|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (298. nadaljevanje)
6.1.2007 7:57:46   
pika74
može-jože user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.1.2007 19:55:43   
GoYa
Ahjoj, pozabla user posted image  Zdej pa itak spet spi.
Lahko od oka user posted image . Če bojo pa premajhni, bojo pa za naslednjega user posted image .

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.1.2007 18:58:16   
Anitka
Čer!

Kako kaj preživljate tale vikend? Jaz ga bolj na easyuser posted image user posted image user posted image user posted image . Se pripravljam na O in je treba šparat energijo za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ste ve že kaj slišale za programe, ki ga izvajajo terme Dobrna- programi za dvig rodnosti? Poglejte na http://www.terme-dobrna.si/

A ima katera kaj izkušenj s tem?

Hja nič pridne bodite, veliko hopacupajte pa pišite kaj, če le ne boste prevč zasedene v spalnicah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP,

user posted image Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
8.1.2007 8:01:34   
cuma
Dobro jutro!

Jaz spet naročam user posted image , a se vam lahko pridružim?

Tukaj pri nas je spet sivo in turobno vreme, moja Ema še spi, jaz pa pridno pijem svojo user posted image  na RR. user posted image

Imejte se lepo danes, kjerkoli že boste,
Cuma

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
8.1.2007 19:01:22   
pika74
Ojla cvetke user posted image

kako ste kaj? A vas kaj zebe? Mene danes že cel dan...user posted image . In zdajle na kavču - zavita v kovtar pišem na RR user posted image . Najrajš bi še lap-top pokrilauser posted image .

GoYa - kakšno barvo pa bi?
pisano, turkizno, rdečo, rumeno, temno modro?

Anitka - jaz sem že slišala za te zadevšne... sam priznam, da sem malo skeptična glede tega. Ampak to pa zato, ker točno vem, kaj pri meni ni OK in zakaj ne user posted image . Ker vem, da imam skraužlane (vrečkaste) jajcevode, sem 100%, da mi ne bo pomagala nobena terapija, ki jo nudi zdravilišče in noben mazač (mogoče sem mal krivična do teh - se opravičujem) in  noben bioenergetik (spet se opravičujem)... in noben čajčk (spet se opravičujem). Ampak tako mislim. In verjamem samo v IVF in nič drugega. In še tukaj dajem samo 30% možnosti in nič več.

Verjamem pa, da lahko toplice in posebni programi za izboljšanje rodnosti pomagajo določenim parom. Katerim... težko je rečt. Treba je dobro preštudirati njihove programe in se mogoče z ginekologom posvetovati o tem.

Prav tako verjamem, da mnogim lahko pomagajo razni mazači ali čajčki ali drugi bioenergetiki in ostala alternativna medicina. Ampak spet je treba previdno presoditi, kakšen je razlog za neplodnost in kaj le-ti nudijo za odpravitev neplodnosti.

Treba je razmislit in preštudirat. Ne maram pa posploševanja, ki ga mnogokrat doživim pri raznih uspešnih tržnikih, ki se jim gre samo za zaslužek in je njihov cilj le ta, da ti nekaj prodajo. Tega pa ne maram.

Uhhh sem se razpisala. Upam, da me ne boste narobe zastople.

Lep pozdravček!

pika74
user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 30
9.1.2007 11:52:30   
bambi
Ojla pupe moje drage, kako kaj???? Vidim, da ste zopet postale malo bolj pridne, tudi jaz sem, saj imamo v službi norišnico.....

Emamair, vidim, da imaš krasna sončka, vse si pogumno prestala, tvoj David je pravi borec in sedaj itak ne more biti več nič narobe. Vem pa točno, kaj si prestajala, ta bojazen in bolečina ob trpljenju svojih otrok je neopisljiva, ki sem jo doživela tudi sama.

Mi smo v novem letu začeli aktivno user posted image user posted image user posted image user posted image , sedaj so plodni dnevi in upam, da bom letos znova user posted image . Sem sama sebi rekla, da pri načrtovanju drugega user posted image  ne bom več računala in gledala kdaj so plodni dnevi in kdaj ne........ user posted image user posted image user posted image  in evo, sem zopet tukaj in že imam izračunane plodne dni in zopet po hopacupanju držim noge v luft.....

