nenna -> RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice (9.1.2007 1:21:07)
|
Pozdravljene punce, Tudi jaz sem se vam pridružila in se preselila na vaš forum. Prej sem bila Klomifenka,sedaj bom pa kar IVF-jevka.[sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif]. Naj vam na kratko povem mojo zgodbo.Trudiva se 5 leto spontano zanosit,4 mesece jedla Klomifen tabl.brez uspeha.Skratka vsak mes. razočaranje.Moj dragi sploh ni hotel slišat, da bi šla na umetno, vedno je govoril samo da bova midva sama naredila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].Pač lepo sem mu vse razložila,da nimava več kaj čakat leta bežijo,skratka sedaj je privolil,da se strinja s postopkom.Takoj sem poklicala dr Reša.in mu pač povedala,da sva se odločila za samoplačniški postopek.Sicer z mojim dragim sva že bila pri dr Rešu nekaj časa nazaj,pogledal plavalčke ki so baje super,super. Na žalost je pri meni problem,ker imam samo en jajcevod.Zanima me namreč kako bom začela s postopkom,kje dobiti zdravila,kake preiskave bova morala še opravit,jaz imam laparo,hsg,hormonske priskave op.toda izvidi niso tako sveži.Kaj bo moral on opravit razen spermiograma.15.1. morava k Rešu. kaj nama sledi.Kdaj se bom morala začet šPikat,M pa moram dobit 25.1. ZA VSAKO VAŠO INFORMACIJO VAM BOM HVALEŽNA. SICER PA VAM SPOROČAM IN VAS SPREMLAJM,LEP POZDRAV[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
|
|
|
|