Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 6.1.2007 7:57:46
|
|
|
|
pika74
|
može-jože
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 6.1.2007 19:55:43
|
|
|
|
GoYa
|
Ahjoj, pozabla Zdej pa itak spet spi. Lahko od oka . Če bojo pa premajhni, bojo pa za naslednjega .
|
|
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 7.1.2007 18:58:16
|
|
|
|
Anitka
|
Čer! Kako kaj preživljate tale vikend? Jaz ga bolj na easy . Se pripravljam na O in je treba šparat energijo za A ste ve že kaj slišale za programe, ki ga izvajajo terme Dobrna- programi za dvig rodnosti? Poglejte na http://www.terme-dobrna.si/ A ima katera kaj izkušenj s tem? Hja nič pridne bodite, veliko hopacupajte pa pišite kaj, če le ne boste prevč zasedene v spalnicah LP, Anitka
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 8.1.2007 8:01:34
|
|
|
|
cuma
|
Dobro jutro! Jaz spet naročam , a se vam lahko pridružim? Tukaj pri nas je spet sivo in turobno vreme, moja Ema še spi, jaz pa pridno pijem svojo na RR. Imejte se lepo danes, kjerkoli že boste, Cuma
|
|
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 8.1.2007 19:01:22
|
|
|
|
pika74
|
Ojla cvetke kako ste kaj? A vas kaj zebe? Mene danes že cel dan... . In zdajle na kavču - zavita v kovtar pišem na RR . Najrajš bi še lap-top pokrila . GoYa - kakšno barvo pa bi? pisano, turkizno, rdečo, rumeno, temno modro? Anitka - jaz sem že slišala za te zadevšne... sam priznam, da sem malo skeptična glede tega. Ampak to pa zato, ker točno vem, kaj pri meni ni OK in zakaj ne . Ker vem, da imam skraužlane (vrečkaste) jajcevode, sem 100%, da mi ne bo pomagala nobena terapija, ki jo nudi zdravilišče in noben mazač (mogoče sem mal krivična do teh - se opravičujem) in noben bioenergetik (spet se opravičujem)... in noben čajčk (spet se opravičujem). Ampak tako mislim. In verjamem samo v IVF in nič drugega. In še tukaj dajem samo 30% možnosti in nič več. Verjamem pa, da lahko toplice in posebni programi za izboljšanje rodnosti pomagajo določenim parom. Katerim... težko je rečt. Treba je dobro preštudirati njihove programe in se mogoče z ginekologom posvetovati o tem. Prav tako verjamem, da mnogim lahko pomagajo razni mazači ali čajčki ali drugi bioenergetiki in ostala alternativna medicina. Ampak spet je treba previdno presoditi, kakšen je razlog za neplodnost in kaj le-ti nudijo za odpravitev neplodnosti. Treba je razmislit in preštudirat. Ne maram pa posploševanja, ki ga mnogokrat doživim pri raznih uspešnih tržnikih, ki se jim gre samo za zaslužek in je njihov cilj le ta, da ti nekaj prodajo. Tega pa ne maram. Uhhh sem se razpisala. Upam, da me ne boste narobe zastople. Lep pozdravček! pika74
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 9.1.2007 11:52:30
|
|
|
|
bambi
|
Ojla pupe moje drage, kako kaj???? Vidim, da ste zopet postale malo bolj pridne, tudi jaz sem, saj imamo v službi norišnico..... Emamair, vidim, da imaš krasna sončka, vse si pogumno prestala, tvoj David je pravi borec in sedaj itak ne more biti več nič narobe. Vem pa točno, kaj si prestajala, ta bojazen in bolečina ob trpljenju svojih otrok je neopisljiva, ki sem jo doživela tudi sama. Mi smo v novem letu začeli aktivno , sedaj so plodni dnevi in upam, da bom letos znova . Sem sama sebi rekla, da pri načrtovanju drugega ne bom več računala in gledala kdaj so plodni dnevi in kdaj ne........ in evo, sem zopet tukaj in že imam izračunane plodne dni in zopet po hopacupanju držim noge v luft..... Jaz sem za kakšno srečanje tako, samo ta teden in naslednji mi ne znese, potem pa ni problema.... LP vaša Bambi
