Neža81 -> RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice (17.1.2007 9:28:45)
|
Jutro! Jaz sem že spet za knjigami [sm=smiley23.gif][sm=smiley23.gif][sm=smiley23.gif]. Še dobro, da je na pisnem izpitu samo za obkroževat, ker drugače ne bi mogla it v torek na izpit zaradi gipsa desne roke. Joj, kak me je danes ponoči spet glava bolela. A mislite da zaradi inekcij? Za znoret. Zdaj je to že tretji tako močan glavobol, odkar jemljem inekcije. No, jutri grem na ultrazvok in dobim še gonal za špikanje. Mimogrede, ena je rekla da ima med špikanjem rahlo krvavitev, oz. izcedek. Jaz sem to tud skoz imela, sedaj ko pa čakam po tabletkah na M, pa imam ful močen rjav izcedek. Saj ne vem, a je to M al še pride vzadaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Pikaaaaaaaaa, a torej ne bo nič z gasmasko??![sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif][sm=smiley25.gif] ma kaj bom prezračevala, če se mi še oken gabi prijet, da bi jih odprla, ker so že cele mastne od plinov [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]. Eno vprašanje - kak nekatere dodajate k sporočilom različne slikice? Razumete, kaj mislim? Jaz tega ne znam.
|
|
|
|