|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sosedje in otroški jok
30.12.2006 10:21:09   
mehurčica
Do danes sem mislila, da imamo super soseda, ki pa očitno le nista tako fajn...

David ima vodene koze, zraven pa še vročino. Ponoči je malo slabše spal. Zbudil se je 3x v joku. Drugače ponoči ne joka. Enkrat se je takoj potolažil, enkrat je jokal ene 3 min, enkrat pa ene 5-10 min, ker ga je vse bolelo in ga nisva mogla takoj potolažiti.user posted image In ob prigovarjanju, kako bo kmalu vse vredu, zaslišim ruženje(butanje,trkanje) po steni, češ, bodite že enkrat tiho!!!user posted image Sploh nisem mogla verjeti. Gregorju sem rekla, če je slišal in je rekel, da sta enkrat že ružla, ko je David jokal. HALOOO??? Kaj bi pa bilo, če bi jokal vsak dan po kako uro ali več? Bi naredila luknjo v steno od trkanja, al kaj… Verjetno ne mislita imeti otrok, ampak to ni opravičilo, da se tako obnašata.

Pa mogoče bi še razumela kake upokojence, ki so včasih naveličani vsega, ampak ta dva pa sta mojih let. V glavnem, pod 30 definitivno.

No, mogla sem vam to napisat, ker še zdaj ne morem verjet....user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sosedje in otroški jok
30.12.2006 15:16:37   
mihelca
Toliko bolj žalostno je,ker sta to mlajša človeka,čeprav tudi ne odobravam,da se ob otrokovem joku oglašajo in trkajo starejši.Moja mama je že upokojenka in kadar sliši otroka,ki ponoči joče,se ji srce trga,ker ve,da je z njegovim zdravjem nekaj narobe.Res žalostno.Tvojemu sončku pa želim hitro okrevanje in čim manj bolečin.

< Sporočilo je popravil mihelca -- 30.12.2006 15:18:04 >

"Nič nima takšne moči, kot jo ima resnica."

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.12.2006 15:30:44   
Seven*
Buhtli!!

Kaj bi sele bilo, ce bi mi bili njihovi sosedi. Zbujamo se namrec 4-5x na noc ze dve leti in pol.. user posted image user posted image user posted image

Mehurcica. Tvoj bo moral malo grdo pogledat, tako kot zna. Pa tetovaze naj pokaze.. user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.12.2006 15:31:21   
DOLAR
Mehurčica,oprosti če vprašam.A ti mogoče prihajaš iz Celja?
poznam namreč družinico ki imajo tudi sineka Davida in očija Gregorja.

Razumen človek je tu in tam prisiljen napiti se,da lahko preživi z norci

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.12.2006 15:32:06   
Seven*
Dolar, mehurcica ni iz celja.. user posted image user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu DOLAR)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.12.2006 15:38:49   
soncece24
Uf, mate smotane sosede user posted image user posted image user posted image daj povej kateri so, mogoče poznam user posted image - sicer pa za vsako rit šiba raste, grem stavit, da bodo njuni otroci še bolj jokali, potem jim bo pa david ružil, da naj bodo tiho user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.12.2006 15:50:29   
frutka_
Butni jim nazaj dol! Idioti nepotrpežljivi!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
30.12.2006 17:39:09   
srki
Res žalostno, da jih moti otroški jok.....mogoče bosta enkrat sama starša pa se jima bo to vse vrnilo in bo njun jokal cele noči. Jima sicer ne privoščim.

Pa naj se vajim sonček čimprej pozdravi!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.12.2006 18:24:57   
tulip
Nekateri se ne zavedajo, kakšno srečo imajo, da jih lahko moti le otroški jok in nič drugega.... Mene bi bilo sram.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.12.2006 19:09:43   
Anonimen
ker še zdaj ne morem verjet....user posted image user posted image user posted image

Naj te tolaži, da tudi oni ne bodo mogli verjeti, da se dojenčka ne da ugasnit, ko bi radi spali popoldansko spanje.

Vsak enkrat pride na vrsto.

Neposredna povezava do sporočila: 10
30.12.2006 22:12:20   
muki1
Mogoče pa sta imela vročo noč in so vzroki za zabijanje v bistvu nabijanje user posted image .
No, kar neke druge vzroke iščem, ker ne morem verjeti, da so ljudje tak nepotrpežljivi in butasti user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.12.2006 9:48:06   
Samoyedka
Zdej bom neki zelo grdega rekla, ampak, da mlada tako zganjata...si ne zaslužita svojih otrok, ker o njih očitno pojma nimata, bedaka user posted image Ma tako me razjezi in ne vem, kaj bi jaz naredila, če bi meni to kakšen sosed delal- poklicala policijo, da ne moremo spat, ker razbijatauser posted image   Kar se takih stvari tiče, imam pa jaz zelo nizek prag tolerance- mislim glede človeške neumnosti...
Ne sekiraj se, nista tega vredna. Pa upam, da se vajin škratek čimprej pozdravi, pljučka pa kar naj še kdaj krepi user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.12.2006 10:42:12   
Blacky30
Bedaka! Jaz bi jima pa šla danes zjutraj svoje povedat. Razjasnila bi jima situacijo,pa kako pikro zraven vsekala, da bosta videla, da niste gluhi in da ste slišali trkanje. Najboljše rešit takoj na štiri oči, pa ne bosta več tega ponovila.user posted image user posted image

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.12.2006 11:00:33   
Anonimen
Res čudno, kakšni ljudje so na tem svetu. Saj potem pa ni čudno, da je toliko sovraštva in vojn.