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 9.1.2007 16:38:32
|
|
|
|
buškica
|
Pozdravljene! Anitka, jaz sem bila na začetku meseca decembra v Dobrni. Pa ti lahko povem, da me razen hrane ni čisto nič pritegnilo. V bazen sem morala hoditi iz vile kjer sva bila nastanjena, pa veš kako je če je mrzlo, ti pa ves razgret-takoj se prehladiš. V vili Higenia, kjer sva bila midva nastanjena, je spodaj vinska klet. Če se prideš spočit ni kaj prijetno vsako noč do onemogosti poslušat razbijanja. Kar se tiče programa za dvig rodnosti pa ne vem. Vem samo, da me treme Dobrna ne vidijo nikoli več. Sem bila pa bolj zadovoljna v Moravskih toplicah. Da se tukaj povem lepo novico. Danes sem 13 dan po transferju delala test in je pokazal +. Tako, da sem koncno tudi jaz srečka nosečka
|
|
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 9.1.2007 17:24:55
|
|
|
|
pika74
|
buškica - še tukaj čestitke ti si bla v posebnem postopku ane (DS)? To je še tolk bolj vredn, da rata, ker so čakalne dobe ful dolge za te postopke. Res sem vesela zate!!!! Pa ne pozabi na folno kislino... po vsem tem, kar si dala skoz. čestitke!!!
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 9.1.2007 18:11:20
|
|
|
|
lana38
|
buškica!
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 9.1.2007 18:47:37
|
|
|
|
koala
|
buškica suuuuuper, sem res vesela!!!!!!!!!! Čuvaj sebe in pikico/ci, pusti se razvajati, maksimalno uživaj v nosečnosti. Pa bušija ne pozabi pobožat namesto mene! Č E S T I T A M!!!!!!
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 9.1.2007 20:16:22
|
|
|
|
Anitka
|
BUŠKICA iz srca prejmi še moje čestitke. Želim ti lepo nosečnost in zdravega otročka. Cuma, enake želje tudi tebi. Bambi pozdravljena, tebe pa že dolgo nisem slišala. Ja srečanje bi lahko imele tam nekje od 22.-25.2., če mi kaj ne pride vmes.Bambi ti pa kar pridno noge v luft in gremo hopa cupa Pika74 hvala za mnenje in seveda tudi tebi buškica. Sta mi dali misliti. Hvala In kako ste kaj drugače? Jaz imam kar pestro v službi, saj imam pogovorne, pa sestanke, pa neka nadomeščanja... Sicer pa lovim O LP vsem, Anitka
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 9.1.2007 20:46:52
|
|
|
|
GoYa
|
Helo bejbike! Najprej moram čestitat novima nosečkama. Buskica, bravo, bravo in cuma tudi. Pri vas je blo pa hitro, kaj. Si šele napisala, da spet delate na novem članu in evo ga, bum . Pika74, barva ni pomembna. Nismo zahtevni....še . Drgač pa, a si našla danes tudi kaj zase al je sam tvoj nov? Mi smo danes mal po razprodajah firbcali. Nič posebnega, bolj na hitro. Lih tolk, da smo naši princeski kupili par novih oblekic. No, stare borke, ki ste (nekatere spet) v akciji - pestke, da čimprej rata. Jst upam, da se vam tudi pridružim enkrat jeseni. Do takrat pa itak brez zaščite, pa če rata, rata. Upam, da rata . Pa-pa
|
|
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 9.1.2007 21:32:51
|
|
|
|
biba77
|
No, da se se jaz malo oglasim... Buskica, cestitke!!!! Bambi, jaz sem tudi za tabo. Koncno se je moja M zacela napovedovati, tako, da bi bli tudi mi veseli. no, jaz ne racunam nobenih dni... Samo uzivam . Za srecanje se priporocam. Samo, naj bo do 25.1.! 26.1. mam vodni dan, 27.1. pa grema z dragim za en teden v Catez. Kak je fajn prebrati stare borke...