Jaz sem za kakšno srečanje tako, samo ta teden in naslednji mi ne znese, potem pa ni problema....

LP vaša Bambi

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 31
9.1.2007 16:38:32   
buškica
Pozdravljene!

Anitka, jaz sem bila na začetku meseca decembra v Dobrni. Pa ti lahko povem, da me razen hrane ni čisto nič pritegnilo. V bazen sem morala hoditi iz vile kjer sva bila nastanjena, pa veš kako je če je mrzlo, ti pa ves razgret-takoj se prehladiš. V vili Higenia, kjer sva bila midva nastanjena, je spodaj vinska klet. Če se prideš spočit ni kaj prijetno vsako noč do onemogosti poslušat razbijanja. Kar se tiče programa za dvig rodnosti pa ne vem. Vem samo, da me treme Dobrna ne vidijo nikoli več. Sem bila pa bolj zadovoljna v Moravskih toplicah.

Da se tukaj povem lepo novico. Danes sem 13 dan po transferju delala test in je pokazal +.
Tako, da sem koncno tudi jaz srečka nosečkauser posted image

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 32
9.1.2007 17:24:55   
pika74
buškica - še tukaj čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

ti si bla v posebnem postopku ane (DS)? To je še tolk bolj vredn, da rata, ker so čakalne dobe ful dolge za te postopke. Res sem vesela zate!!!!user posted image

Pa ne pozabi na folno kislino... po vsem tem, kar si dala skoz.

čestitke!!!

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
9.1.2007 18:11:20   
lana38
buškica!user posted image

lana38

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 34
9.1.2007 18:47:37   
koala
buškica suuuuuper, sem res vesela!!!!!!!!!!
Čuvaj sebe in pikico/ci, pusti se razvajati, maksimalno uživaj v nosečnosti.

Pa bušija ne pozabi pobožat namesto mene!

Č E S T I T A M!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 35
9.1.2007 20:16:22   
Anitka
BUŠKICA iz srca prejmi še moje čestitke. Želim ti lepo nosečnost in zdravega otročka.user posted image user posted image user posted image

Cuma, enake želje tudi tebi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Bambi pozdravljena, tebe pa že dolgo nisem slišala. Ja srečanje bi lahko imele tam nekje od 22.-25.2., če mi kaj ne pride vmes.Bambi ti pa kar pridno noge v luft in gremo hopa cupauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pika74 hvala za mnenje in seveda tudi tebi buškica. Sta mi dali misliti. Hvalauser posted image

In kako ste kaj drugače? Jaz imam kar pestro v službi, saj imam pogovorne, pa sestanke, pa neka nadomeščanja...
Sicer pa lovim Ouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP vsem,

Anitkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 36
9.1.2007 20:46:52   
GoYa
Helo bejbike!

Najprej moram čestitat novima nosečkama. Buskica, bravo, bravo user posted image user posted image user posted image  in cuma tudi. Pri vas je blo pa hitro, kaj. Si šele napisala, da spet delate na novem članu in evo ga, bum user posted image .

Pika74, barva ni pomembna. Nismo zahtevni....še user posted image . Drgač pa, a si našla danes tudi kaj zase al je sam tvoj user posted image  nov?
Mi smo danes mal po razprodajah firbcali. Nič posebnega, bolj na hitro. Lih tolk, da smo naši princeski kupili par novih oblekic.

No, stare borke, ki ste (nekatere spet) v akciji - pestke, da čimprej rata. Jst upam, da se vam tudi pridružim enkrat jeseni. Do takrat pa itak user posted image brez zaščite, pa če rata, rata. Upam, da rata user posted image .

Pa-pa

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
9.1.2007 21:32:51   
biba77
No, da se se jaz malo oglasim...

user posted image Buskica, cestitke!!!!user posted image user posted image user posted image

Bambi, jaz sem tudi za tabo. Koncno se je moja M zacela napovedovati, tako, da bi bli tudi mi veseli. no, jaz ne racunam nobenih dni... Samo uzivamuser posted image user posted image user posted image .