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
31.12.2006 13:09:25   
Anonimen
Res čudno, kakšni ljudje so na tem svetu. Saj potem pa ni čudno, da je toliko sovraštva in vojn. [/qute

Uf, kako globoko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
31.12.2006 13:12:38   
Jutra
Žal v današnjem času težko srečaš strpne ljudi, pa naj bodo to sosedje, mimoidoči, neznanci v prenatrpanih trgovinah...

Pa če smo čisto pošteni, večina v svojem razmišljanju vedno izhajaja iz svoje situacije: kot starš z majhnim otrokom drugače gledaš na druge jokavčke okoli sebe kot pa nekdo brez otrok. Pa tudi v slednjega se je treba vživeti - kaj pa če cele dneve dela, pa komaj čaka na zaslužen počitek čez noč, ma res ni vesel, da ima takrat hrup okoli sebe.

Je pač tako, da živeti v večstanovanjski hiši pogojuje sobivanje z ostalimi stanovalci. Pa saj se vedno najde kaj, kar vas moti ali pa da vi motite druge.user posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

Neposredna povezava do sporočila: 16
31.12.2006 13:19:35   
viv_
Kaj pa, če sta bila soseda "v akciji", pa je postelja tolkla ob vašo steno user posted image  .

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 17
31.12.2006 13:41:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Res čudno, kakšni ljudje so na tem svetu. Saj potem pa ni čudno, da je toliko sovraštva in vojn.

Uf, kako globoko user posted image

Ampak čisto resno mislim. A veš koliko morajo taki ljudje ene negativne energije okoli sebe stresat? Pa ne mislim zdaj tistih par sekund sreči te noči, ampak tako na splošno, vedno. Če zaradi enega otroškega jokca toliko bemtijo, bogve koliko potem šele zaradi vsega drugega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
31.12.2006 15:35:06   
Anonimen
Vse se vrača, vse se plača. Bosta tut soseda enkrat imela otroke in jima boš lahko vrnila milo za žajfo.
Ampak, da nisi ti, še preden si otroka imela tolkla po stenah k sosedom, ko je jokal njihov otrok? user posted image user posted image
Sicer pa:
Taki ljudje, ki so nestrpni si sploh ne zaslužijo niti tega, da bi se jezili na njih. Ni vredno in škoda je naših/vaših živcev. Ko jim enkrat "vrneš" se spustiš na njihov nivo in oni spet udarijo nazaj s kakšno še bolj podlo foro, itd. itd...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
31.12.2006 16:08:27   
bamby

Ko bosta svoje otroke imela, bosta šele razumela, kaj pomeni otroški jok. Zaenkrat tega še ne moreta razumeti, saj živita itak še v "oblakih". Ko se bosta spustila na realna tla, bosta pa sprobala na lastni koži. Do takrat se pa ne ozirajta preveč na "take egoiste".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
31.12.2006 22:59:53   
Maxica
Žalostno, res. Sem sprva mislila, da gre za dva starejša zakonca, to bi morda še razumela, ma dva mlada, ki bosta morda še imela svoje otroke... No comment.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.1.2007 15:48:30   
sneška_
Dokler sva bila podnjaemnika  se je zgodilo da moja Sara joka in takrat so lastniki hiše kar ropotali  in udarali po steni da otrok neha jokati.Pa morem povedati da je moja punčka bila toliko priden otrok in ni jokala preveč in sem res imela srečo.Ampak to se je zgodilo bar trikrat da bi jokala čez noć in v tem trenutku mi je šlo na pamet da jih zadavim.

In takrat sem sebi rekla da  moremo pridet do svojo streho da mi nobeden več ne udara po steni.

Butci so takšni ljudje in res je vse se vrača in vse se plača  

Najdojenček

Neposredna povezava do sporočila: 22
1.1.2007 16:14:38   
Seven*
Jaz res ne vem kaj bi sosednje naredili v nasem primeru, ko se ze 2.5 leti zbujamo veckrat na noc in kricimo. Vcasij tudi 10 minut neutolazljivo jokamo in se ne moremo potolaziti. Jakob namrec strasansko sanja ga morava vcasih cisto razbudit na svetlobi, da lahko nazaj zaspi.

Gospa sem.

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.1.2007 16:58:25   
Teni_
Uf, mehurčica, se spomniš mojih sosedov, pri katerih je bilo enako, samo, da sta ona2 še zraven vsega imela otroka. Teja se je sicer zbujala ponoči kakih 3X, ampak je dobila dudo in zaspala nazaj, ampak očitno je bilo še to preveč. No, dokler enkrat nisem eksplodirala in se sredi noči zadrla, da če ne bodo nehali ružit, bom jim jaz po glavi zaružla, pa je bil mir.user posted image

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
1.1.2007 17:06:35   
Anonimen
js bi jih pa poklicala al pa šla pozvonit in jih prosila, da če jih tolk mot če lahko prideta pomagat bolanga otroka potolažit
kreteni

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?