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 10.1.2007 16:57:15
|
|
|
|
Anitka
|
Oj. oj! Ja res je lepo brati sporočia "starih" sobork Ja za srečanje sem tudi jaz tam nekje za torek ali sredo, ker bom šla verjetno v petek na smučanje, če bo sneg. GoYa in Biba77 iz srca vama privoščim in želim, da postaneta še preden bosta začeli računati in misliti na O. In kako ste kaj drugače? Jaz pridno lovim O in počasi me že začenja skrbeti. Priznam, da me je že kar fajn strah, sploh, če pomislim, da bi morala spet začeti laufati okrog zdravnikov. Končno sem prišla nazaj v formo in nazaj na kile in sedaj.... Jaz upam, da nama uspe čimprej in da bom še letos lahko tudi jaz pomerjala in si oblačila obleke za Tako to bo za zdaj od mene vse, pridne bodite, rade se imejte in saj veste - upanje umre zadnje Pa pa, Anitka
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 10.1.2007 17:44:42
|
|
|
|
lana38
|
Hm, srečanje??? Če bo 25.1., spet ne bom mogla priti. Mi je že prav nerodno. Včeraj sem bila pri G in sva se dogovorila, da grem 25.1. na HSG, če dobim ta ciklus do 20.1. Na HSG grem, da se odkrijejo morebitne zarastline po UPN in kar 3 abrazijah. Včasih si mislim, da bi bil pravi čudež, če ta UPN, ne bi pustil nobenih posledic. Potem pa gre G na dopust. Ko se vrne, pa je za ta mesec že prepozno. Zdaj si res želim, da pride pravi čas, če ne bom . S Klomifenom sem ta mesec zaključila in bomo videli okrog 17.1., če je morda kaj delovalo, kaj se bo pokazalo ali . LP
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 10.1.2007 19:25:36
|
|
|
|
pika74
|
Ojla punce, še tukaj par besed napišem...danes sem dobila M... zdaj gre pa zares . GoYa - potem bom pa kar po svojem okusu nekaj naštrikala, a prou. Glede razprodaj - zarečenega kruha se največ poje - in jaz, ki sem bla tako proti tem razprodajam, sem si včeraj celo nekaj malega kupila. Ma nič posebnega. En jopič. Kaj pa ostale? U še eno novičko imam - zadnjič sva po dolgem času s Pio73 klepetale po telefonu. Fejst tale Pia73. Prou škoda, da je ni več na RR. Lp pika74
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 10.1.2007 21:32:21
|
|
|
|
koala
|
Hojla punce! Jaz sem definitivno za srečanje, ve samo povejte kje in kdaj pa bom tam.
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 15.1.2007 17:50:56
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
ojla punce, naj se še jaz malce javim! sem bila na dopustu , no sej sem še kar naprej, pa nisem imela kje,da mal grem na net! zdej bo boljše! čestitam buškici in cumi na ! res krasno! upam,da sledim vam v marcu,ko grem tudi jaz v postopek! Pika74, kako je pa s teboj?a si že končala špikanje? moram med ivf-jevke pogledat! lep pozdrav vsem!