Za srecanje se priporocam. Samo, naj bo do 25.1.! 26.1. mam vodni dan, 27.1. pa grema z dragim za en teden v Catez.

Kak je fajn prebrati stare borke...user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 38
10.1.2007 16:57:15   
Anitka
Oj. oj!

Ja res je lepo brati sporočia "starih" soborkuser posted image Ja za srečanje sem tudi jaz tam nekje za torek ali sredo, ker bom šla verjetno v petek na smučanje, če bo sneg.

GoYa in Biba77 iz srca vama privoščim in želim, da postaneta user posted image user posted image še preden bosta začeli računati in misliti na O.

In kako ste kaj drugače? Jaz pridno lovim O in počasi me že začenja skrbeti. Priznam, da me je že kar fajn strah, sploh, če pomislim, da bi morala spet začeti laufati okrog zdravnikov. Končno sem prišla nazaj v formo in nazaj na kile in sedaj.... Jaz upam, da nama uspe čimprej in da bom še letos lahko tudi jaz pomerjala in si oblačila obleke za user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako to bo za zdaj od mene vse, pridne bodite, rade se imejte in saj veste - upanje umre zadnjeuser posted image

Pa pa,

Anitka

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 39
10.1.2007 17:44:42   
lana38
Hm, srečanje???user posted image  Če bo 25.1., spet ne bom mogla priti. Mi je že prav nerodno. Včeraj sem bila pri G in sva se dogovorila, da grem 25.1. na HSG, če dobim user posted image  ta ciklus do 20.1. Na HSG grem, da se odkrijejo morebitne zarastline po UPN in kar 3 abrazijah. Včasih si mislim, da bi bil pravi čudež, če ta UPN, ne bi pustil nobenih posledic. Potem pa gre G na dopust. Ko se vrne, pa je za ta mesec že prepozno. Zdaj si res želim, da pride user posted image  pravi čas, če ne bom user posted image . S Klomifenom sem ta mesec zaključila in bomo videli okrog 17.1., če je morda kaj delovalo, kaj se bo pokazalo user posted image  ali user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
10.1.2007 19:25:36   
pika74
Ojla punce,

še tukaj par besed napišem...danes sem dobila M... zdaj gre pa zaresuser posted image .

GoYa - potem bom pa kar po svojem okusu nekaj naštrikala, a prou.

Glede razprodaj - zarečenega kruha se največ poje - in jaz, ki sem bla tako proti tem razprodajam, sem si včeraj celo nekaj malega kupila. Ma nič posebnega. En jopič.

Kaj pa ostale? U še eno novičko imam - zadnjič sva po dolgem času s Pio73 klepetale po telefonu. Fejst tale Pia73. Prou škoda, da je ni več na RR.

Lp
pika74

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 41
10.1.2007 21:32:21   
koala
Hojla punce!

Jaz sem definitivno za srečanje, ve samo povejte kje in kdaj pa bom tam.

Nisem vedela

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 42
15.1.2007 17:50:56   
soncek.djukelica
ojla punce,
naj se še jaz malce javim! sem bila na dopustu user posted image , no sej sem še kar naprej, pa nisem imela kje,da mal grem na net! user posted image
zdej bo boljše!
čestitam buškici in cumi na user posted image !
res krasno!
upam,da sledim vam v marcu,ko grem tudi jaz v postopek!
Pika74, kako je pa s teboj?a si že končala špikanje?
moram med ivf-jevke pogledat!
lep pozdrav vsem!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 43
15.1.2007 18:21:43   
pika74
Jaz sem danes imela UZ... sem pa ravno zaključila 14 dni Suprefacta in dobila še za 9x Gonal in 9x Suprefact. 10. dan pa imam spet UZ.

Tko da... še se bomo fiksal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 44
16.1.2007 20:38:37   
Anitka
Ojla!

