Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Sem vceraj srecala bambi v mestu (koala, pozabila sem ti omenit) in je vse lepo pozdravila in ukazala, naj dolocimo datum - se ji ze mocno lusta cveka (in dojencka? ).
Torej, jaz predlagam srecanje v tednu od 5.2.-11.2.; mogoce v pizzeriji v Planetu Tus? Tako bi lahko se kako svezo mamico privabile (npr. Vampirko, ki ima blizu ). Torej, zbiramo prijave!!!
Mimogrede, izgleda, da je moja prva M po porodu, ki je trajala celih 12 dni (izcedka ne stejem) KONCNO mimo in zdaj lahko pocasi napadem mozeka, ne?
Lp, biba&bauc
< Sporočilo je popravil biba77 -- 19.1.2007 19:00:44 >
...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje. Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila. Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.
Eh, sm odprla post, da kej napišem, pa me je mišolina že okupirala . Pa bom probala z enim prstom kej napisat, če mi rata, pol pa šibamo ven.
Pika74, Bety upa in tudi neni - močno naviijamo za al al pa kr oboje.
Cuma in Buskica, kao kaj nosečnost? Kej slabosti?
Kako ste kaj ostale? Trenirate? Za , mislim. Jst bi morala zdej enkrat dobit že četrto M, sam niso še redne. Čez 3 tedne mam pa spet pregled pri G, da se mal pomenmo za naprej.
Sem vidla, da se je Pia73 oglasila. Lepo.
Drgač pr nas vse lepo. Mišolina je še vedno pridna. Ponoči spi 13 ur, vmes se ob 6h 1x podojimo in nadaljuje spanje. Čakamo pa kakšne zobke. Še nč na vidiku.
Bo treba končat, ker mišolina udarja po tipkovnici.
Pa lep pozdravček tudi Kalinčici, k je non stop neki bubana .
Pozdravljene! Da se še jaz malo javim. 25.1. nisem bila na HSG, ker je prišla šele 22.1. in je tako bila prepozna za ta mesec. HSG me torej čaka konec februarja. Pa tudi ne vem, če bi ga lahko imela ta mesec, če G ne bi imel dopusta, ker sem staknila neko virozo, ki se ni in ni hotela pozdraviti, tako da imam zdaj še neko sekundarno infekcijo in jemljem antibiotik Ceporex. Virozo nam je domov prinesel sin in še širi 100 na uro. Zdaj sta zbolela že moja starša. Partner pa se tudi še komaj drži, ednio vročine še nima, kašlaja in kiha pa že.
Vidim, da so pravi cukrči ti vaši . Čim več dajte teh lepih slikic vaših sem gor, da jih bomo lahko skupaj občudovali in videli, kako otročki napredujejo. LP
Ja nasa Kalinca je ful neki bubana, zdej drema, potem gremo pa k zdravniku, ker se mi zdi, da nekako tezko diha
No sam pripopam kaksno slikco od nase razgrajacice
Bejbe bodte fajn, pa velik se smejte
Nasi Liničici pa en velik cmooook
Pri nas je takole. Na Uz smo videli , srček mu bije in je bil v ponedeljek velik 8 mm. Komaj čakam 7.februr ko imam spet UZ. Slabosti so na dnevnem redu čez cel dan, le bruham ne- hvala bogu. Tako da sem običajno čez dan v vodoravnem položaju. Full sem zaspana in totalno brez energije. Drugače pa trebušček počasi raste, sploh pri meni se hitro pozna ker sem bila prej ploh.
buskica. Pr meni je blo podobno, kar se slabosti tiče. S trebuhom pa je bilo čist drugače. Sem bila tudi ploh, ampak šele tam okol 5. mesca so ljudje pričeli opažat, da sem noseča. Sem mela mičkn trebušček, ampak pupa je bla pa vseeno težka 3230g . Me veseli, da je vse ok .
Pika, če bi šeeeee, je najboljš, da se je v živo mal "naužiješ". Pridta, da mal potrenirata pestvanje .
< Sporočilo je popravil GoYa -- 31.1.2007 16:05:27 >
se me še spomnite.... nisem pozabila na vas,prav nasprotno ampak enostavno ni pri meni nič novega ..berem vas in sem z vami in sem vesela za vsako novo nosečko ...veselim se z vami in jokam ,le napišem ne ,kajti včasih sploh ne najdem besed,da bi vam kaj napisala.. na kratko se se oglasila ,da vam povem da sem tukaj ,da držim pesti za vse in da nisem pozabila...
lp suzana
fras! Seveda se te spomnimo. Ti se pa res že zelo dolgo nisi oglasila. Verjamem, da včasih res ne veš, kaj bi sploh napisala, ko je kar naprej vse isto. Pravi začarani krog. Vsak mesec isto ....čakanje na O....."slončaknje"......čakanje na ali . To se tudi meni dogaja. Skoraj bo že leto okrog od moje tragedije. Danes sem po zelo dolgem času spet potočila solze. Me je prijela neka . Si pač ne morem pomagati. Včasih, ko ne vem o čem bi pisala, potem napišem vse, kar mi takrat pade na pamet. To mi zelo pomaga, da se potem bolje počutim. LP