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 15.1.2007 18:21:43
|
|
|
|
pika74
|
Jaz sem danes imela UZ... sem pa ravno zaključila 14 dni Suprefacta in dobila še za 9x Gonal in 9x Suprefact. 10. dan pa imam spet UZ. Tko da... še se bomo fiksal
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 16.1.2007 20:38:37
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla! Ja Pikica naša želim ti, da bo tvoje "fiksanje" uspešno. Res ti privoščim, da po tako dolgi borbi in po prehojeni poti končno zagledaš magični in čez devet mesecev še ali ali In kako bo sedaj s srečanjem? Če ima katera voljo in čas, bi vas tokrat morda jaz povabila kar v Prekmurje. Vem, da je malce dlje, pa vseeno - povabilo velja. Punce je bila katera na Kopah? Mi imamo namreč rezervirano tam za smučanje naslednji vikend od 26.-28.1., pa me zanima, če je kaj snega za smučat in kako je z obratovanji žičnic. Drugače pa se je moja O končala, akcije je bilo precej, pa še je in še bo , potem mi pa preostane le še čakanje, čakanje, čakanje.... Tako vsem čakajočim na in pa tudi ostalim in mamicam pošiljam en lep pozdravček. Anitka
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 17.1.2007 15:28:23
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hejhoj! Je čas, da se še tukaj malo oglasim Najprej čestitke Buškici in Cumi sem veela za vaju Jst mam ravno O dneve, tako, da je pri nas doma akcija, čeprav je zdej veliko težje, ker je tukaj tudi Iza in morava poleg vseh drugih obveznosit najti čas še pri Izi(ponavadi pozno zvečer...ponoči ) Anitka, tudi jst se spomnim na tbe, ker imam tudi jst od poroda naprej izcedke ampak jst jih imam od M do O take od roza do rjave in potem en sam šmrkelj od O do M( se opravičjume za nazoren opis mojih izcedkov ) Seveda držim pesti za vse vas babike, ki čakate na +... Tinka
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 17.1.2007 23:20:35
|
|
|
|
Anitka
|
Hej punce, ja kaj je zdaj s srečanjem , ni nobenega odziva Joj Tinkamiška, ti maš pa potem slabe spomine name , upam, da se tudi sicer spomniš kaj name, ne samo ob izcedkih Jaz zdaj tudi v naslednjih dneh čakam, če se bo začelo kaj "cediti", ali pa morda za spremembo ne. Če se ne bo, potem bo upanje trajalo vse do pojava (bo bolje, da je ne bo), če pa se začne izcedek, pa upanje splava po vodi. Se mi zdi, da bo tokrat spet precej plodno leto, saj je veeeeelikoooooo mojih znank in kolegic Le kdaj se bo vlak ustavil na moji postaji Hja nič, pridne bodite in se beremo, Anitka
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 18.1.2007 13:52:13
|
|
|
|
vampirka
|
Hojla stare sablje! Buškica: × 100000000000.... tolk sem vesela za tebe (za vaju). A je tvoj možek preserečen, a? Še vedno se spomnim kako doživeto si opisovala kako bo tvoja pupa izgledala (še celo ime mislim da si že vedela )...vidiš, od tistega omizja v Tivoliju smo sedaj vse (razen za Špelko nisem sigurna) nosečke ali pa že srečne mamice ! Če bo srečanje v Mariboru, bi se pa celo midve z našo malo buško znali oglasiti!
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 18.1.2007 14:07:18
|
|
|
|
tinkamiška
|
Joj, Anitka, seveda te nimam v slabem spominu! Samo spomnim se kako so te vedno jezili izcedki in zdej jezijo mene, čeprav ni nujno, da pomenijo kej slabega, na živce mi pa grejo, ker jih prej nikoli nisem imela, se je ulilo in ko je bilo konec ni bilo ne duha ne sluha o Franci, zdej pa kr noče it se mi zdi Vse lepo, lepo pozdravljam! Tinka
|
|
RE: Za nas (298. nadaljevanje) 18.1.2007 17:31:50
|
|
|
|
koala
|
Oj Vampirka, tebe pa je lepo brati. Je pa lepotička vajina Laura. Ja zdaj je pa že res skrajni čas da se rr-ovke spet srečamo. Ajde babe z idejami kdaj na dan. Meni ni je vseeno, se vam prilagodim.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.