Ja Pikica naša želim ti, da bo tvoje "fiksanje"user posted image uspešno. Res ti privoščim, da po tako dolgi borbi in po prehojeni poti končno zagledaš magični user posted image user posted image in čez devet mesecev še user posted image ali user posted image user posted image ali user posted image user posted image user posted image user posted image

In kako bo sedaj s srečanjem? Če ima katera voljo in čas, bi vas tokrat morda jaz povabila kar v Prekmurje.user posted image Vem, da je malce dlje, pa vseeno - povabilo velja.

Punce je bila katera na Kopah? Mi imamo namreč rezervirano tam za smučanje naslednji vikend od 26.-28.1., pa me zanima, če je kaj snega za smučat in kako je z obratovanji žičnic.

Drugače pa se je moja O končala, akcije je bilo precej, pa še je in še bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , potem mi pa preostane le še čakanje, čakanje, čakanje....

Tako vsem čakajočim na user posted image user posted image in pa tudi ostalim user posted image user posted image user posted image user posted image in mamicam pošiljam en lep pozdravček.

Anitkauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 45
17.1.2007 15:28:23   
tinkamiška
Hejhoj!

Je čas, da se še tukaj malo oglasimuser posted image

Najprej čestitke Buškici in Cumiuser posted image user posted image user posted image user posted image sem veela za vajuuser posted image

Jst mam ravno O dneve, tako, da je pri nas doma akcija, čeprav je zdej veliko težje, ker je tukaj tudi Iza in morava poleg vseh drugih obveznosit najti čas še pri Izi(ponavadi pozno zvečer...ponočiuser posted image )

Anitka, tudi jst se spomnim na tbe, ker imam tudi jst od poroda naprej izcedkeuser posted image ampak jst jih imam od M do O take od roza do rjave in potem en sam šmrkelj od O do M( se opravičjume za nazoren opis mojih izcedkovuser posted image )

Seveda držim pesti za vse vas babike, ki čakate na +...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
17.1.2007 23:20:35   
Anitka
Hej punce, ja kaj je zdaj s srečanjem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ni nobenega odzivauser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj Tinkamiška, ti maš pa potem slabe spomine nameuser posted image , upam, da se tudi sicer spomniš kaj name, ne samo ob izcedkihuser posted image Jaz zdaj tudi v naslednjih dneh čakam, če se bo začelo kaj "cediti", ali pa morda za spremembo ne. Če se ne bo, potem bo upanje trajalo vse do pojava user posted image (bo bolje, da je ne bo), če pa se začne izcedek, pa upanje splava po vodi. Se mi zdi, da bo tokrat spet precej plodno leto, saj je veeeeelikoooooo mojih znank in kolegic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Le kdaj se bo vlak ustavil na moji postajiuser posted image user posted image user posted image

Hja nič, pridne bodite in se beremo,

Anitka

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 47
18.1.2007 13:52:13   
vampirka
Hojla stare sablje!

Buškica: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  × 100000000000.... tolk sem vesela za tebe (za vaju). A je tvoj možek preserečen, a? Še vedno se spomnim kako doživeto si opisovala kako bo tvoja pupa izgledala (še celo ime mislim da si že vedela user posted image )...vidiš, od tistega omizja v Tivoliju smo sedaj vse (razen za Špelko nisem sigurna) nosečke ali pa že srečne mamice user posted image user posted image user posted image !

Če bo srečanje v Mariboru, bi se pa celo midve z našo malo buško znali oglasiti!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
18.1.2007 14:07:18   
tinkamiška
Joj, Anitka, seveda te nimam v slabem spominu!user posted image Samo spomnim se kako so te vedno jezili izcedki in zdej jezijo mene, čeprav ni nujno, da pomenijo kej slabega, na živce mi pa grejo, ker jih prej nikoli nisem imela, se je ulilo in ko je bilo konec ni bilo ne duha ne sluha o Franci, zdej pa kr noče it se mi zdiuser posted image

Vse lepo, lepo pozdravljam!user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
18.1.2007 17:31:50   
koala
Oj Vampirka, tebe pa je lepo brati. Je pa lepotička vajina Laura.

Ja zdaj je pa že res skrajni čas da se rr-ovke spet srečamo.
Ajde babe z idejami kdaj na dan. Meni ni je vseeno, se vam prilagodim.

Nisem vedela

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.