
|
|
Mojca20
|
Upam, da boš imela kmalu priložnost, da jima to vrneš! Ko bosta imela dojenčka, jih spomni ob joku njihovega otročka in močno pobutaj po steni!
|
|
|
|
RE: Sosedje in otroški jok 2.1.2007 16:44:36
|
|
|
|
mika
|
No, dokler enkrat nisem eksplodirala in se sredi noči zadrla, da če ne bodo nehali ružit, bom jim jaz po glavi zaružla, pa je bil mir.
|
|
|
|
RE: Sosedje in otroški jok 2.1.2007 21:47:01
|
|
|
|
Magi*
|
jaz se pa sploh ne bi sekirala zaradi takih sosedov. še naprej bi jih lepo pozdravljala na hodniku, kot da nič ni. pa naj butajo v steno, lahko tudi z glavo nabijajo v zid, kaj vam mar. najbolj normalno na tem svetu je, da otroci tudi jočejo.
|
|
RE: Sosedje in otroški jok 3.1.2007 9:20:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* jaz se pa sploh ne bi sekirala zaradi takih sosedov. še naprej bi jih lepo pozdravljala na hodniku, kot da nič ni. pa naj butajo v steno, lahko tudi z glavo nabijajo v zid, kaj vam mar. najbolj normalno na tem svetu je, da otroci tudi jočejo. Točno tako. Otroku pač ne moreš zalepit ust z lepilnim trakom. Jaz sem pričakovala, da se bodo naši sosedi zelo pritoževali, pa nam zaenkrat še nihče ni ničesar rekel. Verjetno se nas bojijo . Če bi kakšen sosed nenormalno težil, bi mu pa vseeno nesla čepke za ušesa. Dvomim, da bi potem upal še karkoli reči ali ropotati po stenah.
|
|
|
|
RE: Sosedje in otroški jok 4.1.2007 15:56:07
|
|
|
|
mehurčica
|
Nič jima nisva rekla. Po moje jima je itak nerodno, če se slučajno srečamo. Navzven sta pa vedno vsa sladka, "najbolj prijazna človeka na svetu". Fora je v tem, da David nikoli ponoči ne joka. V teh 4 mesecih, kaj smo tukaj, se je zdaj zgodilo po moje ene 3x. Zdaj, ko je imel vročino, je pač trajalo dobrih 5 min, da sva ga potolažila-malo več, kot ponavadi. Pa to ja ni nič! Kaj če bi jaz ružla spodnjima dvema, ko punca včasih ob 1h, 2h zjutraj vzdihuje ZELO glasno. Pa naj si privoščijo! Itak ne traja dolgo.
|
|
|
|
RE: Sosedje in otroški jok 4.1.2007 17:36:25
|
|
|
|
polona2
|
Hani smo ukinili dudo čez dan in posledično se ves dan dere in kriči. Zjutraj pa sploh dobi histeični napad, ko se je potrebno za vrtec obleči. Če sem iskrena, če bi jaz kot soseda morala poslušati našo družino te dni, bi tudi butala po steni. Ker imamo obsedeno stanje.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?